Sveavägen 62

City - Norrmalm - Sveavägen 62

Nollavgift - Möjlig 5:a - Vacker vy


Stilren våning högst upp i hus på Stockholms paradgata. Magnifik matsal och vardagsrum med stora spröjsade fönsterpartier med vacker vy mot Adolf Fredriks kyrka. Från köket vy mot Johannes kyrka med möjlighet att bygga balkong. Våningen kan lätt göras om till en optimal fem rum och kök med tre sovrum och två entréer.

Antal rum: 4.5
Boarea: 129 KVM
Pris: SÅLD
Avgift 0 kr/mån
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 6 av 7 , Hiss finns
Andelstal 8,25487%
I avgiften ingår

Värme, vatten & fiber 1000/1000 Mbit

Ansvarig mäklare

Thomas Bergstedt

Extra kontakt

Calle Degefors

INTERIÖR

HALL
Välkomnande entré med inbyggd garderob. Helkaklad gäst-wc med handfat. AC som sprider härlig svalka i våningen under varma sommardagar. Målade väggar och vitpigmenterad fiskbensparkett.

MATSAL
Spatiös matsal med ett magnifikt spröjsat fönsterparti. Här kan det hållas härliga middagsbjudningar för stora sällskap. Dubbelskjutdörrar till vardagsrum. Målade väggar och vitpigmenterad fiskbensparkett.

VARDAGSRUM
Generöst hörnvardagsrum med spröjsade fönsterpartier. Vy över Adolf Fredriks kyrka och Stockholms paradgata. Målade väggar och vitpigmenterad fiskbensparkett.

ARBETS-/SOVRUM/MÖJLIGT KÖK
Fd inre hall som numera används som kombinerat arbets-/sovrum. Här finns möjlighet att göra ett fantastiskt härligt kök och öppna upp mot matsalen. Alternativ planlösning finns. Målade väggar och vitpigmenterad fiskbensparkett.

SOVRUM 1
Sovrum med plats för dubbelsäng. Spröjsat fönster, väggfasta skåp med spröjsade glasluckor. Målade väggar och målat trägolv.

SOVRUM 2
Sovrum med plats för dubbelsäng samt walk-in closet. Väggfast skriv-/arbetsbord. Spröjsat fönster, målade väggar och vitpigmenterad fiskbensparkett.

WALK-IN CLOSET/KLÄDKAMMARE
I anslutning till sovrum 2 finns en rymlig klädkammare/walk in closet.

KÖKSENTRÉ
Separat köksentré med serveringsskåp samt serveringsgång med inbyggda garderober.

KÖK/MÖJLIGT SOVRUM 3
Kök med släta luckor samt överskåp med vitrinluckor. Matplats vid det stora spröjsade fönsterparti med vy mot Johannes kyrka och Engelbrektskyrkan. Bygglov för balkong finns men måste förnyas. Köket är utrustat med diskmaskin, ugn, häll, kyl/frys med ismaskin samt fläkt. Målat trägolv.

BADRUM
Stilrent helkaklat badrum med fönster. Vitkaklade väggar och schackrutigt golv. Handfat i Corian med underskåp. Toalettskåp med belysning och spegelluckor. Vägghängd wc, takdusch samt sittbadkar. Väggspegel med infälld belysning.

ÖVRIG INFORMATION

BUDGIVNING
Vi tillämpar s k öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt vilket innebär att de avgör när de vill sälja och till vem. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommit till den som köper lägenheten.

KÖPARENS UNDERSÖKNINGSPLIKT
Uppgifterna i objektsbeskrivningen härrör från säljaren. Köparen uppmanas att noga undersöka lägenheten innan köp, samt att noga läsa igenom föreningens årsredovisning. Dessutom rekommenderar vi köpare, innan påskrivet köpekontrakt, att kontakta föreningens styrelse för att höra sig för ytterligare om lägenheten och/eller föreningen.

Byggnad

Byggnadsår 1931

RENOVERINGAR

2012-18 Relining av stammar, byte av varm-/kallvattenledningar, nytt tak, nya hissmaskiner och renoverade hisskorgar.

PLANERADE RENOVERINGAR

2021 Fönster

FÖRENING

Brf Adonis 1 upplåter 16 lägenheter med bostadsrätt och 3 lokaler med hyresrätt. Föreningen har mycket goda intäkter från lokalhyror och kan tack vare detta ha 0 kr i avgift. I dagsläget klassad som oäkta. Föreningen håller på att förbereda en 3D bildning för att sälja av lokalerna och bli äkta. Fråga mäklaren för mer information angående detta.

FASTIGHET OCH MARK
Föreningen äger marken.

ÄGANDE
Juridisk person godkänns inte av föreningen.

MÅNADSAVGIFT
I månadsavgiften som är 0 kr, ingår värme, vatten och fiber 1000/1000 Mbit. Då föreningen fortfarande klassas som oäkta får men en förmånsbeskattning på ca 2500 kr per månad, vilket kommer att försvinna när föreningen blir äkta.

TAKTERRASS
Föreningen har en underbar takterrass med fantastisk vy över takåsar och Johannes kyrka. Här finns soffgrupp, matplats och en riktig proffsgrill.

FÖRRÅD
Vindsförråd

TVÄTTSTUGA
Finns på vinden. Två tvättmaskiner, två torktumlare, mangel, lakanssträckare och tvättho.

TV OCH BREDBAND
Stockholms stadsnät fiber 1000/1000 Mbit ingår. Comhem finns också i huset men tecknas individuellt.

ÖVERLÅTELSE-/PANTAVGIFT
Köparen betalar överlåtelseavgift 1162 kr. Pantavgift 465 kr.

OMGIVNING

OMGIVNING

Här bor du med närhet till allt. Mataffär, apotek, systembolag, biograf, allt runt hörnet. T-bana har du nära till både Rådmansgatan och Hötorget.

Planskiss

Sveavägen 62

Sveavägen 62

Bilder

Sveavägen 62

Sveavägen 62

Sveavägen 62

Sveavägen 62

Sveavägen 62

Sveavägen 62

Sveavägen 62

Sveavägen 62

Sveavägen 62

Sveavägen 62

Sveavägen 62

Utsikt från kök

Sveavägen 62

Sveavägen 62

Sveavägen 62

Sveavägen 62

Sveavägen 62

Sveavägen 62

Sveavägen 62

Sveavägen 62

Sveavägen 62

Sveavägen 62

Sveavägen 62

Gemensam takterrass

Sveavägen 62

Sveavägen 62