Nybrogatan 20

Östermalm - Nybrogatan 20

Minitvåa - Stor uteplats - Cityläge - Nollavgift


Välkommen till denna minitvåa på pulserande och populära Nybrogatan. En supertrevlig lägenhet med optimal planlösning och stor uteplats om ca 15 kvm. Mycket välskött förening i vacker funkisfastighet på attraktiv adress. Utanför dörren finner du mängder med butiker och restauranger, likaså Östermalmstorg med den nyrenoverade Saluhallen och på några minuters promenad Djurgården, Stureplan och City. Runt hörnet finns goda kommunikationer i form av ett flertal innerstadsbussar, spårvagn samt Östermalmstorgs T-bana.

Antal rum: 2
Boarea: 33 KVM
Pris: SÅLD
Avgift 0 kr/mån
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 1 av 6 , Hiss finns
Andelstal 0,022129%
Ansvarig mäklare

Calle Degefors

Extra kontakt

Thomas Bergstedt

INTERIÖR

Varmt välkomna till denna minitvåa på Nybrogatans gågata. Bostaden är genomgående i gott skick samt har en stor privat uteplats om ca 15 kvm mot föreningens innergård. Optimal planlösning med både sociala ytor och ett rofyllt sovrum mot innergård. Fin lägenhet med garage i huset, i en förening med mycket goda lokalintäkter och med nollavgift.

HALL
Rymlig hall med avhängning samt gott om plats för förvaring i form av inbyggda garderober. Golv i kolmårdsmarmor och vitmålade väggar.

BADRUM
Stilrent badrum med ljusgrå klinkers på golvet och vitt kakel på väggarna. Badrummet är utrustat med golvvärme, tvättmaskin, duschvägg, handfat samt WC.

VARDAGSRUM/KÖK
Nybyggt och modernt kök i antracitgrått innehållandes alla maskinella bekvämligheter (kyl/frys, kombiugn, induktionshäll samt diskmaskin), arbetsytor och gott om förvaring. Gott om plats för både soffa och matplats. Stort fönsterparti mot föreningens gård gör att rummet flödar i ljus. Här finns möjlighet att öppna upp dörr mot den privata uteplatsen om ca 15 kvm. Fiskbensparkett på golv och vitmålade väggar.

UTEPLATS
Utanför lägenheten ligger den stora uteplatsen om ca 15 kvm. Uteplatsen nås för tillfället antingen genom fönster eller via trapphus. Styrelsen har gett sin tillåtelse för att öppna upp dörr till uteplats då grannar redan har det men detta måste även sökas bygglov för på Stadsbyggnadskontoret. Föreningen har precis renoverat gården och har därför tillfälligt plockat bort uteplatsen men kommer montera tillbaka den nu under våren.

SOVRUM
Mysigt sovrum med plats för 140 cm säng och två mindre nattduksbord. Här finns även en hel garderobsvägg med gott om förvaring. Ekparkett på golv och vitmålade väggar.

ÖVRIG INFORMATION

BUDGIVNING
Vi tillämpar s k öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt vilket innebär att de avgör när de vill sälja och till vem. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommit till den som köper lägenheten.

KÖPARENS UNDERSÖKNINGSPLIKT
Uppgifterna i objektsbeskrivningen härrör från säljaren. Köparen uppmanas att noga undersöka lägenheten innan köp, samt att noga läsa igenom föreningens årsredovisning. Dessutom rekommenderar vi köpare, innan påskrivet köpekontrakt, att kontakta föreningens styrelse för att höra sig för ytterligare om lägenheten och/eller föreningen.

Byggnad

UTFÖRDA RENOVERINGAR:

2004 - Byte av vatten- och avloppsstammar, elstigar samt installation av säkerhetsdörrar.
2005 - Hissrenovering.
2008 - Renovering av tätskikt av gård samt omdisponering av uthyrningsytor under gård.
2009 - Färdigställande av 2 rålokaler under gård samt uthyrning.
2012 - Fd. tandläkarlokal har gjorts om till bostadsrättslägenhet om 2 rok och har sedan sålts av föreningen.
2013 - Hissrenovering med utbyte av inre hissdörren inkl ramverk.
2014 - Befintlig takvärmeanläggning inkl styrsystem byttes ut.
2015 - Yttertaket har renoverats och målats.
2019 - Renovering av balkonger och fasad.

FÖRENING

Brf Nybrogatan 20 bildades år 1999 och föreningen äger fastigheten Järnlodet 5 med adress Nybrogatan 20. Föreningen upplåter 30 lägenheter med bostadsrätt, två lägenheter och sju lokaler med hyresrätt samt garage med 17 garageplatser (för närvarande kö).

Denna förening klassas som en oäkta förening, beroende på att det finns ett flertal affärslokaler samt garageplatser i fastigheten. Intäkterna är mycket goda. Föreningen har inte beslutat om någon avgiftsändring. Juridisk person godkänns inte som medlem. Delat ägande tillåts efter godkännande från föreningen.

Fastigheten är stambytt, trapphuset är nyrenoverat, tak samt fasad och balkonger renoverade. Säkerhetsdörrar har även installerats till samtliga lägenheter.

Brf Nybrogatan 20 är en stabil förening med god ekonomi. Gemensamhetsytor som tillhandahålls av föreningen är tvättstuga med två maskiner, torktumlare, torkrum och mangel. Cyklar kan placeras i garaget.

OMGIVNING

Belägen i hjärtat av Östermalm i attraktiva lugna kvarter. Med några minuters gångavstånd så är man uppe vid den nyrenoverade Östermalmshallen och Stureplan/Strandvägen ligger endast ett stenkast bort. I omnejd finns välsorterade ICA Esplanad som tillhör en av Östermalms bästa matbutiker. Nybrogatan har nyligen utnämnts till en utav Stockholms nya gastro-gator. Här finner du bla. Nybrogatan 38, Ciccio’s samt Villa Dagmar och inom kort öppnas en ny restaurang under Björn Frantzéns regi.

Med kort promenad nås Gärdet med underbara grönområden och promenadstråk, tar ni några extra kliv kommer ni ut till Djurgårdsbron och Djurgårdens härliga rekreationsområden.

Runt hörnet finns goda kommunikationer i form av ett flertal innerstadsbussar, spårvagn samt Östermalmstorgs T-bana.

Planskiss

Nybrogatan 20

Bilder

Nybrogatan 20

Nybrogatan 20

Nybrogatan 20

Nybrogatan 20

Nybrogatan 20

Nybrogatan 20

Nybrogatan 20

Nybrogatan 20

Nybrogatan 20

Nybrogatan 20

Nybrogatan 20

Nybrogatan 20

Nybrogatan 20

Nybrogatan 20

Säljarens egen bild på uteplats före gårdsrenovering.

Nybrogatan 20

Nybrogatan 20

Nybrogatan 20

Nybrogatan 20