Margreteborgsvägen 17

Silverdal - Margreteborgsvägen 17

Högt upp - Stor balkong - Optimalt planerad


Fin och optimalt planerad 3:a högt upp i huset i populära Silverdal. Öppen och genomgående planlösning mellan kök och vardagsrum. Rymlig hall med goda avhängningsmöjligheter samt ingång till det helkaklade badrummet som är utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Master bedroom rymmer stor säng, möblemang samt en stor garderob. Det mindre sovrummet passar utmärkt som ett barnrum, gästrum eller som hemmakontor. Den stora inglasade balkongen, i soligt västläge, nås från vardagsrummet och har trevlig vy in mot föreningens fina innergård. Stabil förening med låg belåning som under de senaste åren har de bjudit sina medlemmar på en avgiftsfri månad varje januari.

Antal rum: 3
Boarea: 73 KVM
Pris: SÅLD
Avgift 3.837 kr/mån
Byggnadstyp: Flerfamiljshus
Fönster: 3-glas
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 3 av 4 , Hiss finns
Andelstal 1,0138%
I avgiften ingår

I avgiften ingår värme och kallvatten. Varmvatten mäts individuellt. Obligatorisk avgift för bredband/tv/tele 254kr/månad.

Ansvarig mäklare

Calle Degefors

Extra kontakt

Thomas Bergstedt

INTERIÖR

ENTRÉ
Fin och rymlig hall med hatthylla samt en stor garderob, med skjutdörrar, för ytterligare avhängning. I hallen finns även ett städskåp. Ekparkett på golv samt vita målade väggar.

VARDAGSRUM
Luftigt, ljust och genomgående vardagsrum med öppen planlösning mot kök och matplats. Stort fönsterparti med utgång till balkong i bästa västläge. Platsbyggd vit förvaringsmöbel. Ekparkett på golv samt ljusgrå målade väggar.

BALKONG
Rymlig inglasad balkong i bästa västläge med eftermiddags- och kvällssol. Från balkongen har ni en trevlig vy in mot föreningens fina gård. En plats som gjord för njutning vår, sommar och höst.

KÖK/MATPLATS
Ljust och snyggt kök från Marbodal med vita ramluckor, grått kakel och vita vitvaror. Matplats med plats för stora sällskap och härligt umgänge. Ugn, micro, induktionshäll, diskmaskin samt kyl och frys i fullhöjd. Samtliga vitvaror från Siemens. Ekparkett på golv samt vitmålade väggar.

KLÄDKAMMARE
Rymlig klädkammare med gott om förvaring från Elfa. Ekparkett på golv samt vitmålade väggar.

MASTER BEDROOM
Generöst sovrum med plats för dubbelsäng, möblemang samt stor garderob. Går med lätthet att få in ännu mer förvaring om så önskas. Ekparkett på golv samt ljusgröna målade väggar.

GÄST/BARN/ARBETSRUM
Det mindre sovrummet passar utmärkt som ett barnrum, gästrum eller som hemmakontor. Ekparkett på golv samt vita målade väggar.

BADRUM
Stort, härligt badrum med golvvärme, dusch med vikdörrar i glas, wc, handfat med kommod, spegel med belysning, tvättmaskin och torktumlare. Helkaklade vita väggar, klinker på golvet och ett fönster för härligt ljusinsläpp. Gott om förvaring i form av inbyggda skåp ovan tvättstugedelen.

ÖVRIG INFORMATION

BUDGIVNING
Vi tillämpar s k öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt vilket innebär att de avgör när de vill sälja och till vem. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommit till den som köper lägenheten.

KÖPARENS UNDERSÖKNINGSPLIKT
Uppgifterna i objektsbeskrivningen härrör från säljaren. Köparen uppmanas att noga undersöka lägenheten innan köp, samt att noga läsa igenom föreningens årsredovisning. Dessutom rekommenderar vi köpare, innan påskrivet köpekontrakt, att kontakta föreningens styrelse för att höra sig för ytterligare om lägenheten och/eller föreningen.

FÖRENING

Föreningen bildades 2008 och byggnaderna stod klara för inflyttning 2011. I den äkta bostadsrättsföreningen finns det totalt 99 lägenheter upplåtna med bostadsrätt och två verksamhetslokaler. Stabil förening som de senaste åren givit medlemmarna en avgiftsfri månad i januari.

Då fastigheten är nybyggd finns inga planerade renoveringar inom de närmaste fem till tio åren. Avsättning för föreningens fastighetsunderhåll görs i enlighet med föreningens stadgar.

Ett gemensamt garage för Brf Silverdalsbacken och Brf Silverdalshöjden finns under fastigheten som tillhör föreningen. Brf Silverdalsbacken disponerar över 75 parkeringsplatser, varav 55 är garageplatser och resterande är parkeringsplatser utomhus. Det finns även 2 mc-platser i garaget för uthyrning. Det är separat kö till platserna.
Garageplats 740kr/månad.
Parkeringsplats utomhus 350kr/månad.
MC-plats 255kr/månad.

Bredbandsnät från Telia består av en fiberkabel med så kallad Triple Play-funktion som levererar digital-tv, bredbandstelefoni och internetanslutning. Obligatorisk avgift på 254 kronor/månad som debiteras på månadsavgiften.

OMGIVNING

SILVERDAL
I Silverdal bor du i lugna och trygga kvarter. Edsviken ligger endast ett stenkast bort och Silverdals torg, där du bland annat hittar minilivs, gym, café och restauranger inom bekvämt gångavstånd. Här finns även bra busskommunikationer och närhet till motorvägen.
Silverdal är en modern stadsdel i södra Sollentuna som har formats som en blandad trädgårdsstad med olika hustyper och invånare i alla åldrar. Ingen annanstans finner du en liknande mångfald av olika hem. Här finns allt från flerfamiljshus till stora villor. Hit flyttar många som gillar gröna omgivningar och närhet till stan i en perfekt kombination.
Det unika läget med naturen runt hörnet som erbjuder fantastiska promenadstråk, träningsrundor och svampplockning och tio minuters bilväg in till city lockar hit många. Här bor du bara några minuters bilresa från Kista Galleria, Sollentuna centrum och Mall of Scandinavia. I Silverdal får du tillgång till stora naturområden på bekvämt gångavstånd. Och längst ner i området väntar Edsvikens fina stränder och vackra rekreationsområde. Vintertid plogas isen för skridskoåkning.
Redan idag har Silverdal ett bra serviceutbud med närlivs, inredningsbutik, frisör, träningslokal och restauranger, både thai och pizzeria samt ett café. Dessutom finns Sollentuna Centrum bara 3 km bort och även Kista Galleria inom bekvämt avstånd. Det lokala Helenelunds Centrum ligger inte mer än 1 km från Silverdal. Från Helenelunds Centrum avgår pendeltåg och bussar.
Det finns flera förskolor och två grundskolor (årskurs F–9) i området.

KOMMUNIKATIONER
Det finns ett stort utbud av kommunikationsmöjligheter i området.
Med bil är ni är snabbt på E4:an. Till Arlanda kommer man på 20 minuter, Stockholm City tar det cirka 10 minuter och till Sollentuna Centrum ungefär 5 minuter.
Med kollektivtrafiken har ni ett flertal olika busslinjer. Busshållplats linje 607 till Karolinska och Danderyds sjukhus finns mitt i området (även nattbuss 697). Vid Silverdals kapell (3 minuter) går ytterligare bussar; 178 till Mörby och Jakobsberg via Helenelund C/Station (pendeltåg norrut/Arlanda och söderut) och Kista C samt direktbussar 516 och 526 som tar dig in och ut från centrala Stockholm på ca 20 minuter i rusningstid.

Planskiss

Margreteborgsvägen 17

Bilder

Margreteborgsvägen 17

Margreteborgsvägen 17

Margreteborgsvägen 17

Margreteborgsvägen 17

Margreteborgsvägen 17

Margreteborgsvägen 17

Margreteborgsvägen 17

Margreteborgsvägen 17

Margreteborgsvägen 17

Margreteborgsvägen 17

Margreteborgsvägen 17

Margreteborgsvägen 17

Margreteborgsvägen 17

Margreteborgsvägen 17

Margreteborgsvägen 17

Margreteborgsvägen 17

Margreteborgsvägen 17

Margreteborgsvägen 17

Margreteborgsvägen 17

Margreteborgsvägen 17

Margreteborgsvägen 17

Margreteborgsvägen 17

Margreteborgsvägen 17

Margreteborgsvägen 17

Margreteborgsvägen 17

Margreteborgsvägen 17

Margreteborgsvägen 17