Fleminggatan 45, 4 tr

Kungsholmen - Fleminggatan 45, 4 tr

Balkong - Låg avgift - Högt läge


Ljus, luftig och optimalt planerad funkislägenhet med balkong. Härlig takhöjd och bevarade funkisdetaljer så som fönsterbänkar i Kolmårdsmarmor och vacker fiskbensparkett. Alla kvadratmeter i denna lägenhet sitter på rätt ställe. Välplanerat, stilrent och rymligt kök med gott om förvaring och arbetsyta. Vardagsrummet har ett stort fönsterparti som ger ett härligt ljusinsläpp. Här finns plats för både soffgrupp samt separat matsalsdel. Riktigt bra med förvaring. Här bor du i en välskött förening med god ekonomi, låg avgift och som äger marken. Icke att förglömma det centrala läget, buss utan för porten, tunnelbanans blå och gröna linje ett stenkast bort och Västermalmsgallerian runt hörnet. I närområdet har du ett flertal mataffärer, gym och restauranger. Vill du ta en härlig promenad så är det bara ner för backen till Kungsholms Strand och en promenad längs med vattnet runt Kungsholmen. Öppen visning men på grund av rådande läge med Corona, så kommer jag att släppa in 3 personer åt gången i lägenheten.

Antal rum: 2
Boarea: 41 KVM
Pris: SÅLD
Avgift 1.795 kr/mån
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 4 av 5 , Hiss finns
Andelstal 0,0193%
I avgiften ingår

Värme, vatten, basutbud tv & bredband 250 Mbit från Comhem

Ansvarig mäklare

Thomas Bergstedt

Extra kontakt

Calle Degefors

INTERIÖR

HALL
Välkomnande hall med plats för avhängning samt två stora garderober. Vitmålade väggar samt vitlaserad fiskbensparkett.

KÖK
Stilrent, fräscht och välplanerat kök med ljusgrå släta luckor och bänkskiva i Carrarramarmor. Gillar du att laga mat så har du här ett kök med riktigt bra förvaring, gott om arbetsyta och avancerade vitvaror. Köket är utrustat med kyl/frys, induktionshäll, varmluftsugn med ångfunktion, mikrougn samt fullstor diskmaskin. Köket och alla vitvaror från 2016. Infällda spotlights i taket. Vitmålade väggar samt vitlaserad fiskbensparkett.

VARDAGSRUM/MATSALSDEL
Ljust och generöst vardagsrum med gott om plats för både soffgrupp och separat matsalsdel. Stort fönsterparti ger ett härligt ljusinsläpp. Vacker bevarad fönsterbänk i Kolmårdsmarmor. Hel garderobsvägg med vita luckor. Vitmålade väggar samt vitlaserad fiskbensparkett.

BALKONG
Balkong med vy över St. Eriksområdet. Snart är det sommar igen och du kan njuta frukostkaffet eller ett glas rosé efter jobbet på balkongen.

SOVRUM
Mysigt sovrum med plats för dubbelsäng. Vacker bevarad fönsterbänk i Kolmårdsmarmor. Infällda spotlights i taket. Vitmålade väggar samt vitlaserad fiskbensparkett.

BADRUM
Generöst badrum med vitkaklade väggar och ljusgrått klinkergolv. Duschhörna med takdusch samt vikdörrar i glas, WC, handfat med kommod, spegelskåp med inbyggd belysning och handduksvärmare. Här finns även plats om du vill ha tvättmaskin.

ÖVRIG INFORMATION

BUDGIVNING
Vi tillämpar s k öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt vilket innebär att de avgör när de vill sälja och till vem. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommit till den som köper lägenheten.

KÖPARENS UNDERSÖKNINGSPLIKT
Uppgifterna i objektsbeskrivningen härrör från säljaren. Köparen uppmanas att noga undersöka lägenheten innan köp, samt att noga läsa igenom föreningens årsredovisning. Dessutom rekommenderar vi köpare, innan påskrivet köpekontrakt, att kontakta föreningens styrelse för att höra sig för ytterligare om lägenheten och/eller föreningen.

Byggnad

GENOMFÖRDA RENOVERINGAR
2003-04 Stammar och elstigare.
2006-08 Nya yttertak.

Omfattande renoveringar är gjorda. Se hemsidan för fullständig lista, www.jordgubben20.se

PLANERADE RENOVERINGAR
Nya tätskikt på balkongerna planeras under de närmsta åren.

FÖRENING

Snyggt funkishus uppfört 1936-38. Brf Jordgubben 20 förvärvade fastigheten 2002. Föreningen har 46 lägenheter med bostadsrätt och 7 lokaler med hyresrätt. Välskött förening och fastighet med god ekonomi.

Föreningen har en egen hemsida: www.jordgubben20.se

EKONOMI
Välskött förening med god och stabil ekonomi. Belåningen ligger för närvarande på ca. 4700 kr/kvm. Föreningen klassas som äkta.

FASTIGHET OCH MARK
Föreningen äger marken.

ÄGANDE
Juridisk person godkänns inte. Delat ägande godkänns, minsta andel är 10% på en ägare.

ÖVERLÅTELSE-/PANTAVGIFT
Överlåtelseavgiften betalas av säljaren, 1190 kr (2,5% av gällande prisbasbelopp 2021). Pantsättningsavgiften 476 kr (1% av gällande prisbasbelopp 2021)

CYKELFÖRVARING
Cykelställ på gården samt cykelrum i källare.

GROVSOPOR
Grovsoprum i gatuplan.

TVÄTTSTUGA
Tvättstugan ligger i källarplan och är utrustad med två tvättmaskiner, en torktumlare, en centrifug, ett torkrum samt mangel.

FÖRRÅD
Till lägenheten hör ett källarförråd om ca. 3 kvm.

TV/BREDBAND
Fastigheten är ansluten till Comhem för kabel-tv och bredband. Från och med april/maj 2021 kommer basutbud kabel-tv och bredband 250 Mbit ingå i avgiften.

KURIOSA
Huset byggdes 1936-38 efter ritningar av arkitekt Jakob Hebert. Byggherre och byggmästare var ingenjör Herbert W Isberg. På denna och den angränsande tomten vid Fleminggatan låg 1867-1936 Parfymeri F. Pauli AB:s fabrik. Företaget grundades 1841 i Jönköping av apotekaren Ferdinand Pauli, far till målaren Georg Pauli. Fastigheten tillhörde tidigare det stora kvarteret Åkermannen. Kvarteret Jordgubben kom till genom 1880 års stadsplan för Kungsholmen. Kvarteret var ursprungligen större men delades av genom framdragandet av Celsiusgatan.

Planskiss

Fleminggatan 45, 4 tr

Bilder

Fleminggatan 45, 4 tr

Fleminggatan 45, 4 tr

Fleminggatan 45, 4 tr

Fleminggatan 45, 4 tr

Fleminggatan 45, 4 tr

Fleminggatan 45, 4 tr

Fleminggatan 45, 4 tr

Fleminggatan 45, 4 tr

Fleminggatan 45, 4 tr

Fleminggatan 45, 4 tr

Fleminggatan 45, 4 tr

Fleminggatan 45, 4 tr

Fleminggatan 45, 4 tr

Fleminggatan 45, 4 tr

Fleminggatan 45, 4 tr

Fleminggatan 45, 4 tr

Fleminggatan 45, 4 tr

Fleminggatan 45, 4 tr

Fleminggatan 45, 4 tr