Fågelboparken 6

Nysätra - Fågelboparken 6

Unikt boende med egen flotte, strandlinje & eget vattenområde vid Järlasjön


Unikt boende med egen flotte, strandlinje och eget vattenområde vid Järlasjön. Attraktivt grönskande läge i Nysätra som är Nackas bästa villaområde. Unik exklusivt arkitektritat boende i fyra plan med sjöutsikt i tre väderstreck. 12 rum med 7 sovrum, 3 badrum och relaxavdelning om 236 kvm golvyta. Terrass med fantastisk sjöutsikt och grönskande tomt med strandlinje. Två entréer med möjlig uthyrningsdel.

Antal rum: 12
Boarea: 219 KVM
Biarea: 17 KVM
Pris: RING FÖR PRIS
Avgift 1.293 kr/mån
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Andelstal 46,25%
I avgiften ingår

Fastighetsförsäkring, sophämtning & abonnemangskostnad för VA

Ansvarig mäklare

Lena Reistam

INTERIÖR

Unikt boende med egen flotte, strandlinje och eget vattenområde vid Järlasjön. Attraktivt grönskande läge i Nysätra som är Nackas bästa villaområde.

Unik exklusiv arkitektritat boende i fyra plan med golvyta om 239 kvm. Drömboende utöver det vanliga. Designat och genomtänkt i minsta detalj.

12 rum om 219 + 17 kvm med 7 sovrum, 3 badrum och relaxavdelning. Terrass med fantastisk sjöutsikt och grönskande tomt med strandlinje. Två entréer med möjlig uthyrningsdel.

Arkitektdesignad och utformad naturkaraktär med en känsla av modern design och elegans. Interiören har en mix av naturlig och rustik känsla med många olika materialval samt stora fönsterpartier med sjöutsikt i tre väderstreck.

Ett formstarkt hus med minimalistisk arkitekturdesign. Kombinerade murade och putsade detaljer i kombination med trä som skapar ett varmt och naturligt intryck.

Våningen har hög kvalité och omsorg i detaljer. Exklusivt inredd med genomgående högklassigt påkostade materialval.

Stora fönsterpartier i aluminium med skjutdörrar mot terrass och franska balkonger, och fasta fönsterpartier i övrigt. Fönsterpartier på entréplan är 2,7 meter höga och på övervåningen 2,6 meter höga. Det bredaste partiet är bredare än 2,6 meter. Samtliga fönster är energisparfönster, treglasfönster behandlade med med anti-kondens behandling. Takfönster från Velux med träkarmar som matchar golvet.

Väggarna är putsade med ljusgrå finkornig puts och målade i vitt. Samma ljusgrå kulör har används invändigt och utvändigt. Trädetaljer i treskiktsskiva i gran. Samma material invändigt och utvändigt. Utvändigt behandlad med Organowood. Invändigt behandlade vit hårdvaxolja, samma behandling som golv, kök, inredning och innertrappa. Vitmålade släta gipstak. Installationer är dolda i den mån det är byggtekniskt möjligt.

Samtliga väggar har en konstruktion som möjliggör enkel upphängning av t.ex. tv, fast inredning etc på vägg. Installationer är dolda i den mån det är byggtekniskt möjligt.

Innertrapporna är ritade av arkitekt speciellt för detta hus och handtillverkad. Stålstomme klädd i gran.

Genomgående vita fotlamphållare i porslin från Vossloh Schwabe monterade i tak, dimningsbara (möjlighet till “smart hem” styrning, t.ex. via app i mobiltelefon). Vita strömbrytare och eluttag från Berker.

Släta innerdörrar, färgade för att matcha omgivningen. Inga trösklar - golvet går från rum till rum. Minimala golvsocklar och foder i gran. Färgat för att matcha omgivningen.

Ljust trägolv, Rappgo Nordic Furu Vitvax, på entréplan, övreplan och vindsplan som matchar övrig träinredning. Stålglättade betonggolv vaxbehandlat på undreplan. Vattenburen golvvärme i alla rum.

ENTRÉPLAN
Välutrustat kök, matplats för 8-10 personer, vardagsrum med eldstad och badrum. Stora fönsterpartier med sjöutsikt i tre väderstreck samt utgång till terrass om 13,3 kvm.

Arkitektdesignat kök med släta luckor och täcksidor i träskiva av gran behandlad med vit hårdvaxolja (samma skiva och behandling som i väggarna och inredning). Köket är anpassat och tillverkat av möbelsnickare. Dörrhandtag Holy Wafer från Superfront. Integrerad belysning under överskåp. Bänkskiva och stänkskydd i Calacatta terrazzo från Herrljunga. Undermonterad diskho från Stala. Kromad blandare från Dornbracht. Vitvaror från Siemens. Planmonterad induktionshäll, inbyggnadsugn, microvågsugn, helintegrerad kylskåp, frysskåp och diskmaskin. Köksfläkt från Fjäråskupan med extern motor i huv på taket. Inbyggd sopsortering.

Matplats med lamputtag för egen taklampa, dimningsbar (även “smart hem” styrning, t.ex. via app i mobiltelefon).

Vardagsrum med stora fönsterpartier i tvä väderstreck med fantastisk utsikt över Järlasjön och grönska, utgång till terrass. Eldstad ritat av arkitekt och platsbyggd av möbelsnickare kring en insatskamin Spartherm Mini 2L-4S. Gnistskydd infällt i golv i Calacatta Terazzo från Herrljunga.

Badrum med golv i Herrljunga Terrazzo Caruso, vägg Herrljunga Terrazzo Fiora. Vägghängd WC och handfat från Duravit. Kromad blandare och takdusch från Mora. Väggskåp med rund spegel Jenny från Svedbergs. Duschvägg Forsa från Svedbergs. Krokar Dot 33 och toalettpappershållare från Bäccman & Berglund. Handdukstork. Vattenburen golvvärme + komfortgolvvärme.

Entréhall med avhängningsmöjlighet och inredning ritad av arkitekt och tillverkad av möbelsnickare.

Platsgjuten yttertrappa och terrass i betong, med räcke i svart galvaniserat stål.

ÖVREPLAN
Vardagsrum/tv-rum, Master bedroom samt ytterligare två sovrum, badrum och generös klädkammare.

Master bedroom och sovrummen med sjöutsikt. Rummen är förbereda med el för elektriska rullgardiner i alla fönster.

Badrum med golv i Herrljunga Terrazzo Caruso. Vägg i ljusgrått kakel från Royal Mosa. Vägghängd WC och handfat från Duravit. Kromad blandare och takdusch från Mora. Väggskåp med rund spegel Jenny från Svedbergs. Duschvägg Forsa från Svedbergs. Krokar Dot 33 och toalettpappershållare från Bäccman & Berglund. Handdukstork. Vattenburen golvvärme + komfortgolvvärme

Klädkammaren är förberedd för vatten och avlopp, och går att inreda antingen som SPA med badkar och dusch, eller som tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare.

VINDSPLAN
Allrum och två sovrum. Takfönster i samtliga rum.

UNDREPLAN
Egen entré - kan nyttjas som uthyrningsdel, kontor eller generationsboende. Två sovrum, relaxavdelning med bastu samt badrum, förråd/kök och tvättstuga.

Två rum med fönster som kan nyttjas som sovrum alternativt kontor.

Förråd som är förberedd för vatten och avlopp. Möjlighet till installation av kök.

Bastu om ca 3,4 kvm med 3 lavar ritad av arkitekt. Inredning i asp och furu/gran. Två st taklampor samt led-skenor under bastulav, dimningsbara. Glasväggar i 8mm härdat glas mot relax ger sjöutsikt från bastun. Dörr i glas. Bastuaggregat Sawo Aries Rund ARI6 120NS 12kW, ARI6-120NS-P med styrenhet Innova Classic Built In.

Badrum med klinker i elfenbenssvart på golv och som sockelrad. Vit kakel på vägg från Mosa. Handfat och WC från Duravit. Kromad blandare och takdusch från Mora. Duschvägg i matt/klarglas Forsa från Svedbergs. Golvbrunn från Blucher. Rund spegel från Bathlife väggmonterad. Kromade krokar och pappersrullehållare från Habo. Golvvärme.

Tvättstuga med fastmonterat underskåp med tvättbänk, samt överskåp med vita luckor. Vitvaror från , Siemensfrontmatad tvättmaskin och frontmatad torktumlare. Bergvärmepump från Nibe.

TOMT
Hårdgjord infart, upp till tre parkeringsplatser förberett för laddning av elbil. Gräsmatta runt huset, och naturtomt åt öster. Björk och Ek på tomten. Egen strandlinje och stort vattenareal med fiskerätt för fisk och kräftor enligt tidigare ägare och grannar. Trädgården ramas in vackert av bokhäck på granntomt åt norr och söder.

FLOTTE/BÅT
Till lägenheten hör en flotte - en båt för fiske - med eldriven motor. Flotten är till för fiske, men kan så klart användas för att ta sig en tur till någon restaurang vid vattnet, att äta middag eller bada ute på sjön, och - de dagar den inte används som flotte - alt som brygga.

BOFAKTABLAD/PLANSKISSER FINNS ÄVEN UNDER DOKUMENT

ÖVRIG INFORMATION

Boende i bostadsrättsförening med låg avgift - endast 1.293 kr/mån.

I samband med upplåtelsen så kommer bostadsföreningen bli skuldfri.

I avgiften ingår fastighetsförsäkring, sophämtning och abonnemangskostnad för VA.

Del av bostadsrättsförening så inga kostnader för lagfart eller pantbrev krävs.

Fiberanslutning från IP-only i fastigheten för TV, data, IP-telefoni och radio.

Länk till reportage i Residence Magazine:

https://www.residencemagazine.se/arkitektur/inspireras-av-detta-unika-arkitektritade-hem/7723529


BUDGIVNING
Vi tillämpar s k öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt vilket innebär att de avgör när de vill sälja och till vem. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommit till den som köper lägenheten.

Byggnad

Byggnadsår 2019

Ett formstarkt hus med minimalistisk arkitekturdesign. Kombinerade murade och putsade detaljer i kombination med trä som skapar ett varmt och naturligt intryck.

Tomt ca 200 kvm.

Vatten ca 2.200 kvm (ej uppmätt).

Terrass ca 13,3 kvm samt franska balkonger.

Parkering för 2-3 bilar.

Driftskostnader - ungefärliga, beroende på levnadsvanor:

- Hushållsel ca 11.000 kr/år

- Uppvärmning ca 7.000 kr/år

- Vatten ca 7.000 kr/år

Bostadsrätten har ett eget FTX aggregat från Swegon, en bergvärmepump från Nibe och ett eget bergvärmehål på 180 meter.

Mekanisk från- och tilluftsventilation med värmeåtervinning (FTX) från Swegon, med ventilationsdon Lindab Airy Round.

I avgiften ingår fastighetsförsäkring, sophämtning och abonnemangskostnad för VA.

Nyproducerad med byggår 2019 - köparna är de första ägarna.

KÖPARENS UNDERSÖKNINGSPLIKT
Uppgifterna i objektsbeskrivningen härrör från säljaren. Köparen uppmanas att noga undersöka lägenheten innan köp, samt att noga läsa igenom föreningens årsredovisning. Dessutom rekommenderar vi köpare, innan påskrivet köpekontrakt, att kontakta föreningens styrelse för att höra sig för ytterligare om lägenheten och/eller föreningen.

FÖRENING

Brf Kvällsdoppet äger marken.

Föreningen kommer vara skuldfri efter upplåtelsen och då upplåter föreningen tre lägenheter med bostadsrätt.

I avgiften ingår fastighetsförsäkring, sophämtning och abonnemangskostnad för VA.

Del av bostadsrättsförening så inga kostnader för lagfart eller pantbrev krävs.

OMGIVNING

Unikt attraktivt läge i en underbar idyll med strandlinje och eget vattenområde vid Järlasjön.

Nysätra är ett populärt bostadsområde med lugna villakvarter. Vid vattnet finns det fina promenadstråk, badbryggor och mysiga parker.

Fågelboparken ligger som granne och är en bra lekpark för barnen. På sommaren erbjuder Järlasjön en behaglig vattentemperatur och på vintern åker man skridsko eller skidor ute på sjön.

En kort promenad bort finns Sickla Köpkvarter med bland annat flertalet butiker, stormarknad, bibliotek, biograf och träningsanläggningar. Nacka Forum med ett stort utbud av service och shopping.

Kommunikationerna är utmärkta med Saltsjöbanan, tvärbanan från Sickla, flertalet bussar och kommande tunnelbana. Med bil tar du dig enkelt till Slussen på fem minuter, och Södra Länkens tunnelsystem tar dig vidare ut till Värmdö eller hela södra Stockholm.

Nackareservatet för friluftsliv och motion vid Hellasgården där det finns både motionsspår, bastubad, bangolf och caféer. Närhet till Hammarbybacken.

Bilder

Fågelboparken 6

Fågelboparken 6

Fågelboparken 6

Fågelboparken 6

Fågelboparken 6

Fågelboparken 6

Fågelboparken 6

Fågelboparken 6

Fågelboparken 6

Fågelboparken 6

Fågelboparken 6

Fågelboparken 6

Fågelboparken 6

Fågelboparken 6

Fågelboparken 6

Fågelboparken 6

Fågelboparken 6

Fågelboparken 6

Fågelboparken 6

Fågelboparken 6

Fågelboparken 6

Fågelboparken 6

Fågelboparken 6

Fågelboparken 6

Fågelboparken 6

Fågelboparken 6

Fågelboparken 6

Fågelboparken 6

Fågelboparken 6

Fågelboparken 6

Fågelboparken 6

Fågelboparken 6

Fågelboparken 6

Fågelboparken 6

Fågelboparken 6

Fågelboparken 6

Fågelboparken 6

Fågelboparken 6

Fågelboparken 6

Fågelboparken 6

Fågelboparken 6

Fågelboparken 6

Fågelboparken 6

Planskiss

Fågelboparken 6

Fågelboparken 6

Fågelboparken 6

Fågelboparken 6

Fågelboparken 6

Fågelboparken 6

Fågelboparken 6

Fågelboparken 6

Fågelboparken 6