John Ericssonsgatan 11 B, 6 tr

Kungsholmen - John Ericssonsgatan 11 B, 6 tr

18 kvm balkong - Sjöutsikt - Högst upp - Hörnläge - Möjlig 4:a!


Kungsbalkong om 18 kvm i soligt sydvästläge. Högst upp med sjöutsikt. Generöst vardagsrum med öppen spis. Möjlig 4:a genom flytt av kök till vardagsrum. Välplanerad funkis med hörnläge. Stora fönsterpartier vilket ger ett härligt ljusinsläpp. Renoverat gott skick. Attraktivt läge ett kvarter från Norr Mälarstrand och Riddarfjärden.

Antal rum: 3
Boarea: 66 KVM
Pris: SÅLD
Avgift 3.939 kr/mån
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 6 av 6 , Hiss finns
Andelstal 1,7%
I avgiften ingår

Vatten, värme, bredband, bostadsrättstilläggsförsäkring

Ansvarig mäklare

Lena Reistam

INTERIÖR


Högst upp med kungsbalkong om 18 kvm i hörnläge med soligt sydvästläge och fantastisk sjöutsikt mot Riddarfjärdens vatten. Högt fritt insynsskyddad balkong med himlen som tak. Utgång till balkongen från både vardagsrum och sovrum.

Ljus välplanerad funkis 3:a med bevarade detaljer såsom fungerande öppen spis, stora fönsterpartier, fönsterbrädor i marmor och vacker slipad oljad originalekparkett.

Möjlig 4:a vid behov av tre sovrum - köket flyttas till det generösa vardagsrummet.

Generöst vardagsrum med vacker fungerande öppen spis, stort fönsterparti och utgång till kungsbalkong med sjöutsikt mot Riddarfjärden. Balkong om 18 kvm i sydväst med trätrall och svart smidesräcke mot öppen grön gårdspark. Plats för soffa, fåtöljer, förvaring och matbord. Möjlighet att flytta köket till vardagsrummet vid behov av en 4:a. Nyslipad oljad originalekparkett och nymålade vita väggar, lister samt tak. En inbyggd klädkammare och hel garderobsvägg i högblankt vitt.

Modernt kök med smakfulla materialval. Köksskåp på båda sidor med släta luckor i högblankt vitt, vitt kakel, rostfri diskbänk och svart bänkskiva. Integrerad gashäll, ugn, utdragbar fläkt i rostfritt under överskåp, diskmaskin i rostfritt och integrerad kyl/frys. Spotlights under köksskåpen. Ljusgrått golv och målade väggar. Stort fönster mot kungsbalkongen. Flyttas köket till vardagsrummet så blir detta ett bra sovrum.

Rymligt sovrum med stort fönsterparti och utgång till kungsbalkongen om 18 kvm i soligt sydvästläge. Plats för dubbelsäng. Platsbyggd hel garderobsvägg vilket ger mycket bra förvaring. Slipad oljad originalekparkett och målade väggar.

Mindre sovrum, används som barnrum. Fönster mot kungsbalkongen. Platsbyggd hylla. Heltäckningsmatta och målade väggar.

Badrum är helkaklat och stambytt med vitt kakel på väggarna och blått klinkersgolv. Badkar, wc, handfat med spegelskåp och belysning ovanför. Toppmatad tvättmaskin.

Välkomnande entréhall öppen mot vardagsrummet. Hatthylla i original. Grått klinkergolv och nymålade vita väggar. Snygg säkerhetsdörr i mörkbrunt.

Renoverad funkisfastighet i mycket gott skick. Attraktivt belägen på nedre Kungsholmen, ett kvarter från Norr Mälarstrand nära vatten och grönska.

Fast pris - Limiterad tid:
Fast pris innebär att det inte kan bli dyrare än det priset vi gått ut med, är det någon som lägger det fasta priset avslutar vi direkt. Dessa bostäder är till salu till detta fasta pris under en begränsad tid. Budgivningsprocessen är bortprioriterad för att försäljningen ska ske snabbt och effektivt. För att uttrycka det enkelt; först till kvarn! Det går givetvis att lägga ett lägre bud än det fasta priset som presenteras för säljaren.

ÖVRIG INFORMATION


Fastigheten är lugnt belägen ett kvarter från Norr Mälarstrand med en liten parktomt utanför. Buss alldeles utanför porten.

I fastigheten finns takterrass som kan bokas för fester samt en grön innergård med altan att nyttja för föreningens medlemmar.

Cykelställ utanför entrén och cykelrum finns i källaren. Ett eget hus för barnvagnar har byggts på innergården.

I fastigheten finns en föreningslokal.

Till lägenheten hör ett vindsförråd.

Två renoverade tvättstugor, den ena med två tvättmaskiner, grovtvättmaskin, torktumlare, två torkskåp och mangel, den andra med två tvättmaskiner, torktumlare och torkskåp, båda belägna i källaren.

Kabel-tv från Comhem.

Bredband från Ownit, ingår i avgiften.

Bostadsrättsförsäkring tecknas av bostadsrättsföreningen som ett tillägg till fastighetsförsäkringen. Bostadsrättsförsäkringen gäller for samtliga bostadsrätter. Den kompletterar din hemförsäkring och ger ett skydd för de skador som inte ersatts genom föreningens fastighetsförsäkring.

Boendeparkering kan ansökes via Gatu-och Fastighetskontoret (www.gfk.stockholm.se), för den som är mantalsskriven i stadsdelen. Kan betalas månadsvis för en kostad av 900 kr/mån alternativt per dygn för en kostnad av 60 kr/dygn.

Fast pris - Limiterad tid:
Fast pris innebär att det inte kan bli dyrare än det priset vi gått ut med, är det någon som lägger det fasta priset avslutar vi direkt. Dessa bostäder är till salu till detta fasta pris under en begränsad tid. Budgivningsprocessen är bortprioriterad för att försäljningen ska ske snabbt och effektivt. För att uttrycka det enkelt; först till kvarn! Det går givetvis att lägga ett lägre bud än det fasta priset som presenteras för säljaren.

Budgivning:
Vi tillämpar s k öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt vilket innebär att de avgör när de vill sälja och till vem. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommit till den som köper lägenheten.

Köparens undersökningsplikt:
Uppgifterna i objektsbeskrivningen härrör från säljaren. Köparen uppmanas att noga undersöka lägenheten innan köp, samt att noga läsa igenom föreningens årsredovisning. Dessutom rekommenderar vi köpare, innan påskrivet köpekontrakt, att kontakta föreningens styrelse för att höra sig för ytterligare om lägenheten och/eller föreningen.

Byggnad

Byggnadsår 1935 ombyggnadsår 2002


Föreningens fastighet består av ett vinkelbyggt flerbostadshus i 7 våningar med totalt 69 bostadslägenheter. Den totala boytan för bostäder är 3.524 kvm.

I fastigheten finns också 2 lokaler med en total uthyrningsbar yta om 85 kvm.

Under 2002 genomfördes stambytet.

Fönsterna målades utvändigt 2003.

Under 2005 utfördes en yttre fastighetsrenovering. Yttertak, stuprör, hängrännor samt fasaden målades. Nya gjutna bottenplattor till balkongerna samt nya balkongräcken i smide monterades. OVK-besiktning genomfördes.

2006 sattes ny entrédörr in med automatisk dörröppnare och inredningen i hissarna byttes ut och målades. Nya mörkbruna säkerhetsdörrar, med högsta säkerhetsklass, monterades och i samband med detta sattes postboxar upp i entrén, men morgontidningen får man i en box vid varje dörr. Golven i trapphusen specialbehandlades och trapphusen målades. Nya namntavlor sattes upp. Tvättstugorna renoverades.

Under 2007 avslutades målningen av trapphusen samt växter till entén införskaffades. Fönster i lägenheter målades om 2007.

Under 2014 har fasadputs reparerats, taket har målats om, reparation av skorstenarna, stuprör har reparerats och värmeslingar har installerats i stuprören.

Fönster och balkongdörrar skall renoveras under 2016.

Ombyggnader i lägenheten får utföras om de görs på ett fackmannamässigt sätt. Ombyggnader som berör bärande konstruktioner, el, vatten och ventilation eller lägenhetens disposition kräver styrelsens godkännande och i vissa fall bygganmälan/bygglov.

FÖRENING


Föreningen förvärvade fastighet 2000.

Fastigheten består av ett vinkelbyggt flerbostadshus i 7 våningar med totalt 69 bostadslägenheter, samtliga upplåtna med bostadsrätt samt två lokaler som är upplåtna med hyresrätt. Den totala boytan för bostäder är 3.524 kvm. Den totala uthyrninsbara ytaa om 85 kvm.

Förening med stabil ekonomi, i slutet av 2013 var belåningen 18,4 Mkr med ett taxeringsvärde på 73,2 Mkr.

Under 2014 amorterades 100 tkr på lånen samt att lånen lades om till fördelaktiga bundna räntor.

Inga planerade avgiftsändringar.

Föreningen har tecknat en bostadsrättstilläggsförsäkring till alla medlemmar.

För mer info se föreningens hemsida www.jeg11.se

Vid frågor kontakta styrelsen på: styrelsen.jeg11@gmail.com

Den ekonomiska förvaltningen sköts av SBC.

OMGIVNING


Attraktivt belägen på nedre Kungsholmen, ett kvarter från Norr Mälarstrand nära vatten och grönska samt populära restauranger såsom Mälarpaviljongen, Trattorian, Pontonen, Flyt och café Petite France.

Mycket trevligt boende på nedre Kungsholmen, eftertraktat läge 50 meter från Riddarfjärden och Norr Mälarstrand med dess idylliska strandpromenad. Runt hela Kungsholmen finns vatten och utmärkta promenad- och joggingmöjligheter. Nära Rålambshovsparken med badplatser, friluftsteater och mängder av rekreationsmöjligheter. Belägen nära Kronobergsparken och Pontonjärsparken.

Nära Kungsholmstorg med tex mataffärer, småbutiker, restauranger, caféer, t-banestationen Rådhuset samt flera innerstadsbussar mm samt en kort promenad till Fridhemsplan och Västermalmsgallerian med all tänkbar service såsom affärer, butiker, restauranger, caféer, bageri och bra kommunikationer med både t-bana (grön och blå linje) och ett stort antal innerstadsbussar.

Bilder

John Ericssonsgatan 11 B, 6 tr

18 kvm kungsbalkong med fantastisk sjöutsikt

John Ericssonsgatan 11 B, 6 tr

Lågupplöst Kungsbalkong med hörnläge & sjöutsikt

John Ericssonsgatan 11 B, 6 tr

Lågupplöst Vardagsrum med utgång till kungsbalkong

John Ericssonsgatan 11 B, 6 tr

Lågupplöst Vardagsrum med utgång till 18 kvm kungsbalkong

John Ericssonsgatan 11 B, 6 tr

Lågupplöst Generöst vardagsrum med öppen spis

John Ericssonsgatan 11 B, 6 tr

Lågupplöst Generöst vardagsrum med möjlighet att flytta köket

John Ericssonsgatan 11 B, 6 tr

Lågupplöst Vacker öppen spis i vardagsrum

John Ericssonsgatan 11 B, 6 tr

Lågupplöst Ljust vardagsrum högst upp i fastigheten

John Ericssonsgatan 11 B, 6 tr

Lågupplöst 18 kvm kungsbalkong med himlen som tak

John Ericssonsgatan 11 B, 6 tr

Lågupplöst 18 kvm kungsbalkong i hörnläge

John Ericssonsgatan 11 B, 6 tr

Lågupplöst Mysig kungsbalkong i soligt sydvästläge

John Ericssonsgatan 11 B, 6 tr

Lågupplöst Kungsbalkong med planteringar

John Ericssonsgatan 11 B, 6 tr

Lågupplöst Kungsbalkong om 18 kvm med hörnläge

John Ericssonsgatan 11 B, 6 tr

Lågupplöst Välutrustat kök, möjlig sovrum

John Ericssonsgatan 11 B, 6 tr

Lågupplöst Ljust stilrent kök

John Ericssonsgatan 11 B, 6 tr

Lågupplöst Sovrum 1 plats för dubbelsäng & utgång balkong

John Ericssonsgatan 11 B, 6 tr

Lågupplöst Kungsbalkong högst upp med himlen i tak

John Ericssonsgatan 11 B, 6 tr

Lågupplöst Sovrum 1 med utgång till 18 kvm kungsbalkong

John Ericssonsgatan 11 B, 6 tr

Lågupplöst Sovrum 1 med plats för dubbelsäng

John Ericssonsgatan 11 B, 6 tr

Lågupplöst Sovrum 1 med platsbyggd garderobsvägg

John Ericssonsgatan 11 B, 6 tr

Lågupplöst Sovrum 2, används som barnrum

John Ericssonsgatan 11 B, 6 tr

Lågupplöst Helkaklat badrum med badkar

John Ericssonsgatan 11 B, 6 tr

Lågupplöst Entréhall med säkerhetsdörr

John Ericssonsgatan 11 B, 6 tr

Lågupplöst Kungsbalkong högst upp med hörnläge

John Ericssonsgatan 11 B, 6 tr

Lågupplöst John Ericssonsgatan mot Norr Mälarstrand & vattnet

John Ericssonsgatan 11 B, 6 tr

Lågupplöst Vatten & strandpromenad vid Norr Mälarstrand

John Ericssonsgatan 11 B, 6 tr

Lågupplöst Norr Mälarstrand med vatten & bryggor

John Ericssonsgatan 11 B, 6 tr

Lågupplöst Strandpromenad med trevliga Mälarpaviljongen

John Ericssonsgatan 11 B, 6 tr

Lågupplöst Norr Mälarstrand & Riddarfjärdens vatten

John Ericssonsgatan 11 B, 6 tr

Lågupplöst Riddarfjärdens vatten

John Ericssonsgatan 11 B, 6 tr

Lågupplöst Västerbron vid Riddarfjärden

John Ericssonsgatan 11 B, 6 tr

Lågupplöst Vattnet invid Norr Mälarstrand

John Ericssonsgatan 11 B, 6 tr

Lågupplöst Rålambshovsparken

John Ericssonsgatan 11 B, 6 tr

Lågupplöst Båtklubben vid Rålambshovsparken

John Ericssonsgatan 11 B, 6 tr

Lågupplöst Norr Mälarstrand med strandpromenad

John Ericssonsgatan 11 B, 6 tr

Lågupplöst Riddarfjärdens vatten & Stadshuset

John Ericssonsgatan 11 B, 6 tr

Lågupplöst Riddarfjärdens vatten

Planskiss

John Ericssonsgatan 11 B, 6 tr

Planskiss

John Ericssonsgatan 11 B, 6 tr

Alternativ planskiss 4:a