Ursviksvägen 27, 2 tr

Duvbo - Ursviksvägen 27, 2 tr

Vindsvåning - Härlig rymd - Balkong i väst


Vindsvåning i vackra villaidyllen Duvbo. Sällskapsdel i öppen planlösning. Total golvyta om ca 68 kvm. Takhöjd på ca 3 m och stora glaspartier i två väderstreck ger en härlig rymd och ljus. Det är som gjort för fest och umgänge. Välplanerad köksdel med utgång till balkong. Generös köksö med plats för både matlagning och matplats eller varför inte drinkhäng. Mysigt och rymligt sovrum under snedtak samt walk-in-closet. Parkeringsplats finns.

Antal rum: 2
Boarea: 57 KVM
Pris: 3.495.000 kr
Avgift 4.303 kr/mån
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 2 , Hiss finns
Andelstal 3,405%
I avgiften ingår

Värme, vatten och grundutbud kabel-tv

Ansvarig mäklare

Thomas Bergstedt

Extra kontakt

Calle Degefors

INTERIÖR

HALL
Entré med plats för avhängning.

KÖK/VARDAGSRUM
- Sällskapsdel i öppen planlösning. Härlig rymd och ljus, takhöjd på ca 3 m och stora glaspartier i två väderstreck. Det är som gjort för fest och umgänge. Gott om plats för både matplats och soffgrupp i vardagsrumsdelen som har fransk balkong. Infällda högtalare i taket.
- Välplanerad köksdel med utgång till balkong. Köket har stilrena vita luckor och svarta betongbänkskivor. Generös köksö med plats för både matlagning och matplats eller varför inte drinkhäng. Fristående kyl/frys, kombiugn, spishäll, fläkt med utsug samt diskmaskin.

BALKONG
Stor balkong i bästa västläge. Även om det känns avlägset just nu, så kommer du att kunna njuta av härliga sommarkvällar här.

SOVRUM
Mysigt och rymligt sovrum under snedtak. Här har du plats för både dubbelsäng och förvaring. Dubbelgarderob med hyllplan och skjutdörrar samt förråd under snedtak.

WALK-IN-CLOSET
Välplanerad walk-in-closet med hyllor, byråer och häng samt infälld belysning.

BADRUM
Helkaklat badrum med WC, tvättställskommod, spegelskåp, handduksvärmare, duschhörna med duschvägg i glas, tvättpelare samt elgolvvärme.

GENERELLT
Genomgående vitmålade väggar och tak samt vackra breda trägolv i mörkbetsad ek. Dimbar belysning.

ÖVRIG INFORMATION

BUDGIVNING
Vi tillämpar s k öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt vilket innebär att de avgör när de vill sälja och till vem. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommit till den som köper lägenheten.

KÖPARENS UNDERSÖKNINGSPLIKT
Uppgifterna i objektbeskrivningen härrör från säljaren. Köparen uppmanas att noga undersöka lägenheten innan köp, samt att noga läsa igenom föreningens årsredovisning. Dessutom rekommenderar vi köpare, innan påskrivet köpekontrakt, att kontakta föreningens styrelse för att höra sig för ytterligare om lägenheten och/eller föreningen.

Byggnad

Byggnadsår 1999

GENOMFÖRDA RENOVERINGAR:
2016 Efter ett antal ombyggnationer av lägenheter gjordes en kontrollmätning av boyta i föreningens lägenheter.
2016 Cirkulationspump i värmesystemet byttes ut.

KOMMANDE RENOVERINGAR:
Regelbunden besiktning av föreningens tak och trapphus. Underhåll utförs om nödvändigt.

FÖRENING

Brf Trollsländan i Duvbo
Föreningen omfattar 4 bostadsbyggnader byggda 1999, och är belägen på Ursviksvägen 25-31, med 24 lägenheter upplåtna med bostadsrätt.

FASTIGHET/MARK
Föreningen äger marken.

GEMENSAMHETSUTRYMMEN:
I föreningen finns en gemensam trädgård.

FÖRRÅD:
Finns i separat byggnad.

MÅNADSAVGIFT:
Värme, vatten och basutbud kabel-tv ingår.

TV/INTERNET:
Ansluten till fibernät. Leverantör: Sundbybergs Stadsnät. ComHem basutbud ingår i avgiften.

ÖVERLÅTELSE-/PANTAVGIFT
Överlåtelse- och pantavgift betalas av köparen.

PARKERING:
Föreningen disponerar 25 st parkeringsplatser som går att hyra för 225 kr/mån.
Sundbybergs boendeparkering tillhandahålls av Sundbybergs kommun.

OMGIVNING

OMGIVNING
Lummigt toppenläge i Duvbo/Sundbyberg med endast någon minuts promenad till Duvbo T-bana. Ytterligare några minuters promenad vidare, hittar du kommunikationer som pendeltåg, tvärbanan och flertalet busslinjer samt all tänkbar service så som caféer, restauranger, apotek, gym mm. Närhet också till härliga promenad- och joggingstråk kring Löt- och Råstasjön.

Bilder

Ursviksvägen 27, 2 tr