Sundby Park

Strängnäs - Sundby Park

50 kvm terrass - Sjöutsikt - Orangeri - 2 balkonger - Högst upp!


Unik terrass om 50 kvm med fantastisk sjöutsikt & fri utsikt över stan. Terrass med plats för jacuzzi, loungedel, matplats & grill i soligt sydvästläge. Inglasat orangeri som kan nyttjas stora delar om året. Inglasad balkong med utgång från vardagsrum. Påkostat kök med stor matplats & balkong med morgonsol. 3 bra sovrum.

Antal rum: 4
Boarea: 127 KVM
Pris: RING FÖR PRIS
Avgift 8.384 kr/mån
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 3 av 3 , Hiss finns
Andelstal 4,7309%
I avgiften ingår

Värme och vatten

Ansvarig mäklare

Lena Reistam

INTERIÖR


Unikt drömboende med härlig terrass om 50 kvm med fantastisk sjöutsikt i tre väderstreck samt sol från morgon till kväll. Vidsträckt utsikt över vatten och stad samt himlen som tak!

Högst upp på eget våningsplan med fönster i fyra väderstreck vilket ger ett härligt ljusinsläpp. Öppen ljus luftig yteffektiv planlösning.

Den fantastiska unika terrassen om 50 kvm med sjöutsikt och vidsträckt fri utsikt över stan! Terrass i soligt sydvästläge med sol från morgon till kväll, plats för jacuzzi, loungedel, matplats och grill.Terrassen har trätrall och helglasat räcke samt markis och ligger insynsskyddad. Orangeri med helglasade skjutdörrarsom som kan nyttjas stora delar om året, där finns infravärme. Några trappsteg ner från terrassen finns en stor inglasad balkong med utgång från vardagsrummet, även den med sjöutsikt och utsikt över stan med soligt sydvästläge.

Modern smakfull design - fastighet från 2006. 4:a med tre bra sovrum, kök i öppen planlösning mot stor matsal, rymligt påkostat badrum, separat gäst-wc och fullutrustad tvättstuga. Genomgående ekparkett, målade väggar samt fondtapeter.

Ljust generöst hörnvardagsrum med flertalet höga fönster samt helglasade dubbeldörrar ut till den inglasade balkongen med sjöutsikt. Öppen social planlösning mot snyggt inrett kök. Gott om plats för soffa, fåtöljer, förvaring samt matbord. Möjlighet att installera braskamin, rökkanal finns i vardagsrummet.

Smakfullt kök i vitt och rostfritt med ekdetaljer. Bänkskivor i svart granit och rött glas som stänkskydd. Spotlights under överskåp. Spishäll, fläkt, inbyggnadsugn och inbyggnadsmikro. Hel kyl och hel frys samt diskmaskin i rostfritt. Bra planerat med gott om förvaringsmöjligheter samt rikligt med arbetsytor. Delvis öppen planlösning mot rymlig matplats för stora sällskap samt utgång till balkong med morgonsol. Balkongen har elmarkis och skjutbart insynsskydd.

Master bedroom - Rymligt rofyllt sovrum med hörnläge. Gott om plats för dubbelsäng och förvaring. Garderobsvägg för förvaring.

Sovrum 2 och 3 - Bra sovrum som används som barnrum idag.

Fräscht helkaklat badrum med dusch och duschväggar i glas. Beigegrått kakel på väggarna samt grått klinkergolv med golvvärme. Wc, handfatskommod med badrumsskåp med spegel samt belysning ovanför och skåp under.

Separat helkaklad gäst-wc med grått kakel på väggarna och grått klinkergolv. Wc, handfatskommod med badrumsskåp med spegel samt belysning ovanför och skåp under.

Separat fullutrustad vättstuga med tvättmaskin och torktumlare. Bra med förvaring.

Unikt drömboende högst upp med vidsträckt utsikt över vatten och stad på en av Strängnäs bästa adresser!

Unika lägenheter belägna i Sundby Park - Tosterön. Ett sagolikt läge i centrala Strängnäs, vid Mälaren och den fantastiska naturen. Kvällssolen, den parkliknande miljön och utsikten över Strängnäs stad gör Sundby Park till en av de mest attraktiva platser att bo på.

Svårslaget läge intill Mälaren med bästa tänkbara sydvästläge på terrass om 50 kvm och balkong båda med strålande utsikt över Mälaren och Strängnäs centrum med domkyrkans ståtliga torn och väderkvarnen i centrum. Vid strandkanten finns badbrygga. 10 min promenadavstånd till centrum. Tåg till Stockholm ca 50 min. Den här lägenheten ska upplevas på plats!

INTE TILL SALU - MEN TILL RÄTT PRIS!

Vissa objekt har det där lilla extra. Denna tjänst är till för dessa. I vårt register finns det alltid unika speciella objekt - varav detta är ett sådant.

Vissa säljare vill endast exponera sitt objekt för noga utvalda spekulanter och vi visar dem endast privat.

Vill ni veta mer om detta objekt och boka in en privat visning - ring 0760-166 166!


FAST PRIS - LIMITERAD TID!

Fast pris innebär att det inte kan bli dyrare än det priset vi gått ut med, är det någon som lägger det fasta priset avslutar vi direkt. Dessa bostäder är till salu till detta fasta pris under en begränsad tid. Budgivningsprocessen är bortprioriterad för att försäljningen ska ske snabbt och effektivt. För att uttrycka det enkelt; först till kvarn! Det går givetvis att lägga ett lägre bud än det fasta priset som presenteras för säljaren.

ÖVRIG INFORMATION

Kabel-tv via Häradsvision, basutbud, ca 135 kr/månad, obligatorisk avgift.

Hushållsel tillkommer med ca 171 kr/mån, obligatorisk avgift.

Den totala avgiften blir då 8.690 kr/mån.

Parkeringsplats tillhör lägenheten och kostar 200 kr/månad.

Bredband via Stadsnätet.

Till lägenheten hör ett rymligt förråd belägen på våning noll.

Fast pris - Limiterad tid:
Fast pris innebär att det inte kan bli dyrare än det priset vi gått ut med, är det någon som lägger det fasta priset avslutar vi direkt. Dessa bostäder är till salu till detta fasta pris under en begränsad tid. Budgivningsprocessen är bortprioriterad för att försäljningen ska ske snabbt och effektivt. För att uttrycka det enkelt; först till kvarn! Det går givetvis att lägga ett lägre bud än det fasta priset som presenteras för säljaren.

Budgivning:
Vi tillämpar s k öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt vilket innebär att de avgör när de vill sälja och till vem. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommit till den som köper lägenheten.

Köparens undersökningsplikt:
Uppgifterna i objektsbeskrivningen härrör från säljaren. Köparen uppmanas att noga undersöka lägenheten innan köp, samt att noga läsa igenom föreningens årsredovisning. Dessutom rekommenderar vi köpare, innan påskrivet köpekontrakt, att kontakta föreningens styrelse för att höra sig för ytterligare om lägenheten och/eller föreningen.

Byggnad

Byggnadsår 2006

Precis vid den glittrande Mälaren byggdes fyra vackra hus 2006 som idag är Bostadsrättsföreningen Oden. Temat för det här projektet var att bygga "hus i park" för att bibehålla känslan av boende i parkmiljö. Samtidigt har man tagit till vara på det perfekta västerläget och kvällssolen.

I sydvästsluttningen har husen noggrant placerats ut för att möjliggöra utsikt över Strängnäsfjärden. Bostadshusen gavs ett eget formspråk med en variation av mur och glasytor under flacka tak.

30 st fantastiska bostadsrätter fördelades på fyra huskroppar. Fyra av lägenheter kompletterades med otroligt läckra takterrasser om ca 50 kvm varav detta är en av dem. Lägenheterna uppdelades så att de mer privata delarna är skilda från sällskapsdelarna. De stora fönsterpartierna möjliggör att rummet kan skifta karaktär mellan ute och inne på ett raffinerat sätt. Välplanerade ytor fylls av ljus och rymd samt genomsyras av hög inredningsnivå.

FÖRENING

Bostadsrättsföreningen Oden består av 30 lägenheter, samtliga upplåtna med bostadsrätt. Man har inga gemensamma lokaler och föreningen är sk äkta. Lägenheterna är fördelade på fyra hus. Husen uppfördes 2005-2007 och föreningen (som bildades 2004) förvärvade husen 2007.

Amortering på föreningens lån sker enligt plan.

Föreningen höjde avgifterna 1 januari 2016 med 2 %.

Den ekonomiska förvaltningen sköts av SBC.

En överlåtelseavgift om 1.108 kr betalas av köparen.

Pantsättningsavgift om 443 kr betalas av pantsättaren.

OMGIVNING

Välkommen till Frejastråket och idylliska Sundby Park! Läget gör att mycket av Strängnäs utbud i form av nöjen och service kan nås till fots eller med cykel. Från lägenheten är det ca 10 minuters promenad över bron till centrum. Man kan säga att på Frejastråket bor du intill naturen, vattnet och småstaden samtidigt som storstadsregionens utbud av möjligheter finns runt hörnet!

Den charmiga och populära orten Strängnäs, belägen vid Mälarens strand, är en idyll för många. Under sommarperioden fylls staden av bad- och naturälskare som är nyfikna på denna historiska staden mitt i vackra Sörmland. Närheten till både huvudstaden och den fantastiska naturen gör Strängnäs till den ideala hemorten.

Läget intill Mälaren ger möjlighet till sköna promenader längs strandkanten och här finns en mysig småbåtshamn med flera restauranger. I stadskärnan mixas småstadskänslan med kulturupplevelser. Här finns tex charmig trähusbebyggelse med stenbelagda gator att flanera på, den vackra domkyrkan och kvarnen vid hamnen

Som boende i Strängnäs har man tillgång till ett komplett utbud av kommersiell service och kulturella aktiviteter. Båtförening, badbryggor, promenadstråkar och sandstrand finns i närheten. Det är alltid nära till skola och dagis.

Möjligheterna till frilufts- och föreningsliv och idrottande är stora, här finns allt; golfbana, simhall, gym och idrottsplatser. I centrum finns butiker, livsmedelsbutiker och restauranger och större varuhus finns i stans utkant intill påfarten till E20.

Bra buss- tåg- och bilförbindelser. Restiden till Stockholm Central med tåg är ca 50 min. En tur till Stockholm med bil går på drygt en timme.

Mer information om Strängnäs kommun hittar du på www.strangnas.se

Planskiss

Sundby Park

Planskiss

Bilder

Sundby Park

Fantastisk sjöutsikt & fri utsikt mot stan

Sundby Park

Fantastisk sjöutsikt & utsikt över stan

Sundby Park

Stor terrass med sjöutsikt & utsikt över stan

Sundby Park

Stor terrass med jacuzzi, grill, matplats, lounge

Sundby Park

Terrass mot orangeri & inglasad balkong

Sundby Park

Orangeri som kan nyttjas stora delar av året

Sundby Park

Orangeri i anslutning till terrassen

Sundby Park

Orangeri med helglasade skjutdörrar

Sundby Park

Grill på terrassen

Sundby Park

Del av terrassen med fantastisk utsikt

Sundby Park

Del av terrass med jacuzzi & hängmatta

Sundby Park

Inglasad balkong mot terrassen & orangeriet

Sundby Park

Inglasad balkong med utgång från vardagsrum

Sundby Park

Högt fritt läge med utsikt över vatten & grönska

Sundby Park

Sjöutsikt från den inglasade balkongen

Sundby Park

Generöst vardagsrum, utgång till inglasad balkong

Sundby Park

Del av generöst vardagsrum

Sundby Park

Påkostat kök med bänkskivor i svart granit

Sundby Park

Välutrustat kök i öppen planlösning mot matplats

Sundby Park

Utgång till balkong från matplats/kök

Sundby Park

Utgång från kök/matplats till balkong

Sundby Park

Balkong med morgonsol, utgång från kök/matplats

Sundby Park

Master bedroom med insynskyddat hörnläge

Sundby Park

Master bedroom med plats för dubbelsäng

Sundby Park

Helkaklat rymligt badrum med dusch

Sundby Park

Helkaklad gäst-wc

Sundby Park

Jordgubbar odlade i orangeriet

Sundby Park

Fastigheten sett från andra sidan sjön