Warfvinges väg 18, 12 tr

Kungsholmen - Warfvinges väg 18, 12 tr

Stor balkong - Vidsträckt fri utsikt - Exklusiv påkostad - Hörnläge!


Högt fritt läge med vidsträckt utsikt över stan. Stor hörnbalkong med två utgångar. Exklusiv påkostad nyproducerad 3:a i toppskick. Öppen planlösning mellan vardagsrum, matplats & kök med plats för stora sällskap. Lyxigt badrum med TM & TT. Stor walk-in-closet. Garage i fastigheten. Modern och genomtänkt.

Antal rum: 3
Boarea: 78.5 KVM
Pris: SÅLD
Avgift 4.525 kr/mån
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 12 av 15 , Hiss finns
Andelstal 0,552%
I avgiften ingår

Värme, kallvatten, kabel-tv, bredband

Ansvarig mäklare

Lena Reistam

INTERIÖR


Nyproducerad 3:a med hög standard samt exklusiv klass på material och vitvaror. Genomgående vitmålade väggar och vitbetsade ekgolv, massiva innerdörrar med tätningslister och svarta granitskivor i köket.

Planlösningen är moderna, luftig och ljus med socialt kök med köksö i öppen planlösning mot vardagsrummet. Hörnläge med höga fönsterpartier och vidsträckt fri utsikt över stan. Stor balkong med utgång genom helglasad dörr från vardagsrum och master bedroom. Två bra sovrum och lyxigt badrum. Stor walk-in closet.

Vardagsrum med hörnläge med helglasad dörr ut till stor balkong samt höga fönsterpartier med fri vidsträckt utsikt över stan. Öppen planlösning mot påkostat kök. Generöst ljust och luftigt med plats för stor soffa, fåtöljer samt matbord för stora sällskap.

Stor hörnbalkong som sträcker sig längs hela lägenheten från vardagsrummet förbi sovrum 2 till master bedroom. Utgång genom helglasad dörr från vardagsrummet och från master bedroom. Trätrall på balkongen.

Exklusivt stilrent kök från HTH med vita släta luckor och falsade profiler. Bänkskiva och stänkskydd i svart granit. Genomgående påkostade vitvaror från Siemens. Integrerad diskmaskin, blandare från Tapwell, integrerad induktionshäll och fläktkåpa. Köksö med bänkskiva i svart granit delvis öppet mot vardagsrummet och matplatsen. Integrerad hel kyl, integrerad frys, inbyggd ångugn och kombinationsugn med ugn och mikrovågsugn i ett. Infällda spotlights under överskåpen.

Master bedroom med utgång till balkongen genom helglasad dörr. Rymligt med plats för dubbelsäng och förvaring. Skjutdörrar till stor välinredd walk-in-closet.

Sovrum 2 med högt fönster mot balkongen.

Lyxigt påkostat helkaklat badrum med golvvärme. Dusch med takregn och glasvägg, handfatskommod med lådor under och spegel med belysning ovan. Infällda spotlights i taket. Tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk och förvaringsskåp ovan.

Ljus välkomnande hall med avhängningsmöjlighet, två garderober och städskåp.

Stora, ombonade balkonger med sin fina utsikt, de är rymliga och har dubbla utgångar. Det blir som två balkonger i en. Ytorna för umgänge kläds in med träpanel, vilket ger en ombonad, mysig känsla med privat atmosfär. Balkongernas rejäla räcken bidrar till den privata känslan ytterligare genom att avskärma från såväl insyn som gatubuller.

Den miljövänliga tekniken får positiva effekter i lägenheterna. Ett exempel är att de tjocka ytterväggarna gör att fönstren får charmiga, över 30 cm djupa fönstersmygar, något man annars mest förknippar med äldre hus. Dessutom blir fönstren rejält tilltagna med låga bröstningshöjder för att släppa in värmen från solljuset. Det gör lägenheten ljus och härlig.

ÖVRIG INFORMATION

Garage finns i fastigheten, totalt 167 garageplatser, kostnad 1.550 kr/mån. Till garageplatserna är det separat kö.

Gemensam nedre gård samt en gemensam terrass på det nedre taket mellan de två tornen.

Det finns externa lägenhetsförråd att hyra för 429-455 kr/mån.

Kabel-tv och Bredband från Bredbandsbolaget via fiber med trippel-play uttag.

Varje trapphus har cykel- och barnvagnsrum.

El- och varmvattenförbrukningen mäts individuellt per lägenhet. Via en smartphone-app kan man följa förbrukningen i realtid.

Boendeparkering kan ansökes via Gatu-och Fastighetskontoret (www.gfk.stockholm.se), för den som är mantalsskriven i stadsdelen. Kan betalas månadsvis för en kostad av 900 kr/mån alternativt per dygn för en kostnad av 60 kr/dygn.

Budgivning:
Vi tillämpar s k öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt vilket innebär att de avgör när de vill sälja och till vem. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommit till den som köper lägenheten.

Köparens undersökningsplikt:
Uppgifterna i objektsbeskrivningen härrör från säljaren. Köparen uppmanas att noga undersöka lägenheten innan köp, samt att noga läsa igenom föreningens årsredovisning. Dessutom rekommenderar vi köpare, innan påskrivet köpekontrakt, att kontakta föreningens styrelse för att höra sig för ytterligare om lägenheten och/eller föreningen.

Byggnad

Byggnadsår 2015


Huset är det största bostadshuset hittills i Sverige som klarar kraven för energisnåla så kallade passivhus.

Huset är ett landmärke intill en av innerstans högsta punkter och erbjuder en verklig panoramavy över hela Stockholm. Högt läge på Kungsholmen, vilket ger de boende i den övre delen av de två tornen en fantastisk utsikt över hela Stockholm.

Det toppmoderna lågenergihusets tjocka, välisolerade ytterväggar ger djupa fönstersmygar som skänker föreningens lägenheter en känsla av äldre tiders stenhus. Perfekt för barnfamiljen, vars vardag förenklas av förskolan i husets markplan och garage i huset. Det finns lokaler för butiker och annan service på bottenplan.

Föreningen innefattar adresserna Kellgrensgatan 10 och Warfvinges väg 16-20.

Huvudsakligen sker uppvärmningen av lägenheterna genom luftkanaler i betongen mellan våningsplanen. Det för med sig en energieffektiv uppvärmning samt att man slipper element, vilket gör lägenheten lätt och flexibel att möblera. Varma sommardagar kyler denna så kallade termodeck-teknik lägenheten.

Modernt, tyst och miljövänligt. I ett modernt hus behöver man inte oroa dig för buller även om man bor i innerstadsmiljö. De höga krav som ställs innebär att väldigt lite ljud når in i lägenheten. Dessutom planeras alla lägenheter med en tyst sida. Där placeras sovrummen för att man ska få extra lugn och ro nattetid. Överhuvudtaget får man ett mycket gott inomhusklimat vad gäller både ventilation, temperatur och ljudmiljö.

Ombyggnader i lägenheten får utföras om de görs på ett fackmannamässigt sätt. Ombyggnader som berör bärande konstruktioner, el, vatten och ventilation eller lägenhetens disposition kräver styrelsens godkännande och i vissa fall bygganmälan/bygglov.

FÖRENING


Brf Gladan ligger i hörnet Warfvinges väg/Kellgrensgatan och blir ett verkligt landmärke. Huset ligger nära en av Stockholms högsta punkter, så dess två torn kommer att synas vida omkring som en del av Stockholms silhuett. I fasaden blir balkongernas anslående räcken i mässing något som sticker ut. Med åren kommer mässingen att få patina och ändra karaktär till en mer bronsfärgad nyans. Huset har ett fritt läge i närområdet, vilket ger en luftig känsla med stort ljusinsläpp.

Föreningen upplåter 187 lägenheter med bostadsrätt och 3 lokaler med hyresrätt.

Föreningens mark upplåts med tomträtt.

Den ekonomisk förvaltning sköts av Einar Mattsson.

En överlåtelseavgift om 1.108 kr betalas av säljare och en pantsättningsavgift om 443 kr betalas av pantsättaren.

OMGIVNING


Attraktivt högt och lugnt beläget boende i Stadshagen på populära Kungsholmen. Närhet till härliga grönområden med promenadstråk längs med Hornsbergs strand och Kungsholms strand samt välbesökta Rålambshovsparken med Smedsuddsbadet, Pampas Marina samt vackra promenad- och löparstråk längs Karlbergskanalen.

Goda kommunikationer med 100 meter till T-bana Stadshagen, ett flertal innerstadsbussar samt med gång- och cykelavstånd till City.

Närhet till Fridhemsplan samt Västermalmsgallerian med tillgång till all tänkbar service såsom affärer, butiker, resturanger, caféer, bageri, post, banker, apotek, systembolag och bra matvaruaffärer.

Närområdet i Stadshagen är idag under omvandling och stora delar står redan färdigt. Från Fridhemsplan och hela vägen fram till Kristineberg kommer det att växa fram en attraktiv stadsdel inom de närmaste tio åren och området kommer att kallas Lindhagen. Redan färdigbyggt är Lindhagensgallerian som ligger inom ett kort gångavstånd från bostaden, där finns ett stort utbud av restauranger, caféer och butiker samt en av Sveriges största Ica Maxi.

Bilder

Warfvinges väg 18, 12 tr

Ljust vardagsrum med vidsträckt utsikt

Warfvinges väg 18, 12 tr

Öppet vardagsrum & kök med utgång till balkongen

Warfvinges väg 18, 12 tr

Stor balkong med vidsträckt utsikt över stan

Warfvinges väg 18, 12 tr

Balkong med vidsträckt fri utsikt över stan

Warfvinges väg 18, 12 tr

Kök & vardagsrum i öppen planlösning

Warfvinges väg 18, 12 tr

Påkostat exklusivt kök

Warfvinges väg 18, 12 tr

Påkostat - bänkskivor & stänkskydd i svart granit

Warfvinges väg 18, 12 tr

Exklusivt påkostat kök

Warfvinges väg 18, 12 tr

Kök med köksö öppet mot vardagsrum & matplats

Warfvinges väg 18, 12 tr

Detaljbild invid matplats

Warfvinges väg 18, 12 tr

Balkong med utgång från vardagsrum

Warfvinges väg 18, 12 tr

Vardagsrum med utgång till balkongen

Warfvinges väg 18, 12 tr

Vidsträckt fri utsikt från matplats i vardagsrum

Warfvinges väg 18, 12 tr

Fri vidsträckt utsikt över stan

Warfvinges väg 18, 12 tr

Öppen planlösning mellan kök, vardagsrum, matplats

Warfvinges väg 18, 12 tr

Del av vardagsrum med plats för stor soffa

Warfvinges väg 18, 12 tr

Detaljbild vardagsrum

Warfvinges väg 18, 12 tr

Master bedroom med utgång till balkongen

Warfvinges väg 18, 12 tr

Masterbedroom med plats för dubbelsäng

Warfvinges väg 18, 12 tr

Master bedroom med skjutdörrar till walk-in-closet

Warfvinges väg 18, 12 tr

Stor walk-in-closet med mycket bra förvaring

Warfvinges väg 18, 12 tr

Utgång till balkongen från master bedroom

Warfvinges väg 18, 12 tr

Balkongen, utgång från master bedroom

Warfvinges väg 18, 12 tr

Högt läge - vidsträckt utsikt i flera väderstreck

Warfvinges väg 18, 12 tr

Sovrum 2

Warfvinges väg 18, 12 tr

Sovrum 2

Warfvinges väg 18, 12 tr

Lyxigt exklusivt badrum med dusch, TM & TT

Warfvinges väg 18, 12 tr

Ljus välkomnande entréhall

Warfvinges väg 18, 12 tr

Fastighetens två torn

Warfvinges väg 18, 12 tr

Fastigheten Warfvinges väg 18

Warfvinges väg 18, 12 tr

Vidsträckt utsikt kvällstid höst

Warfvinges väg 18, 12 tr

Vidsträckt utsikt kvällstid höst

Planskiss

Warfvinges väg 18, 12 tr

Planskiss