S:t Eriksplan 17, -1 tr

Birkastan - Vasastan - S:t Eriksplan 17, -1 tr

Exklusiv 2:a - Toppklass - Ljudsystem - Balkong - Öppen spis!


Exklusiv designad 2:a med påkostade stilrena materialval & hög detaljfinish - toppklass. Balkong & samtliga fönster mot innergård. Ljus luftig med öppen planlösning mellan vardagsrum & platsbyggt kök. Sovrum för dubbelsäng & bra förvaring. Lyxigt badrum med dusch, 2 handfat & TM/TT. Ljudsystem med högtalare i alla rum.

Antal rum: 2
Boarea: 59 KVM
Pris: SÅLD
Avgift 2.421 kr/mån
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Andelstal 2,1314%
I avgiften ingår

Värme, vatten och kabel-tv

Ansvarig mäklare

Lena Reistam

INTERIÖR


Vackert fastighet anno 1927! Högt läge med samtliga fönster och balkong mot tyst innergård. Tidtypiska detaljer såsom murade öppen spis, högt i tak, höga spröjsade fönster och originalekparkett.

Designad och utformad för att ge en känsla av modern design och elegans med hög kvalité och omsorg i detaljer. Exklusivt inredd med genomgående påkostade materialval, ljus och öppen planlösning - genomtänkt i minsta detalj. Smakfullt samt stilren - helt i toppskick!

Nya infrästa elinstallationer i hela lägenheten. Specialbyggd punktbelysning på framtagna tegelväggar och infällda ljusarmaturer i taket. Vita målade väggar, framtagna tegelväggar, ljuslaserad originalekparkett i vardagsrum, kök samt innerhall, ektiljor i sovrum och klinker i entréhall.

Våningen har ett ljudsystem från Sonos som är ett system som består av högtalare och audiokomponenter med HiFi-ljud. Högtalare finns infällda i taket i samtliga rum såsom vardagrum, kök, sovrum och badrum.

Generöst luftigt vardagsrum med högt spröjsat fönster och helglasade spröjsade dubbeldörrar ut till balkongen. Öppen social planlösning mot kök och plats för matbord emellan invid framtagen tegelvägg samt fungerande öppen spis. Vardagsrum med plats för soffa, fåtöljer och förvaring. Platsbyggd tv med högtalare.

Stilfullt, modernt och påkostat måttbeställt kök med vita släta luckor med falsade profiler och belysning under överskåpen. Bänkskiva i Carraramarmor med barhäng och vitt kakel som stänkskydd. Stor induktionshäll, inbyggd fläkt i bänkskivan, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro och integrerad diskmaskin. Kyl side-by-side med vatten och ismaskin samt fryslådor under, i rostfritt. Inbyggd vinkyl. Öppen planlösning mot vardagsrum med plats för matbord emellan.

Rymligt fridfullt sovrum med högt spröjsat fönster. Plats för dubbelsäng och förvaring. Mycket gott om förvaring genom två hela garderobsväggar med skjutdörrar i frostat glas och speglar. Platsbyggd tv och inbyggda hyllor under.

Lyxigt badrum med påkostade materialval av hög standard. Två handfat, bänksskiva i Carraramarmor, vita skåp under och stor spegel samt belysning ovanför. Dusch med takregn, Unidrain avlopp och inkaklade hyllor. Vägghängd wc samt inbyggd tvättmaskin och torktumare. Handduksvärmare. Helkaklat med vitt kakel på väggarna med inslag av mörkbrunt kakel och mörkbrunt klinkergolv med golvvärme.

Välkomnande öppen entréhall med avhängningsmöjlighet genom inbyggd förvaring. Klinkergolv. Ny säkerhetsdörr.

Våningen totalrenoverades under 2012/2013 med exklusiva, specialbeställda, påkostade och smakfulla materialval.

Unikt tillfälle - minutiöst designad med sällsynt hög detaljfinish - måste upplevas! Förvekliga din dröm om ett boende utöver det vanliga!

I våningen finns Sonos installerat som är ett system som består av högtalare och audiokomponenter med HiFi-ljud. Det förenar olika delar av din digitalmusiksamling i en enda app som du styr från valfri enhet. Spela upp vad du vill ha i alla rum över ett dedikerat trådlöst nätverk. Från filmer till musik, känn varenda slagsmålscen och basgång när du lägger till en SUB i hemmabion. Den vibrationsdämpande designen i SUB eliminerar skramlet och levererar bottenlöst ljud.

Den unika teknologi gör det möjligt att sammanföra hela audiosystem i ett dedikerat trådlöst nätverk bara för din musik. Med appen Sonos Controller kan du bläddra i och spela upp din musik från alla enheter. Använd din smartphone, surfplatta eller dator för att streama olika låtar i alla rum, gruppera rum eller höra samma låt överallt. I denna våning finns PLAYBAR, SUB och högtalare i vardagsrum, kök, sovrum samt badrum finns det högtalare infällda i taket.

ÖVRIG INFORMATION


Gemensam uteplats med utemöbler och grillmöjligheter sommartid finns att nyttja av föreningens medlemmar.

Cykelrum finns beläget på våningsplan -2 i både port 15 och 17 samt ett barnvagnsrum beläget i entrén port 17.

Gemensam fräsch tvättstuga med två tvättmaskiner, torktumlare samt torkskåp, belägen i port 17, våning -3.

Till lägenheten hör ett vindsförråd.

Kabel-tv från Comhem, basutbudet ingår i avgiften. Bredband från Comhem.

Internetuppkoppling genom fibernät via OpenNet finns i fastigheten, indraget till samtliga lägenheter.

Boendeparkering kan ansökas via Gatu-och Fastighetskontoret för den som är mantalsskriven i stadsdelen. Kan betalas månadsvis för en kostad av 800 kr/mån alternativt per dygn för en kostnad av 60 kr/dygn.

Fast pris - Limiterad tid:
Med denna tjänst exponeras vissa av våra aktuella objekt med hjälp av en tidsbegränsning. Dessa bostäder är till salu till detta pris endast under en begränsad tid. Budgivningsprocessen är bortprioriterad för att försäljningen ska ske snabbt och effektivt. För att uttrycka det enkelt; först till kvarn!

Budgivning: Vi tillämpar s k öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt vilket innebär att de avgör när de vill sälja och till vem. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommit till den som köper lägenheten.

Köparens undersökningsplikt:
Uppgifterna i objektsbeskrivningen härrör från säljaren. Köparen uppmanas att noga undersöka lägenheten innan köp, samt att noga läsa igenom föreningens årsredovisning. Dessutom rekommenderar vi köpare, innan påskrivet köpekontrakt, att kontakta föreningens styrelse för att höra sig för ytterligare om lägenheten och/eller föreningen.

Byggnad

Byggnadsår 1927 Ombyggnadsår 1996


Vacker 20-tals fastighet i gott skick med de flesta större renoveringarna genomförda.

Genomförda renoveringar:
- Stambyte, 1996
- Elbyte, 1996
- Fasadrenovering, 2007
- Upprustning av tvättstuga, 2007
- Stamspolning, 2011
- Fibernät installerades, 2011
- Takrenovering, 2012
- Renovering av trapphusen, 2013
- Installation av säkerhetsdörrar, 2013

Öppna spisarna är sotade i april 2013.

Ombyggnader i lägenheten får utföras om de görs på ett fackmannamässigt sätt. Ombyggnader som berör bärande konstruktioner, el, vatten och ventilation eller lägenhetens disposition kräver styrelsens godkännande och i vissa fall bygganmälan/bygglov.

FÖRENING


Brf Loket 7 förvärvade fastigheten 2002 och omfattar adresserna S:t Eriksplan 15-17 och S:t Eriksgatan 78.

Föreningen upplåter samtliga 41 lägenheter med bostadsrätt samt 5 lokaler med hyresrätt.

Välskött förening med god ekonomi. I slutet av 2013 uppgick föreningens lån till 29,7 Mkr med ett taxeringsvärde om 88,9 Mkr.

Lokalerna ger mycket bra intäkter till föreningen.

2013 var hyresintäkterna 1.563 tkr och räntekostnaderna 844 tkr .

Inga planerade avgiftsändringar.

Besök gärna föreningens hemsida www.loket7.nu

Vid frågor maila styrelsen@loket7.nu

Den ekonomiska förvaltningen sköts av SaveTime Ekonomikonsult AB.

Överlåtelseavgiften, 2,5 % av prisbasbeloppet, betalas av köparen. Pantsättningsavgiften, 1 % av prisbasbeloppet, betalas av den som pantsätter lägenheten (ägaren till bostadsrätten) och är utgår per pantsättningshandling.

OMGIVNING


Attraktivt boende centralt beläget i Vasastan med all dess puls och service, men ändå i de lugnare kvarteren. Härlig atmosfär och mycket bra kommunikationer direkt utanför porten.

Längs Rörstrandsgatan och närområdet finner ni ett rikt utbud av restauranger och kaféer, designbutiker och massor av mysiga inrednings- och vintagebutiker. Även flertalet matbutiker finns i området.

Bra läge med närhet till grönområde och vatten, ett stenkast till Vasaparken samt gångavstånd till Hagaparken, Stallmästargården och Brunnsviken. Nära Karlbergs Slottspark med vackra promenadstråk längs Karlbergskanalen.

Välbelägen på S:t Eriksplan med ett par minuters promenad till Odenplan med all tänkbar service såsom affärer, butiker, bra restauranger, caféer, barer, matvaruaffärer, gym mm.

Endast ca 15 minuters promenadavstånd till Stureplan, City samt Centralstationen.

Promenadavstånd till Fridhemsplan och Västermalmsgallerian (på andra sidan S:t Eriksbron) med tillgång till all tänkbar service.

Kommunikationerna är inget annat än idealiska. Utanför porten finner du S:t Eriksplans tunnelbana, flertalet busslinjer såsom 3:an och 4:an som tar dig runt hela stan. Även Karlbergs pendeltågstation, en station från Centralen, samt flygbussen till/från Arlanda.

Bilder

S:t Eriksplan 17, -1 tr

Solig balkong mot innergård

S:t Eriksplan 17, -1 tr

Rymligt ljust vardagsrum med utgång till balkong

S:t Eriksplan 17, -1 tr

Vardagsrum & kök i öppen planlösning

S:t Eriksplan 17, -1 tr

Kök med side-by-side kyl med fryslåda

S:t Eriksplan 17, -1 tr

Vardagsrum med plats för matbord invid öppen spis

S:t Eriksplan 17, -1 tr

Vardagsrum med utgång till balkong

S:t Eriksplan 17, -1 tr

Balkong mot innergårdens grönska

S:t Eriksplan 17, -1 tr

Samtliga fönster mot grönskande innergård

S:t Eriksplan 17, -1 tr

Mysig balkong med grönska utanför

S:t Eriksplan 17, -1 tr

Vardagsrum med plats för stora sällskap

S:t Eriksplan 17, -1 tr

Framtagen tegelvägg & öppen spis

S:t Eriksplan 17, -1 tr

Platsbyggt påkostat kök med inbyggd vinkyl

S:t Eriksplan 17, -1 tr

Kök med bänk i Carraramarmor & måtbeställda luckor

S:t Eriksplan 17, -1 tr

Fläkt som kommer upp ur bänkskivan

S:t Eriksplan 17, -1 tr

Hall mot vardagsrum & mot entrén

S:t Eriksplan 17, -1 tr

Sovrum med plats för dubbelsäng

S:t Eriksplan 17, -1 tr

Sovrum med garderober med skjutdörrar & inbyggd tv

S:t Eriksplan 17, -1 tr

Sovrum med bra förvaring genom 2 garderobsväggar

S:t Eriksplan 17, -1 tr

Helkaklat badrum med dusch & tvättpelare

S:t Eriksplan 17, -1 tr

Dubbla handfat med påkostade kranar

S:t Eriksplan 17, -1 tr

Porten S:t Eriksplan 17

S:t Eriksplan 17, -1 tr

Fastigheten

Planskiss

S:t Eriksplan 17, -1 tr

Planskiss