Sigtunagatan 5, 4 tr ög

Vasastan - Sigtunagatan 5, 4 tr ög

Exklusiv vind. 3,9 m i nock. Terrass i s/v. Öppen spis! Toppskick!


Vind i toppskick! Ljus luftig öppen planlösning! 3,9 meter i nock med takfönster & synliga takbalkar. Terrass i sydväst. Exklusiv med högklassiga stilrena påkostade materialval & hög detaljfinish. Modern stilren öppen spis. Platsbyggt välutrustat kök. Bra sovrum. Lyxigt badrum. Yteffektiv & välplanerad. Platsbyggda detaljer!

Antal rum: 2
Boarea: 54 KVM
Pris: SÅLD
Avgift 2.682 kr/mån
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 4 av 4 , Hiss finns
Andelstal 3,606%
I avgiften ingår

Värme och vatten

Ansvarig mäklare

Lena Reistam

INTERIÖR


Arkitektritad vindsvåning med öppen planlösning och ca 3,9 meter i nock med synliga, mörka takbjälkar. Utformad för att ge en känsla av modern design och elegans med fokus på detaljer. Exklusivt inredd med platsbyggd förvaring och genomgående högklassiga och smakfulla materialval, öppen och yteffektiv planlösning. Genomtänkt i minsta detalj.

Infällda spotlights samt fjärrstyrd belysning i taket som ger ett stort urval av belysningsalternativ. Välplanerad med öppna ljusa ytor mellan vardagsrum och kök, bra sovrum med plats för dubbelsäng och garderober för två personer samt ett rymligt badrum.

Genomgående mörkbetsad ekparkett och vitmålade väggar. Helglasade skjutdörrar mot terrass samt fönsterkupor på motstående sida vilket ger ett härligt ljusinsläpp.

Generöst vardagsrum med utgång till terrass och öppen planlösning mot matplats samt kök. Trendig infälld öppen spis med inbyggt vedfack. Ljus och luftig planlösning med gott om plats för soffa, fåtöljer och förvaring. Arkitektritad platsbyggd lösning för förvaring/tv-bänk. Infällda spotlights och belysning i taket. Öppet mot kök och entréhall.

Terrass med högt insynsskyddat läge i väst samt platsbyggda, men mobila utemöbler. Vidsträckt fri utsikt över takåsarna med himlen som tak. Trädäckad terrass med glasat räcke. Stora, glasade skjutdörrar in till vardagsrum och kök.

Stilfullt och modernt platsbyggt kök i högklassigt material. Köksskåp i vitt samt svarta skjutdörrar ovan bänkskiva. Integrerade vitvaror. Glaskeramikhäll, varmluftsugn, diskmaskin och kyl/frys - samtliga från Siemens. Rostfri fläkt. Platsbyggt matbord som enkelt blir dubbelt så stort, med plats för stora sällskap. Öppet mot rymlig matplats och generöst vardagsrum.

Platsbyggt skrivbord med bra förvaring.

Rofyllt insynsskyddat sovrum med plats för dubbelsäng. Platsbyggda och arkitektritade garderober med inbyggd strykbräda samt sängbord med genomtänkt inbyggd förvaring och belysning. Högt i tak med härligt ljus genom stor fönsterkupa. Ingång från entréhall.

Stilfullt och rymligt badrum med påkostade materialval i hög standard. Helkaklat med vitt kakel och grått klinkergolv med golvvärme. Dusch med glasvägg samt takfönster. Handfatskommod i vitt med mörk bänkskiva samt vita skåp. Plats för stor spegel med belysning ovanför samt infällda spotlights i tak. Glasad hylla för förvaring. Ingång från entréhall.

Välkomnande entréhall med avhängningsmöjlighet. Genomtänkt snygg platsbyggd skohylla med sittplats och förvaring. Säkerhetsdörr samt larm finns installerat. Ingång till badrum, sovrum och klädkammare samt öppet mot vardagsrum/kök.

Unikt tillfälle - minutiöst designad med sällsynt hög detaljfinish. Denna vindsvåning måste upplevas!

Förvekliga din dröm om ett boende utöver det vanliga. Säljare vill endast ha privata visningar. Vill ni veta mer om detta objekt och eventuellt boka in en privat visning - ring 0760 166 166!

ÖVRIG INFORMATION


Trevlig innergård med utemöbler, grill, lekstuga samt cykelhus med tak finns att disponera för föreningens medlemmar.

Fräsch tvättstuga med två tvättmaskiner, torktumlare, två torkskåp samt mangel belägen i botten av gårdshuset med ingång från innergården.

Cykel- och barnvagnsförråd samt grovsoprum finns.

Kabel-tv och bredband från Comhem. Telefon: 0771-55 00 00. Hemsida: www.comhem.se.

Till lägenheten hör ett källarförråd.

Boendeparkering kan ansökes via Gatu-och Fastighetskontoret (www.gfk.stockholm.se), för den som är mantalsskriven i stadsdelen. Kan betalas månadsvis för en kostad av 700 kr/mån alternativt per dygn för en kostnad av 50 kr/dygn.

Fast pris - Limiterad tid:
Med denna tjänst exponeras vissa av våra aktuella objekt med hjälp av en tidsbegränsning. Dessa bostäder är till salu till detta pris endast under en begränsad tid. Budgivningsprocessen är bortprioriterad för att försäljningen ska ske snabbt och effektivt. För att uttrycka det enkelt; först till kvarn!

Budgivning:
Vi tillämpar s k öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt vilket innebär att de avgör när de vill sälja och till vem. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommit till den som köper lägenheten.

Köparens undersökningsplikt:
Uppgifterna i objektsbeskrivningen härrör från säljaren. Köparen uppmanas att noga undersöka lägenheten innan köp, samt att noga läsa igenom föreningens årsredovisning. Dessutom rekommenderar vi köpare, innan påskrivet köpekontrakt, att kontakta föreningens styrelse för att höra sig för ytterligare om lägenheten och/eller föreningen.

Byggnad

Byggnadsår 1911


Vacker fastighet i renoverat gott skick!

Genomförda renoveringar:
- Installation av värmeslingor i tak & i stuprör på gathus, 2011
- Byte av fjärrvärmeanläggning, 2009
- Ytskiktsrenovering av hiss i gathus, 2008
- Ytskiktsrenovering av entré, 2008
- Byte av entréport, 2007
- Fönstermålning, 2006
- Spolning av stammar, 2006
- Byte av garagedörr, 2005
- Nytt gårdsbjälklag, 2003-2004
- Nya balkonger, 2001
- Omputsning av fasad, 1994
- Rörstambyte, 1984
- Elstambyte, 1984

Ombyggnader i lägenheten får utföras om de görs på ett fackmannamässigt sätt. Ombyggnader som berör bärande konstruktioner, el, vatten och ventilation eller lägenhetens disposition kräver styrelsens godkännande och i vissa fall bygganmälan/bygglov.

FÖRENING


Föreningen förvärvade fastigheten 1987.

Föreningen består av 22 lägenheter varav 21 lägenheter upplåts med bostadsrätt samt en lägenhet och 2 lokaler upplåts med hyresrätt.

Lägenheten med hyresrätt är en dold tillgång för föreningens ekonomi.

Välskött förening med stabil ekonomi. I slutet av 2011 uppgick föreningens lån till 10,7 Mkr med ett taxeringsvärde om 43,6 Mkr.

Föreningen upplåter 9 garageplatser till uthyrning. Föreningens medlemmar har företräde till dessa platser.

Den ekonomiska förvaltningen sköts ac SBC, Sveriges BostadsrättsCentrum AB och den tekniska sköts av Fastighetsskötare från föreningen.

OMGIVNING


Attraktivt boende centralt beläget i Vasastan med all dess puls och service, men ändå i de lugnare kvarteren.

Välbelägen med ett par minuters promenad till Odenplan och S:t Eriksplan med all tänkbar service såsom affärer, butiker, bra restauranger, caféer, barer, matvaruaffärer, gym mm.

Utmärkta kommunikationer i form av T-bana (Odenplan & S:t Eriksplan), pendeltåg (Karlberg), flertalet innerstadsbussar samt flygbussen till Arlanda.

Bra läge med närhet till grönområde och vatten, ett stenkast till Vasaparken samt gångavstånd till Hagaparken, Stallmästargården och Brunnsviken.

Endast ca 20 minuters promenadavstånd till Stureplan, City samt Centralstationen.

Promenadavstånd till Fridhemsplan och Västermalmsgallerian (på andra sidan S:t Eriksbron) med tillgång till all tänkbar service.

Bilder

Sigtunagatan 5, 4 tr ög

Exklusiv vind med ca 3,9 meter i nock

Sigtunagatan 5, 4 tr ög

Vardagsrum & kök i öppen planlösning

Sigtunagatan 5, 4 tr ög

Kök med platsbyggt matbord & utgång till terrassen

Sigtunagatan 5, 4 tr ög

Terrass i sydväst med himlen som tak

Sigtunagatan 5, 4 tr ög

Terrass med glasat räcke med utsikt över takåsarna

Sigtunagatan 5, 4 tr ög

Högt fritt läge & vidsträckt utsikt från terrass

Sigtunagatan 5, 4 tr ög

Solig sydväst terrass med högt fritt läge

Sigtunagatan 5, 4 tr ög

Terrass med vidsträckt utsikt över takåsarna

Sigtunagatan 5, 4 tr ög

Platsbyggd arbetsplats & förvaring invid terrassen

Sigtunagatan 5, 4 tr ög

Platsbyggt matbord i kök, vid terrassen

Sigtunagatan 5, 4 tr ög

Kök med inbyggda skåp med skjutdörrar

Sigtunagatan 5, 4 tr ög

Påkostat smakfullt designat kök

Sigtunagatan 5, 4 tr ög

Platsbyggt matbord som kan göras större

Sigtunagatan 5, 4 tr ög

Vardagsrum med härligt ljus

Sigtunagatan 5, 4 tr ög

Vardagsrum med platsbyggd tv-hylla

Sigtunagatan 5, 4 tr ög

Vind med inmurad öppen spis & synliga balkar

Sigtunagatan 5, 4 tr ög

Sovrum med inbyggd förvaring & hyllor

Sigtunagatan 5, 4 tr ög

Sovrum med plats för bred säng

Sigtunagatan 5, 4 tr ög

Sovrum med platsbyggda garderober & sängskåp

Sigtunagatan 5, 4 tr ög

Påkostat snyggt badrum med dusch

Sigtunagatan 5, 4 tr ög

Helkaklat badrum med takfönster

Sigtunagatan 5, 4 tr ög

Hall med ingång till badrum & sovrum

Sigtunagatan 5, 4 tr ög

Hall, platsbyggd skohylla, ingång till klädkammare

Sigtunagatan 5, 4 tr ög

Gröna mysiga Vasaparken

Sigtunagatan 5, 4 tr ög

Mysiga Vasaparken belägen intill vindsvåningen

Sigtunagatan 5, 4 tr ög

Attraktivt läge invid gröna Vasaparken

Planskiss

Sigtunagatan 5, 4 tr ög

Planskiss