Sigtunagatan 19, 5 tr - vind

Vasastan - Sigtunagatan 19, 5 tr - vind

Exklusiv vind. 4,5 m i nock. Terrass i s/v. Öppen spis! Hiss in i lgh!


Vind med ljus luftig öppen planlösning! 4,5 meter i nock & synliga takbalkar. Terrass i sydväst. Exklusiv med högklassiga stilrena påkostade materialval & hög detaljfinish. Vacker öppen spis. Platsbyggt välutrustat kök. 2 bra sovrum. 2 lyxiga badrum. Walk-in-closet. Inbyggt Bose ljudsystem. Golvyta 82 kvm. Hiss in i lgh.

Antal rum: 3
Boarea: 76 KVM
Biarea: 6 KVM
Pris: SÅLD
Avgift 3.344 kr/mån
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 5 av 5 , Hiss finns
Andelstal 3,97%
I avgiften ingår

Värme, vatten och kabel-tv

Ansvarig mäklare

Lena Reistam

INTERIÖR


Arkitektdesignad och utformad för att ge en känsla av modern design och elegans med hög kvalité och omsorg i detaljer. Exklusivt inredd med genomgående högklassiga smakfulla materialval, öppen och yteffektiv planlösning - genomtänkt i minsta detalj. Smakfullt påkostad samt stilren - helt i toppskick!

Vindsvåning med genomgående planlösning och 4,5 meter i nock och infällda spotlights samt belysning i taket. Välplanerad med öppna ljusa ytor mellan vardagsrum och kök, två bra sovrum, två lyxiga badrum samt gott om förvaring. Hiss direkt in i våningen.

Inbyggt Bose ljudsystem som är uppdelat i två stationer (vardagsrum och det stora badrummet) med separata slutsteg och sub. Dessa stationer kan genom fjärrkontroll på resp avdelning styra val av ljud och volym. Tv/bredbandsuttag i alla rum.

Genomgående mörka solida ekgolv. Vitmålade väggar med fondväggar i sovrum. Charmiga takbjälkar i samtliga rum. Helglasade skjutdörrar, fönsterkupor och takfönster vilket ger ett härligt ljusinsläpp. Vattenburen golvvärme vilket ingår i avgiften. Boarea 76 kvm och golvyta 82 kvm.

Generöst vardagsrum med helglasad skjutdörr ut till terrassen och öppen planlösning mot matplats samt kök. Vacker murad öppen spis. Högt i tak med synliga takbjälkar. Ljus luftig planlösning med flertalet takfönster. Mörkläggningsgardiner i samtliga takfönster. Infällda spotlights och belysning i taket. Inbyggt Bose ljudsystem. Öppet mot entréhall.

Terrass med högt insynsskyddat gårdsläge i sydväst. Vidsträckt fri utsikt över takåsarna med himlen som tak. Infravärme och elstyrd markis. Mörkgrått klinkergolv och väggar av lärkträ. Eluttag och belysning. Helglasade skjutdörrar in till vardagsrum/kök, vid matplatsen.

Stilfullt och modernt kök med exklusiva materialval. Platsbyggt kök från Arrital Methra Italien i högblankt vitt och högblanka mörkbruna detaljer. Maskiner från Miele med infälld induktionshäll, utdragbar fläkt under överskåpet, inbyggnadsugn och inbyggdmikro allt i rostfritt. Inbyggd vinkyl för 38 flaskor. Integrerade kyl/frys och diskmaskin. Bänkskivor i svart komposit med infälld diskho samt vitt glas som stänkskydd. Belysning under överskåpen. Öppet mot rymlig matplats och vardagsrum. Helglasade dörrar ut till terrassen, fönster mot gården vid diskhon samt avlångt fönster ut mot terrassen. Infällda spotlights och belysning i taket. Högt i tak med synliga takbjälkar.

Sovrum 1 med plats för dubbelsäng och förvaring. Snygg fondtapet i beige och guld från Mulberry. Högt i tak med synliga takbjälkar. Skjutdörr in till rymlig walk-in-closet med förvaring genom klädstänger, hyllor och lådor ända upp i taket på båda sidorna. Skjutdörr från walk-in-closet intill badrum 1.

Badrum 1 - Lyxigt stilfullt med påkostade materialval i hög standard. Helkaklat påkostat badrum med grått kakel på väggarna och mörkgrått klinkergolv med elburen golvvärme. Dusch med takregn och glasdörrar. Bubbelbadkar med massagefunktion, takfönster ovanför. Stor handfatskommod med svarta lådor under med touchfunktion och badrumsskåp med spegel samt belsyning ovanför. Vägghängd wc med hylla i svart granit. Snygg handduksvärmare. Tvättmaskin och torktumlare från Miele. Högt i tak med synliga takbjälkar. Inbyggt Bose ljudsystem.

Sovrum 2 med plats för bred säng och läshörna eller arbetsplats. Högt i tak med synliga takbjälkar. Fondvägg med putsad betong. Platsbyggd hel garderobsvägg med vita höga skjutdörrar.

Badrum 2 - Helkaklat påkostat badrum med grått kakel på väggarna och mörkgrått klinkergolv med elburen golvvärme. Vägghängd wc med hylla i svart granit, handfat, dusch med takregn och duschvägg samt duschdörr i glas. Spegel och belysning ovanför handfatet. Snygg handduksvärmare. Ingång från entréhall.

Hall - Hiss direkt in i våningen. Härligt ljusinsläpp från ljusspiral i taket. Entréhall med avhängningsmöjlighet. Mycket god förvaring i del av gamla trapphuset bakom hissen. Vita säkerhetsdörrar. Ingång till badrum 2 och öppet mot vardagsrum/kök. Högt i tak med synliga takbjälkar.

Unikt tillfälle - minutiöst designad med sällsynt hög detaljfinish. Denna vindsvåning måste upplevas! Förvekliga din dröm om ett boende utöver det vanliga.

Byggd 2010/2011 och färdigställd 15 mars 2011.

ÖVRIG INFORMATION


Trivsam mysig innergård där utemöbler och grill finns att disponera för föreningens medlemmar samt även cykelställ.
.
Fräsch välskött tvättstuga, belägen i källaren, med två tvättmaskiner, en torktumlare, ett torkskåp och en mangel.

Cykelrum finns.

Kabel-tv och bredband från Comhem. Internetuppkoppling via kabel-tv nätet. För Digital-tv och Internet Cable tecknar du separat avtal med Comhem. Telefon: 0771-55 00 00. Hemsida: www.comhem.se

Till lägenheten hör ett källarförråd.

Boendeparkering kan ansökes via Gatu-och Fastighetskontoret (www.gfk.stockholm.se), för den som är mantalsskriven i stadsdelen. Kan betalas månadsvis för en kostad av 700 kr/mån alternativt per dygn för en kostnad av 50 kr/dygn.

Fast pris - Limiterad tid:
Med denna tjänst exponeras vissa av våra aktuella objekt med hjälp av en tidsbegränsning. Dessa bostäder är till salu till detta pris endast under en begränsad tid. Budgivningsprocessen är bortprioriterad för att försäljningen ska ske snabbt och effektivt. För att uttrycka det enkelt; först till kvarn!

Budgivning:
Vi tillämpar s k öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt vilket innebär att de avgör när de vill sälja och till vem. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommit till den som köper lägenheten.

Köparens undersökningsplikt:
Uppgifterna i objektsbeskrivningen härrör från säljaren. Köparen uppmanas att noga undersöka lägenheten innan köp, samt att noga läsa igenom föreningens årsredovisning. Dessutom rekommenderar vi köpare, innan påskrivet köpekontrakt, att kontakta föreningens styrelse för att höra sig för ytterligare om lägenheten och/eller föreningen.

Byggnad

Byggnadsår 1898


Vacker sekelskiftesfastighet i renoverat gott skick! Föreningen äger och förvaltar fastigheten kv Kamelian 17 i Stockholm.

Genomförda renoveringar:
- 3 vindslägenheter byggdes, varav en av dessa är denna lägenhet. Då installerades hissar, taket byttes och trappuppgången renoverades, 2010-2011
- Ny fjärrvärmepanna, 2009
- Balkonger byggdes, 2005
- Byte av el-stigare och samtliga V/A-stammar i kök och badrum, 2003
- Samtliga fönster målades, 2001-2002

Ombyggnader i lägenheten får utföras om de görs på ett fackmannamässigt sätt. Ombyggnader som berör bärande konstruktioner, el, vatten och ventilation eller lägenhetens disposition kräver styrelsens godkännande och i vissa fall bygganmälan/bygglov.

FÖRENING


Föreningen Kamelian 17 förvärvade fastigheten 2000.

Brf Kamelian 17 är en äkta bostadsrättsförening som består av 27 lägenheter, samtliga upplåtna med bostadsrätt.

Bostadsyta i fastigheten uppgår till 2 085 kvm.

Ev möjlighet att föreningen accepterar juridisk person som köpare. Styrelsen äger rätt att bevilja juridisk person medlemskap endast under förutsättning att samtliga styrelseledamöter ställt sig bakom beslutet.

Välskött förening med god ekonomi. I slutet av 2010 uppgick föreningens lån till 5,2 Mkr med ett taxeringsvärde om 39,6 Mkr.

Styrelsen valde under 2010 att lösa två av föreningens lån samt att binda ett av de lån som löpt ut under året. Detta gick att göra eftersom att vindsutrymmet under 2010 konverterades och såldes som bostadslägenheter. Föreningens medlemmar har i och med vindsförsäljningen erhållit nya förrådsutrymmen i källaren.

Under 2011 gjorde föreningen en avgiftssänkning.

Föreningens administrativa förvaltning sköts av T & T Förvaltning AB.

OMGIVNING


Attraktivt boende centralt beläget i Vasastan med all dess puls och service, men ändå i de lugnare kvarteren.

Välbelägen med ett par minuters promenad till Odenplan och S:t Eriksplan med all tänkbar service såsom affärer, butiker, bra restauranger, caféer, barer, matvaruaffärer, gym mm.

Utmärkta kommunikationer i form av T-bana (Odenplan & S:t Eriksplan), pendeltåg (Karlberg), flertalet innerstadsbussar samt flygbussen till Arlanda.

Bra läge med närhet till grönområde och vatten, ett stenkast till Vasaparken samt gångavstånd till Hagaparken, Stallmästargården och Brunnsviken.

Endast ca 20 minuters promenadavstånd till Stureplan, City samt Centralstationen.

Promenadavstånd till Fridhemsplan och Västermalmsgallerian (på andra sidan S:t Eriksbron) med tillgång till all tänkbar service.

Bilder

Sigtunagatan 19, 5 tr - vind

Ljus öppen planlösning med 4,5 meter till nock

Sigtunagatan 19, 5 tr - vind

Rymlig matplats öppet mot kök & vardagsrum

Sigtunagatan 19, 5 tr - vind

Vardagsrum öppet mot kök, matplats & terrass

Sigtunagatan 19, 5 tr - vind

Terrass i soligt sydväst läge

Sigtunagatan 19, 5 tr - vind

Terrass med belysning, infravärme & markis

Sigtunagatan 19, 5 tr - vind

Vidsträckt utsikt från terrassen

Sigtunagatan 19, 5 tr - vind

Ljust luftigt vardagsrum med inbyggt ljudsystem

Sigtunagatan 19, 5 tr - vind

Vardagsrum med murad öppen spis

Sigtunagatan 19, 5 tr - vind

Vardagsrum med många fönster

Sigtunagatan 19, 5 tr - vind

Runt fönster i vardagsrummet

Sigtunagatan 19, 5 tr - vind

Inbyggt Bose ljudsystem i vardagsrum & badrum 1

Sigtunagatan 19, 5 tr - vind

Vardagsrum öppet mot matplats & kök

Sigtunagatan 19, 5 tr - vind

Insynsskyddad terrass i soligt sydväst läge

Sigtunagatan 19, 5 tr - vind

Utsikt över takåsarna & himlen som tak

Sigtunagatan 19, 5 tr - vind

Terrass med skjutdörrar i glas mot matplats

Sigtunagatan 19, 5 tr - vind

Helglasade skjutdörrar ut till terrassen

Sigtunagatan 19, 5 tr - vind

Påkostat stilrent platsbyggt kök

Sigtunagatan 19, 5 tr - vind

Stilrent platsbyggt Italienskt kök

Sigtunagatan 19, 5 tr - vind

Bänkskiva i svart komposit & glas som stänkskydd

Sigtunagatan 19, 5 tr - vind

Påkostat kök med bänkskivor i svart komposit

Sigtunagatan 19, 5 tr - vind

Kök med fönster mot terrassen, öppet mot matplats

Sigtunagatan 19, 5 tr - vind

Matplats invid utgången till terrass i sydväst

Sigtunagatan 19, 5 tr - vind

Vinkyl för 38 flaskor i det platsbyggda köket

Sigtunagatan 19, 5 tr - vind

Vacker murad öppen spis i vardagsrummet

Sigtunagatan 19, 5 tr - vind

Vardagsrum mot sovrum 1

Sigtunagatan 19, 5 tr - vind

Sovrum 1 med plats för dubbelsäng

Sigtunagatan 19, 5 tr - vind

Sovrum 1 mot walk-in-closet & badrum 1

Sigtunagatan 19, 5 tr - vind

Walk-in-closet med gott om förvaring ända upp

Sigtunagatan 19, 5 tr - vind

Stort badrum med separat dusch & bubbelbadkar

Sigtunagatan 19, 5 tr - vind

Badrum 1 med påkostad stilren inredning

Sigtunagatan 19, 5 tr - vind

Badrum 1 mot walk-in-closet & sovrum 1

Sigtunagatan 19, 5 tr - vind

Bubbelbadkar med takfönster ovanför

Sigtunagatan 19, 5 tr - vind

Walk-in-closet mot sovrum 1

Sigtunagatan 19, 5 tr - vind

Sovrum 2 med putsad vägg i betong

Sigtunagatan 19, 5 tr - vind

Sovrum 2 med plats för bred säng

Sigtunagatan 19, 5 tr - vind

Sovrum 2 med hög garderobsvägg med skjutdörrar

Sigtunagatan 19, 5 tr - vind

Badrum 2 med dusch

Sigtunagatan 19, 5 tr - vind

Ljus öppen planlösning med 4,5 meter till nock

Sigtunagatan 19, 5 tr - vind

Vardagsrum öppet mot entréhall

Sigtunagatan 19, 5 tr - vind

Hiss direkt in i lägenheten

Sigtunagatan 19, 5 tr - vind

Fasaden från innergården

Sigtunagatan 19, 5 tr - vind

Innergård med utemöbler & planteringar

Sigtunagatan 19, 5 tr - vind

Mysig tyst innergård med utemöbler

Sigtunagatan 19, 5 tr - vind

Porten Sigtunagatan 19

Sigtunagatan 19, 5 tr - vind

Fastigheten Sigtunagatan 19

Sigtunagatan 19, 5 tr - vind

Gröna mysiga Vasaparken

Sigtunagatan 19, 5 tr - vind

Mysiga Vasaparken belägen intill vindsvåningen

Sigtunagatan 19, 5 tr - vind

Attraktivt läge invid gröna Vasaparken

Planskiss

Sigtunagatan 19, 5 tr - vind

Planskiss