Karlbergs Strand 6 D

Pampas Marina - Karlbergs Strand 6 D

Husbåt på Pampas - boende mitt på Mälararen - 9 kvm akterbrygga


Husbåt med 9 kvm akterbrygga i soligt sydvästläge. Unikt boende på Pampas Marina med fantastiska omgivningar & vattnet precis utanför. Renoverad husbåt i mycket bra skick. Vardagsrum & kök i öppen planlösning. Stort badrum med bubbelbadkar. Sovrum med platsbyggd bred säng. Finansiering med annan säkerhet krävs!

Antal rum: 2
Boarea: 35 KVM
Pris: SÅLD
Avgift 3.321 kr/mån
Byggnadstyp: Husbåt
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Andelstal 0%
Ansvarig mäklare

Lena Reistam

INTERIÖR


Boende utöver det vanliga i husbåt på Pampas Marina med vatten precis utanför. Permanent bryggplats med fri utsikt över marinan och Mälararens vatten.

Akterbrygga om ca 9 kvm i soligt sydvästläge med vattnet runt om. Bryggan är av trä och badstege finns. Möjlighet att grilla och njuta av sommarkvällarna.

Vardagsrum med helglasad dörr och stort fönsterparti ut mot akterbryggan och vattnet. Vardagsrummet är i öppen planlösning mot köket med matplats emellan. Plats för soffa eller som idag en dagbädd så det kan nyttjas som sovrum också samt plats för förvaring och tv.

Välutrustat kök i högblankt vitt och mörka bänkskivor som matchar golvet. Grått kakel som stänkskydd. Integrerad spishäll med inbyggd fläkt i rostfritt ovan, mikro med grill, inbyggnadsugn, diskmaskin och svart modern kyl med frysfack. Gott om förvaring och bra bänkytor.

Badrum med helglasad dörr ut mot vattnet. Vitt kakel på väggarna och golv och platsbyggda detaljer i mahogny. Rymligt badrum med stort hörnbubbelbadkar, separat dusch, wc, handfat och tvättmaskin.

Sovrum med platsbyggd 1,40 meter bred säng med förvaring under. Förvaring genom platsbyggd garderob.

Entré med avhägningsmöjlighet .

Genomgående teakgolv och vita väggar i vardagsrum, kök, sovrum och entré. Mahognygolv i badrummet. Specialdesignade dörrar i mahogny med runda fönster. Infällda spotlights i takbalk i hela båten.

Boende utöver det vanliga som måste upplevas!

Finansiering med annan säkerhet krävs.

ÖVRIG INFORMATION


Pampas har en fantastisk miljö med en väl fungerande infrastruktur där finns tillgång till bland annat tvättstuga, boendeparkering och lekplats.

Ett förråd belägen på marinan ingår i månadsavgiften för båtplatsen.

Husbåten är ansluten till el, tele, kommunalt vatten- och avlopp.

Uppvärmning genom direktverkande el. Kostnaden är ca 9.000 kr/år.

Husbåten skall vara fullvärdesförsäkrad med "allriskförsäkring" täckande bla brand, stöld, slip- och sjöskada, ansvar mot tredje man, bärgning och bortforsling av sjunket vrak. Kostnaden är ca 11.000 kr/år.

Nyttjanderättshavaren skall vara permanent boende i husbåten och vara folkbokförd på husbåtens adress.

Finansiering med annan säkerhet krävs.

Pampas Marina tar ut en överlåtelseavgift av köparen på 15.000 kr och nyttjanderättsavtal på 5 år upprättas efter godkännande.

Fast pris - Limiterad tid:
Med denna tjänst exponeras vissa av våra aktuella objekt med hjälp av en tidsbegränsning. Dessa bostäder är till salu till detta pris endast under en begränsad tid. Budgivningsprocessen är bortprioriterad för att försäljningen ska ske snabbt och effektivt. För att uttrycka det enkelt; först till kvarn!

Byggnad

Byggnadsår 1990


Husbåt / Bobåt / Flytande villla - belägen på husbåtsplats D 51 i Pampas Marina på brygga D.

Nyttjanderättshavaren av husbåtsplatsen D 51 är ägare av inköpt Villa Voyager med registreringsbeteckningen och fartygsnamn "Limpan".

Husbåten har permanent bryggplats på Pampas Marina som överlåts.

Husbåtens längd är 10,5 meter och bredden är 3,5 meter.

Stomme, fasad och tak är gjord av plast.

Husbåten torrsattes och gicks igenom 2010. Husbåtar/skepp måste torsättas vart femte år

OMGIVNING


I den skyddade viken där Karlbergskanalen mynnar ut i Ulvsundasjön ligger Pampas Marina i Solna. Här får du ett av Stockholms bästa lägen - på fem minuter promenerar du till tunnelbanestation Västra Skogen och det tar inte mer än tio minuter till pulsen på Kungsholmen. Med bil finns utmärkta anslutningar till Essingeleden och E4/E20.

Pampas är en levande plats dygnet runt. Här finns ca 40 hushåll i ett 20-tal AquaVillor och ett 20-tal husbåtar för permanent boende. Sammanlagt är det nästan hundra personer som bor på marinan vilket gör det till en levande plats hela dygnet, året runt.

Som boende på Pampas kan du bokstavligen doppa tårna i vattnet från uteplatsen.

Ät på Pampas restaurang eller ta en paddeltur via kajakcentret.

I anslutning till marinan finns även en sjömack med gästplatser, ytterligare en restaurang och kiosk.

I samarbete med Solna kommun var Pampas först i Sverige med att kunna erbjuda permanent boende på vatten med möjlighet till mantalsskrivning på sin vattenadress. Husbåtarna och AquaVillorna är inritade i stadsplanen och för närvarande finns inte möjlighet att ta emot fler husbåtar på Pampas.

Pampas Marina är Sveriges mest kompletta marina. Här får du tillgång till båtservice och försäljning av båtar, verkstäder, reservdelar, och tillbehör.

För mer info om Pampas Marina se www.pampas.se

Toni Parwén, Administrativ chef, 08- 587 557 17, toni@pampas.se

Bilder

Karlbergs Strand 6 D

Akterbrygga om ca 9 kvm i soligt sydvästläge