Götgatan 4 B, 4+5 tr - vindsetage

Sundbyberg - Götgatan 4 B, 4+5 tr - vindsetage

Unik exklusiv ljus vindsetage! Balkong & öppen spis. Möjlig 3:a!


Unik vindsetage! Balkong & öppen spis. Öppen planlösning mellan kök med matplats för stora sällskap. Övre etage med 8 takfönster & synliga takbjälkar. Stort sovrum & möjlighet till ytterligare ett sovrum. Badrum med dusch & TM/TT. Separat gästwc. Exklusiva stilrena påkostade materialval & hög detaljfinish. Golvyta 70 kvm!

Antal rum: 2.5
Boarea: 62 KVM
Biarea: 9 KVM
Pris: SÅLD
Avgift 3.168 kr/mån
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Andelstal 4,30305%
I avgiften ingår

Värme,vatten och kabel-tv

Ansvarig mäklare

Lena Reistam

INTERIÖR


Arkitektdesignad och utformat för att ge en känsla av modern design och elegans med hög kvalité samt omsorg i detaljer. Exklusivt inredd med genomgående högklassiga smakfulla materialval, öppen och yteffektiv planlösning. Smakfullt påkostad samt stilren - helt i toppskick!

Ljus vindsvåning med öppen luftig planlösning samt synliga takbjälkar och hanbjälkar. Öppna ljusa ytor mellan vardagsrum och kök, fungerande öppen spis, ljust insynsskyddat rymligt sovrum på övre etage, lyxigt badrum, separat gästwc samt gott om förvaring.

Genomgående vitmålade väggar och ljusa trägolv. Golvyta 70 kvm!

Nedre etaget - sällskapsdelen:

Generöst vardagsrum med gasdriven öppen spis och inbyggda hyllor. Öppen ljus planlösning mot rymligt påkostat kök. Högt insynsskyddat läge och utgång till balkong med fri vidsträckt utsikt och himlen som tak. Balkongen har infravärme, balkongskydd och trätrall. Gott om plats för stora sällskap genom soffa, fåtöljer samt förvaring. Öppet mot kök och hall. Trappa till övre etage.

Stilfullt och modernt kök med exklusiva påkostade materialval. Kök i vitt från Kvik med flertalet vita köksskåp och bänkskiva i vitt. Fönster med härligt ljusinsläpp ovan diskho. Infälld induktionshäll, fläktkåpa samt inbyggnadsugn i rostfritt. Integrerad diskmaskin och kyl/frys. Öppen planlösning mot generöst vardagsrum samt gott om plats för matbord för stort sällskap. Gott om förvaringsmöjligheter. Öppet mot vardagsrum och ingång till gästwc.

Ljus välkomnande öppen entréhall med avhängningsmöjlighet och två garderober. Öppet mot vardagsrum och kök.

Gästwc med wc och handfat.Klinkergolv och vita väggar.

Trappa upp mellan etagen.

Övre etaget - privata delen:

Det övre etaget har totalt åtta takfönster med fjärrstyrda gardiner, synliga takbjälkar, hanbjälkar i vitt och infällda spotlights i taket.

Öppen yta som idag används som arbetsplats, kan göras till ytterligare ett sovrum. Hel garderobsvägg och inbyggd förvaring i kattvinden.

Mysigt ljust insynsskyddat sovrum med flertalet fönster vilket ger ett härligt ljusinsläpp. Plats för dubbelsäng och läshörna. Vägg med vitmålade träplank. Inbyggda hyllor. Inbyggd förvaring i kattvinden.

Lyxigt stilfullt badrum med påkostade materialval i hög standard. Högt insynsskyddat läge med fönster. Helkaklat med grått kakel i duschen samt grått klinkergolv med golvvärme. Dusch med glasdörrar. Wc, stor handfatskommod med förvaring under och spegel samt belysning ovanför. Kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

Unikt tillfälle - minutiöst designad med hög detaljfinish. Denna vindslägenhet måste upplevas! Förvekliga din dröm om ett boende utöver det vanliga!

ÖVRIG INFORMATION


Hiss finns inte i fastigheten.

På baksidan av husen, mot Solna har föreningen en trädgård samt en uteplats. Uteplatsen är det fritt fram att använda för att till exempel grilla.

Tvättstugan finns i källaren i 4B.

Cykelförråd finns.

En fast elavgift om 284 kr/mån och en balkongavgift om 60 kr/mån tillkommer dvs den totala avgiften är 3.512 kr/mån.

Till lägenheten hör ett förråd.

Kabel-TV levereras av Comhem

Bredband levereras av Bredbandsbolaget, beställs och debiteras enskilt.
Generellt i Sundbyberg gäller boendeparkering.

För mantalsskriven i stadsdelen kan tillstånd för boendeparkering ansökas. Avgift för detta är 960:-/4 mån. Se mer på www.sundbyberg.se.

Fast pris - Limiterad tid:
Med denna tjänst exponeras vissa av våra aktuella objekt med hjälp av en tidsbegränsning. Dessa bostäder är till salu till detta pris endast under en begränsad tid. Budgivningsprocessen är bortprioriterad för att försäljningen ska ske snabbt och effektivt. För att uttrycka det enkelt; först till kvarn!

Budgivning:
Vi tillämpar s k öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt vilket innebär att de avgör när de vill sälja och till vem. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommit till den som köper lägenheten.

Köparens undersökningsplikt:
Uppgifterna i objektsbeskrivningen härrör från säljaren. Köparen uppmanas att noga undersöka lägenheten innan köp, samt att noga läsa igenom föreningens årsredovisning. Dessutom rekommenderar vi köpare, innan påskrivet köpekontrakt, att kontakta föreningens styrelse för att höra sig för ytterligare om lägenheten och/eller föreningen.

Byggnad

Byggnadsår 1929 ombyggnadsår 1993


3-fas el finns indraget i lägenheterna.

Följande renoveringar och investeringar har genomförts genom åren:

2012: Upprättande av underhållsplan
2012: Målning av väggar och tak utanför tvättstugan samt i källarpassagen, 4B
2012: Målning av källardörrar, 4A och 4B
2012: Målning av väggar och golv i cykelförrådet i 4B, samt målning av källargolven
2012: Installation av automatiskt lyse i källaren 4A
2011: Utbyte av undercentralen
2011: Förbättring av källardörrarna samt utbyte av låscylindrar
2011: Installation av automatiskt lyse i källaren 4B
2010: Tvättstugan renoveras
2010: Ny ytterdörr i 4B
2010: Energideklaration genomförd
2009: Renovering av fönster
2008: Balkongbygge 4A (en balkong) samt 4B (fem balkonger)
2007: Nytt torkskåp samt torktumlare
2006: Renovering av trapphus i 4B
2006: OVK-Obligatorisk ventilationskontroll genomförd
2004: Fastighetsnät (FiberLAN) installeras
2003: Markarbete för nya sopkärl
2000: Renovering av yttertak och skorstenar
1996: Staket uppsatt på baksidan mot Masen 3
1993: Rörstambyte i 4A
1993: Renovering av balkonger 4A
1973: Rörstambyte i 4B

Kommande renoveringar och investeringar:

2012: Målning av källarväggar och golv i 4A
2012: Renovering av tak
2012: Genomgång och åtgärder av ventilation
2013: Fasadrenovering kommer att upphandlas
2013: Renovering av fasad 4B och ev. 4A

FÖRENING


Brf Masen 2 ligger på Götgatan 4A och 4B i centrala Sundbyberg på gränsen till Solna.

Föreningen bildades 1994 och består av två fastigheter, Götgatan 4A som byggdes 1944 och Götgatan 4B som byggdes 1928. Till föreningen hör även en liten tomt.

Föreningen upplåter 26 lägenheter med bostadsrätt och en lokal med hyresrätt (ramverkstad).

Föreningen äger marken.

I slutet av 2011 uppgick belåningen till 4,1 Mkr med ett taxeringsvärde på 18,6 Mkr.

Föreningen har en hemsida: http://brf.sbc.se/Association/Templates/Page____47664.aspx

Vid ev frågor maila styrelsen: styrelsemasen2@gmail.com

SBC sköter den ekonomiska förvaltningen samt lägenhetsförteckningen.

Styrelsen ansvarar för den tekniska förvaltningen.

Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1.100 kr och en pantsättningsavgift om 440 kr.

Delat ägande är ok.

OMGIVNING


För dig som gillar känslan av stad och puls! Sundbyberg är en liten stad i storstaden och här finns allt ni behöver inom ett bekvämt räckhåll så som en mångfald av butiker av alla dess slag, mysiga caféer och konditorier, omtyckta och välbesökta restauranger, bla är Sundbyberg landets restaurang- och pubtätaste kommun. Flera alternativ finns när det gäller mataffärer, och för dig som pendlar erbjuds här suveränt goda kommunikationer.

Nära bostaden finner ni Lötsjön, med dess grönområden och suveräna motionsslingor runt både Lötsjön och Råstasjön. Här finns dessutom café och restaurang, Gröna Stugan, som under sommaren är ett populärt utflyktsmål.

Tornparken är en populär park som ligger precis i närheten. Högt läge över Sundbybergs takåsar. Härifrån kan man njuta av en fantastisk solnedgång. Tornparken har rustats upp med lekplatser, parkbänkar etc.

Marabouparken som är en prisbelönad park är även det ett mysigt tillhåll i närheten för promenader och picknick. Parken skapades under åren 1937 och 1955 och har både spatiösa gräsytor, barnbad och en betydande samling modern skulptur.

Sundbyberg är en av landets mest kommunikationstäta kommuner; två tunnelbanelinjer med fem stationer, pendeltåg, fjärrtåg och ett antal busslinjer gör att tidsavståndet till city varierar mellan 10 och 20 minuter. Tvärbanan håller även på att byggas och kommer stå färdigt prel. 2013 med hållplats på Landsvägen. Den kopplar ihop Alvik och Solna Station där nya nationalarenan byggs.

Din närmaste tunnelbanestation ligger för det mesta bara runt hörnet. Tunnelbanan avgår flera gånger i timmen och har en restid om 10 minuter in till city. Pendeltågsstation ligger vid centrum och tar ca 7 min till Centralen. Flera bussar avgår kontinuerligt, både vid tunnelbestationer och pendeltågsstationer. Linje 504 mot Hallonbergen och Ursvik. Busslinje 506 mot Solna Centrum och Karolinska Linje 515 mot Solna station och Odenplan. Linje 509 mot Brommaplan och Djursholms torg. Nattlinje 595 mot Solna Station, Näckrosen, Odenplan samt Centralen. Dessutom stannar regionaltågen till exempelvis Örebro, Västerås och Enköping.

Sundbyberg är en liten stad i storstaden och här finns allt ni behöver inom ett bekvämt räckhåll, som en mångfald av butiker av alla dess slag, mysiga caféer och konditorier, omtyckta och välbesökta restauranger. Flera alternativ finns när det gäller mataffärer. Dessutom finns ett flertal gym att välja på inom promenadavstånd.

Förutom motionsslingorna runt Lötsjön och Ursvik erbjuder staden även en bred flora av simhall, ishall, curling, idrottsanläggningar och sporthallar.

Bilder

Götgatan 4 B, 4+5 tr - vindsetage

Vardagsrum med öppen spis

Götgatan 4 B, 4+5 tr - vindsetage

Vardagsrum med utgång till balkong & öppen spis

Götgatan 4 B, 4+5 tr - vindsetage

Balkong med himlen som tak

Götgatan 4 B, 4+5 tr - vindsetage

Kök med matplats för stora sällskap

Götgatan 4 B, 4+5 tr - vindsetage

Kök & vardagsrum i öppen planlösning

Götgatan 4 B, 4+5 tr - vindsetage

Exklusiv vindsetage med öppen planlösning

Götgatan 4 B, 4+5 tr - vindsetage

Vardagsrum med öppen spis

Götgatan 4 B, 4+5 tr - vindsetage

Ljust härligt vardagsrum med utgång till balkong

Götgatan 4 B, 4+5 tr - vindsetage

Balkong med fri härlig utsikt o himlen som tak

Götgatan 4 B, 4+5 tr - vindsetage

Balkong med högt fritt läge & himlen som tak

Götgatan 4 B, 4+5 tr - vindsetage

Öppen spis i vardagsrum

Götgatan 4 B, 4+5 tr - vindsetage

Öppen spis & inbyggd hylla i vardagsrum

Götgatan 4 B, 4+5 tr - vindsetage

Välutrustat kök i vitt med stort fönster

Götgatan 4 B, 4+5 tr - vindsetage

Kök med härligt ljusinsläpp

Götgatan 4 B, 4+5 tr - vindsetage

Påkostat smakfullt välutrustat kök

Götgatan 4 B, 4+5 tr - vindsetage

Trappa upp till det övre etaget

Götgatan 4 B, 4+5 tr - vindsetage

Övre etaget med flertalet takfönster

Götgatan 4 B, 4+5 tr - vindsetage

Sovrum med 4 stora fönster

Götgatan 4 B, 4+5 tr - vindsetage

Härligt ljusinsläpp från två stora fönster

Götgatan 4 B, 4+5 tr - vindsetage

Sovrum med plats för dubbelsäng

Götgatan 4 B, 4+5 tr - vindsetage

Sovrum med takfönster & inbyggd hylla

Götgatan 4 B, 4+5 tr - vindsetage

Sovrum/arbetsrum på övre etaget

Götgatan 4 B, 4+5 tr - vindsetage

Övre etaget, möjligt tredje sovrum på övre etaget

Götgatan 4 B, 4+5 tr - vindsetage

Renoverat påkostat badrum med takfönster

Götgatan 4 B, 4+5 tr - vindsetage

Påkostat badrum med tvättmaskin/torktumlare

Götgatan 4 B, 4+5 tr - vindsetage

Gästwc på undre etaget

Götgatan 4 B, 4+5 tr - vindsetage

Entréhall med avhägningsmöjlighet

Götgatan 4 B, 4+5 tr - vindsetage

Balkong med himlen som tak

Götgatan 4 B, 4+5 tr - vindsetage

Fantastisk balkong med himlen som tak

Götgatan 4 B, 4+5 tr - vindsetage

Vindslägenhet med balkong & många takfönster

Götgatan 4 B, 4+5 tr - vindsetage

Fastigheten Götgatan 4

Planskiss

Götgatan 4 B, 4+5 tr - vindsetage

Planskiss övre etaget

Götgatan 4 B, 4+5 tr - vindsetage

Planskiss undre etaget