Cala Trava

Palma Mallorca - Cala Trava

Gamla Stan - Fastighet anno 1887 - Terrass - Balkong


Attraktivt läge i Cala Trava - Gamla Stan. 3 minuters promenad till Placa Cort och 5 minuter till stranden. Total byggnadsyta 64 kvm varav terrass om 8 kvm och balkong om 1 kvm.

Antal rum: 2
Boarea: 55 KVM
Pris: 269.000 €
Avgift 45 €/mån
Upplåtelseform: Äganderätt
Våning: 1 av 3 , Ej hiss
Ansvarig mäklare

Lena Reistam

INTERIÖR

Attraktivt läge i Gamla Stan - lugnt läge men med närhet till all tänkbar service.

Charmig lägenhet i Palmas Gamla Stad La Cala Trava. Med detta utmärkta läge når du både de centrala områdena i Palma som närmaste strand på cirka 5 minuters promenad. Här har du också nära flygplatsbussarna och varuhuset El Corte Inglés, liksom Plaza España som är navet på Mallorcas kollektivtrafik.

Lägenheten ligger på första våningen. Vardagsrum och sovrum med synliga träbjälkar. Vardagsrummet har en mindre balkong samt en fransk balkong. Från sovrummet når du terrassen med plats för ett matbord och med en fin utsikt över den underliggande parken. Badrum med badkar och tvättmaskin samt ett kök.

Mindre förening med sex stycken grannar och låg månadsavgift. Trapphuset kommer renoveras och kostnaden för detta har redan tagits.

Byggnad

Byggnadsår 1887


Gamla stan i Palma är perfekt för dig som vill bo ”mitt i smeten”. Mysiga torg, smala gränder och vackra gamla byggnader trängs med shoppinggator, restauranger och caféer. Här kan du hålla dig sysselsatt från morgon till kväll utan att ens behöva lämna kvarteret. Men skulle du vilja vidga vyerna, är du på promenadavstånd till det mesta som Palma har att erbjuda samt stranden.

Bilder

Cala Trava

Cala Trava

Cala Trava

Cala Trava

Cala Trava

Cala Trava

Cala Trava

Cala Trava

Cala Trava

Cala Trava

Cala Trava

Cala Trava

Cala Trava

Cala Trava

Planskiss

Cala Trava