Pipersgatan 6A, 4 tr

Kungsholmen - Pipersgatan 6A, 4 tr

Vindsvåning - Terrass i väst - Låg avgift


Lyxigt örnnäste om 47 kvm levnadsyta (uppmätt boarea 38 kvm). Underbar terrass i bästa västläge som du kan njuta av hela dagen. Härligt ljusinsläpp i denna vindsvåning där varje kvadratmeter har utnyttjats på bästa sätt. Stilrent snickeribyggt kök i antracitgrått med snygga koppardetaljer. Rymlig sovrumsdel med fönsterkupa och gott om plats för förvaring. Under snedtaket i köket finner man en "minitvättstuga" samt stuvutrymme.

Antal rum: 2
Boarea: 38 KVM
Pris: 4.975.000 kr
Avgift 1.155 kr/mån
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 4 av 4 , Ej hiss
Andelstal 1,937%
I avgiften ingår

Vatten, kabel-tv & bredband

Ansvarig mäklare

Lena Reistam

Extra kontakt

Lena Reistam

INTERIÖR

GENERELLT FÖR VINDSVÅNINGEN

Eget våningsplan på 4 tr om ca 47 kvm levnadsyta (uppmätt boarea 38 kvm).
Takhöjd ca 3,2 m till nock.
Genomgående breda golvtiljor i vitpigmenterad ek.
Vattenburen golvvärme.
Putsade väggar i greige samt tak/väggar i en helmatt soft grå nyans.

ENTRÉ
Välkomnande möblerbar hall med plats för avhängning och förvaring. Två garderober. Under snedtak en "minitvättsuga" med kombitvättmaskin från Siemens samt städskåp.

KÖK, MATPLATS & VARDAGSRUM
Härlig öppen planlösning med fönsterkupa, fönster och skjutdörrar mot terrassen. I bästa västläge kan du njuta av terrassen med skiffergolv, infälld belysning samt eluttag. I vardagsrumsdelen belyses de putsade väggarna med väggspot Star 1, i koppar av Jonas Bohlin. Snickeribyggt kök i antracitgrått. Bänkskiva i kalkstenskomposit. Stänkskydd i vitt kakel. Varmluftsugn, induktionshäll, helintegrerad diskmaskin samt kyl/frys, samtliga från Siemens. Fläkt med utsug från Franke.

SOVRUM
Rymligt sovrumsdel med fönsterkupa och plats för garderobsvägg. Säljaren har valt att ha en öppen planlösning mot sovrumsdelen som från början var planerat som ett separat sovrum. Önskar du skilja av till en riktig 2:a, så ingår uppsättning av vägg med skjutdörr.

BADRUM
Stilrent badrum med vitkaklade väggar. Badrumskommod med kalkstensskiva och vitt fristående handfat samt kran i koppar. Rund väggspegel med lampa ovan samt infällda spotlights i tak. Duschhörna med glasdörrar och takdusch i koppar. Vackert kalkstensgolv med elgolvvärme för frusna fötter.

ÖVRIG INFORMATION

BUDGIVNING
Vi tillämpar s k öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt vilket innebär att de avgör när de vill sälja och till vem. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommit till den som köper lägenheten.

KÖPARENS UNDERSÖKNINGSPLIKT
Uppgifterna i objektsbeskrivningen härrör från säljaren. Köparen uppmanas att noga undersöka lägenheten innan köp, samt att noga läsa igenom föreningens årsredovisning. Dessutom rekommenderar vi köpare, innan påskrivet köpekontrakt, att kontakta föreningens styrelse för att höra sig för ytterligare om lägenheten och/eller föreningen.

Byggnad

GENOMFÖRDA RENOVERINGAR

2019 Partiellt stambyte, ny varmvattenväxlare, värmemattor på gården
2018 Renovering av hyreslokal
2017 Fasad, hiss
2016 Ny tvättstuga, källarförråd, renovering skorstenar, avloppsrör i markplan källaren

PLANERADE RENOVERINGAR

2021 Byte av avloppsrör i källaren

FÖRENING

Vacker fastighet uppförd 1906. Välskött förening med låg belåning (3182 kr/kvm). Föreningen upplåter 16 lägenheter med bostadsrätt, 1 lokal med bostadsrätt samt 1 lokal med hyresrätt.

FASTIGHET OCH MARK
Föreningen äger marken.

ÄGANDE
Juridisk person godkänns inte av föreningen. Delat ägande godkänns av föreningen.

MÅNADSAVGIFT
I avgiften ingår varmvatten, kabel-tv (grundutbud) och bredband. Vattenburen elgolvvärme tillkommer och ingår i hushållselen.

FÖRRÅD
Ett källarförråd.

TVÄTTSTUGA
I källaren, utrustad med tvättmaskin, torktumlare och torkskåp.

TV OCH BREDBAND
Kabel-tv (grundutbud) från Comhem och bredband från Telenor (100/100 Mbit)

ÖVERLÅTELSE-/PANTAVGIFT
Köparen betalar överlåtelseavgift 1183 kr (år 2020) Pantavgift 473 kr (år 2020).

Bilder

Pipersgatan 6A, 4 tr