Enspännargatan 12A, 1TR

Hässelby - Enspännargatan 12A, 1TR

Stor balkong - Optimalt planerad - Naturnära


Optimalt planerad etta med stor härlig balkong med gott om plats för umgänge och odling. Öppen planlösning mellan kök och rum. Rymlig hall med goda avhängningsmöjligheter och förvaring. Från hallen nås det helkaklade badrummet som är utrustat med kombitvättmaskin. Sovdel mellan hall och rum som rymmer en 140 cm säng. Ljust härligt rum med öppen planlösning mot det fina köket. Den stora balkongen, i soligt rakt söderläge, har trevlig vy ut mot bergsknallar och grönskande natur.

Antal rum: 1
Boarea: 33 KVM
Pris: 1.490.000 kr
Avgift 2.353 kr/mån
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 1 av 8 , Hiss finns
Andelstal 1,38133%
I avgiften ingår

Värme, VA, Kabel TV, Bredband & IP-telefoni.

Visning
Sön 16 Maj
12:00 - 13:00
Ring för privat visning
Mån 17 Maj
17:30 - 18:00
Ring för privat visning
Ansvarig mäklare

Calle Degefors

Extra kontakt

Thomas Bergstedt

INTERIÖR

ENTRÉ
Välkomnande och ljus hall med gott om förvaring i form av garderober. Ekparkettgolv och ljusgråtapetserade väggar.

KÖK
Välutrustat kök från Vedum med stilrena material och goda förvaringsmöjligheter bakom vita luckor. Mörkgrå arbetsbänk, rostfri diskho samt vitt kakel ovan bänk. Ekparkettgolv och ljusgråtapetserade väggar. Den maskinella utrustningen består av diskmaskin, kyl/frys, induktionshäll, ugn, inbyggnadsmikro och spisfläkt. Samtliga vitvaror från Elektro Helios och byggåret 2018.

SÄLLSKAPSRUM
I det väl tilltagna rummet finns det gott om plats för både en sällskapsdel samt en sovdel. Sovdelen kan med fördel lätt byggas in om man föredrar en separat alkov för sängen. Ekparkettgolv och ljusgråtapetserade väggar i rummet. Sovdelen målad i beige samt tapetserad i en tapet tryckt anno 1921. Stora fönster i två väderstreck ger rummet ett rikligt ljusinsläpp. Från rummet nås den stora härliga balkongen, om 8 kvm, i rakt söderläge.

BADRUM
Från hallen nås det helkaklade badrummet med vitt kakel och mörk klinker samt golvvärme. Här finns WC, dusch, handfat med vit kommod under och spegelskåp med belysning. Kombitvättmaskin med arbetsbänk ovan.

BALKONG
Härlig och rymlig balkong om 8 kvm i rakt söderläge. En balkong med gott om plats för både utemöbler och växter.

ÖVRIG INFORMATION

BUDGIVNING
Vi tillämpar s k öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt vilket innebär att de avgör när de vill sälja och till vem. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommit till den som köper lägenheten.

KÖPARENS UNDERSÖKNINGSPLIKT
Uppgifterna i objektsbeskrivningen härrör från säljaren. Köparen uppmanas att noga undersöka lägenheten innan köp, samt att noga läsa igenom föreningens årsredovisning. Dessutom rekommenderar vi köpare, innan påskrivet köpekontrakt, att kontakta föreningens styrelse för att höra sig för ytterligare om lägenheten och/eller föreningen.

Byggnad

PLANERADE RENOVERINGAR
Då fastigheten är nybyggd finns inga planerade renoveringar. Avsättning för föreningens fastighetsunderhåll görs i enlighet med föreningens stadgar.

FÖRENING

BRF HERRESÄTET

ALLMÄNT
I Brf Herresätet bor du i en modern fastighet nära natur, shopping och goda kommunikationer. Brf Herresätet färdigställdes år 2018 av Peab. Föreningen består av 63 stycken yteffektiva lägenheter fördelade på 1-2 rok. Huset består av 8 våningar och är byggt på en höjd vilket ger en härlig utsikt över området. Hiss finns till samtliga våningsplan.

Föreningen har en egen hemsida: https://herresatet.smartbrf.se/

PARKERING
12 st parkeringsplatser finns inom fastigheten. Kostnad ca 600 kr/månad.
Det finns även möjlighet att parkera på gatan precis utanför kostnadsfritt.

TV OCH BREDBAND
Fastigheten är ansluten till Telia digital-TV, bredband och IP-telefoni, vilket ingår i avgiften.
- TV-paket lagom
- Bredband 100/100

ÖVRIGT
Ett källarförråd hör till lägenheten.

Cykel-,rullstol- och barnvagnsförvaring finns i entréplan med ingång både inifrån och utifrån. På gården finns planteringar, gräsmattor och utegym.

OMGIVNING

I Hässelby känns naturen aldrig långt borta. Grimstaskogens naturreservat nås enkelt via gångstigar och längs med Mälarens strand löper härliga promenadstråk och badplatser. I Hässelby finns det mesta på nära avstånd. I det lokala centrumet hittar du mataffär och ett bra serviceutbud med bland annat vårdcentral och apotek. För den shoppingsugna finns Vällingby centrum bara några minuter bort med tunnelbanan. Här finns ett stort utbud av både butiker, restauranger och caféer. För den sportintresserade finns Hässelby idrottsplats på bekvämt avstånd och den som tycker om att spela golf har Hässelbys golfklubb endast några kilometer bort. Gångavstånd till t-banan samt butiker. T-banans gröna linje går raka vägen in till T-Centralen på ca 25 min. Här finns även goda kommunikationer med buss till bland annat Vällingby, Kista, Spånga och Jakobsberg.

Planskiss

Enspännargatan 12A, 1TR

Bilder

Enspännargatan 12A, 1TR

Enspännargatan 12A, 1TR

Enspännargatan 12A, 1TR

Enspännargatan 12A, 1TR

Enspännargatan 12A, 1TR

Enspännargatan 12A, 1TR

Enspännargatan 12A, 1TR

Enspännargatan 12A, 1TR

Enspännargatan 12A, 1TR

Enspännargatan 12A, 1TR

Enspännargatan 12A, 1TR

Enspännargatan 12A, 1TR

Enspännargatan 12A, 1TR

Enspännargatan 12A, 1TR

Enspännargatan 12A, 1TR