Alströmergatan 45B, 5 tr

Kungsholmen - Alströmergatan 45B, 5 tr

Vindsvåning - Terrass i sydväst - Garage - 2-4 sovrum


Spatiös och väldisponerad vindsvåning med lugnt gårdsläge, terrass i sydväst, eldstad och ca 4 m i nock. 5 rum och kök fördelat på en totalyta av 137 kvm. Stora ytor kombineras med välplanerade sovrum. Rymlig sällskapsdel i vinkel med eldstad. Stort kök med direktaccess till terrass i bästa sydvästläge. Rumsindelningen är mycket flexibel, möjligt med 2 till 4 sovrum. Föredrar man större rum eller en masterdel, kan man lätt åstadkomma detta. Välskött och lågt belånad förening med garage, ingen kö för närvarande.

Antal rum: 4
Boarea: 130 KVM
Biarea: 7 KVM
Pris: SÅLD
Avgift 5.149 kr/mån
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 5 av 5 , Hiss finns
Andelstal 3,58886%
I avgiften ingår

Värme, vatten, bredband 100 Mb

Ansvarig mäklare

Thomas Bergstedt

Extra kontakt

Calle Degefors

INTERIÖR

ENTRÉ
Rymlig och möblerbar hall som öppnar upp mot både vardagsrum och kök. Bra med plats för avhängning.

VARDAGSRUM
Spatiöst vardagsrum i vinkel och med ca 4 m i nock. Eldstad centrerad för att kunna avnjutas från alla delar av rummet. Stilren och asymmetrisk väggfast bokhylla som även fyller funktion som vedförvaring. Två fönsterkupor och två takfönster ger ljus och rymd.

KÖK
Ljust och rymligt kök med skjutglasparti och direktaccess till terrassen. Plats för stort matbord samt gott om förvaring och arbetsytor. Köket renoverades 2009 och har vitpigmenterade luckor och bänkskivor i svart sten. Häll, ugn, mikro, diskmaskin, kyl och frys från Gaggenau. Köksfläkt från Fjärråskupa med utsug.

TERRASS
Härlig terrass om ca 7 kvm i bästa sydvästläge. Nybyggd 2018. Vackert "trägolv" i klinker. Eldriven markis, belysning samt eluttag. Uteförråd under snedtak.

SOVRUM 1-2
Stort sovrum med vackert spröjsat fönster. Rummet har delats av till två mindre. Det ena har fått en 50-tals inspirerad "vågig" vägg och integrerad sänggavel i mullvadsgrå sammet för dubbelsäng. Det andra sovrummet har en garderobsvägg med skjutdörrar. Rummet är lätt att återställa till ett rum om man skulle vilja det. I passagen utanför sovrummet finns sex garderober.

SOVRUM MED LOFT 3 och SOV-/ARBETSRUM 4
Tidigare ett stort rum med två fönster. Nu är det två mindre rum. Det ena med sovloft och plats för skrivbord samt har två garderober. Det andra används nu som arbets-/ungdomsrum.

BADRUM 1
Badrum med takfönster. Helkaklat i sandfärgad sjösten. Duschhörna, handdukstork, wc och handfat.

BADRUM 2
Rymligt badrum i terracottafärgad sjösten med takfönster samt ett väggfönster i glasbetong. Spa-badkar och separat duschhörna. Nyinstallerad (2019) tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk. Handdukstork och elgolvvärme.

ÖVRIG INFORMATION

BUDGIVNING
Vi tillämpar s k öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt vilket innebär att de avgör när de vill sälja och till vem. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommit till den som köper lägenheten.

KÖPARENS UNDERSÖKNINGSPLIKT
Uppgifterna i objektsbeskrivningen härrör från säljaren. Köparen uppmanas att noga undersöka lägenheten innan köp, samt att noga läsa igenom föreningens årsredovisning. Dessutom rekommenderar vi köpare, innan påskrivet köpekontrakt, att kontakta föreningens styrelse för att höra sig för ytterligare om lägenheten och/eller föreningen.

Byggnad

Byggnadsår 1911-18

RENOVERINGAR

1983 - Genomgripande renovering av fastigheten inkl va-stammar och el-stigare
1986 - Vindsvåningar byggs
1988 - Tak
2009-10 - Fönster
2012 - Fasad delvis
2014 - Säkerhetsdörrar installerade samt fiber
2014 - Radonmätning (godkända nivåer)
2015 - Källare i gathus renoverad. Ventilationskanaler rensade

FÖRENING

Välskött förening med låg belåning och alla större renoveringar genomförda. Föreningen består av 46 lägenheter med bostadsrätt, 3 lokaler med hyresrätt samt ett garage med 25 bilplatser och 5 MC-platser. Vackert hus byggt 1911-18.

EKONOMI
Lågt belånad förening. Endast lån på 2702 kr per kvm. Bra intäkter från lokalhyresgäster samt garage och parkeringsplatser.

FASTIGHET OCH MARK
Föreningen äger fastigheten/mark.

ÄGANDE
Juridisk person godkänns inte av föreningen. Delat ägande är tillåtet mellan släkt/föräldrar/barn.

MÅNADSAVGIFT
Värme, vatten och bredband från Ownit 100 Mb ingår i avgiften.

FÖRRÅD
Källarförråd.

TVÄTTSTUGA
Två tvättmaskiner, torktumlare, torkskåp samt mangel.

HOBBYRUM
Ett hobbyrum med snickarbänk och viss utrustning. Ingång i hus C.

PARKERING
Det finns garage med 25 bilplatser (1100 kr/mån) och 5 MC-platser (490 kr/mån). För närvarande ingen kö.

TV OCH BREDBAND
Canal Digital för KabelTV och Ownit bredband.

CYKELRUM
Två cykelrum samt cykelställ på gården.

Bilder

Alströmergatan 45B, 5 tr