Harry Martinsons gata 11

Kungsholmen - Hornsbergs Strand - Harry Martinsons gata 11

Stor uteplats - Optimalt planerad - Gott om förvaring


Optimalt planerad 2:a med härligt ljusinsläpp, stor uteplats om 10 kvm och gott om förvaring. Social och öppen planlösning mellan vardagsrum och kök med generösa sällskapsytor samt plats för ett matbord. Genomgående fin ekparkett och väggarna är målade i vitt samt mustigt mörkblått. Stabil brf med garage, förråd, lummig innergård samt krypavstånd till Hornsbergs Strands glittrande vatten och härliga uteserveringar.

Antal rum: 2
Boarea: 46 KVM
Pris: SÅLD
Avgift 2.450 kr/mån
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Andelstal 0,4074%
I avgiften ingår

Värme och basutbud TV.

Ansvarig mäklare

Calle Degefors

INTERIÖR

HALL
Trivsam hall som erbjuder generöst med förvaring bakom praktiska spegel skjutdörrar. Snyggt grått klinkergolv och vitmålade väggar. Säkerhetsdörr mot trapphuset.

BADRUM
Snyggt och stort badrum med vita helkaklade väggar samt grått klinkergolv med elgolvvärme. Dusch med två svängda duschväggar i glas, handfat med vit lådkommod och belyst spegel ovan, praktisk utfällbar torkställning, tvättmaskin, torktumlare samt WC. Bra förvaring med överskåp ovanför praktisk arbetsbänk.

VARDAGSRUM
Rymligt rum med massor av plats för soffgrupp, tv och matbord. Det stora fönsterpartiet och utgången till uteplatsen ger rummet ett härligt ljusinsläpp. Ekparkettgolv, vitmålade väggar samt fönsterbänkar i kalksten.

UTEPLATS
Mysig, insynsskyddad, stor uteplats om 10 kvm som är ostört belägen mot föreningens innergård. Här finns utrymme för bord och stolar samt gasol eller elektrisk grill. Uteplatsen ligger i sydväst.

KÖK
Stilrent kök från Marbodal med vita speglade skåpluckor och handtag i borstat stål. Svart bänkskiva och grått kakel ovanför arbetsytan. Köket ligger med öppen planlösning mot vardagsrummet. Här finns det bra skåpsförvaring samt arbetsyta och ett städskåp. Köket är utrustat med induktionshäll, fläkt, varmluftsugn, mikrovågsugn, diskmaskin och en kyl/frys allt från Siemens. Ekparkett på golvet.

SOVRUM
Sovrummet är rymligt och ligger med ostört läge mot föreningens innergård. Plats för dubbelsäng och övrig möblering. Längs med ena väggen finns mycket bra förvaring i inbyggd garderob med skjutdörrar och Elfa inredning. Ekparkettgolv, mysigt mörkblå väggar samt fönsterbänkar i kalksten.

ÖVRIG INFORMATION

BUDGIVNING
Vi tillämpar s k öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt vilket innebär att de avgör när de vill sälja och till vem. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommit till den som köper lägenheten.

KÖPARENS UNDERSÖKNINGSPLIKT
Uppgifterna i objektsbeskrivningen härrör från säljaren. Köparen uppmanas att noga undersöka lägenheten innan köp, samt att noga läsa igenom föreningens årsredovisning. Dessutom rekommenderar vi köpare, innan påskrivet köpekontrakt, att kontakta föreningens styrelse för att höra sig för ytterligare om lägenheten och/eller föreningen.

Byggnad

Byggnadsår 2011-2013

RENOVERINGAR
Då fastigheten är nybyggd finns inga planerade renoveringar inom de närmaste fem till tio åren. Avsättning för föreningens fastighetsunderhåll görs i enlighet med föreningens stadgar.

FÖRENING

ALLMÄNT
Föreningens ekonomi är god med för närvarande stort positivt kassaflöde. Detta används till att göra amorteringar på befintliga lån på fastigheten (framgår av årsredovisning). Den skattemässiga statusen för föreningen är att den är en äkta förening.

FASTIGHET OCH MARK
Föreningen äger marken för fastigheten.

ÄGANDE
Juridisk person godkänns inte av föreningen. Delat ägande är tillåtet med släkt-/föräldra- och barn i föreningen. Inget särskilt krav finns på andelsstorlek.

MÅNADSAVGIFT
Det finns för närvarande ingen planerad höjning av månadsavgiften. Kostnad för uppvärmning och kallvatten ingår i avgiften. Varmvattenförbrukning ingår inte i avgiften utan betalas separat av varje bostadsrättshavare efter egen förbrukning. Varmvatten debiteras i efterskott med fyra månaders förskjutning. Föreningen har inget gemensamt elavtal för samtliga lägenheter. Säljare och köpare ansvarar för avslut och nytecknande och reglerar själva övergångsperioder.

FÖRRÅD
Till lägenheten hör ett vindsförråd.

PARKERING
Föreningen disponerar över 117 parkeringsplatser i garage. 65 platser i fastigheten och 52 platser i gemensamhetsanläggningen Lycksaligheten i intilliggande Brf Poeten. I dagsläget är det kö till ledig plats. Avgiften per månad uppgår till 1500 kr respektive 1300 kr inklusive moms (år 2018) för platser i
Gåspennans respektive Poetens garage. Endast medlemmar i föreningen har möjlighet att hyra
garageplats. Uppsägningstiden är tre månader. Vid utträde ur föreningen sägs garageplatsen upp.

Det är endast möjligt att hyra en bilplats och en mc-plats per lägenhet.

Det är inte tillåtet att överlåta sin köplats eller garageplats. Det är inte heller tillåtet att hyra ut sin plats i andra hand.

För vidare information, kontakta Valvet förvaltning AB som sköter driften och är ansvarig för
garageplatserna samt garagekön.

TV OCH BREDBAND
Basutbud för tv ingår i månadsavgiften. Föreningen har avtal med Telia om leverans av bredband. Bredbandsnätet består av en fiberkabel med så kallad Triple Play-funktion som levererar Digital-tv, telefon och Internetanslutning. Internetanslutning med en hastighet på 50/8-100/10 Mbit per sekund. I varje lägenhet finns en digitalbox. Denna tillhör föreningen och ska lämnas kvar vid överlåtelse. Kostnaden för Telia Triple play är 220 kr/månad och debiteras obligatoriskt.

BARNVAGNSFÖRRÅD
Det finns ett förråd avsett för rullstols- och barnvagnsförvaring i anslutning till de flesta trapphus.

CYCKELFÖRVARING
I föreningen finns fyra cykelrum. Det finns även ett begränsat utrymme för cyklar på föreningen innergård.

GÅRD
Föreningen har en innergård med planteringar, lekplats och cykelställ. Innergården är skyddad med gallergrindar med kodlås.

SOPRUM
Föreningen har två soprum för hushållssopor och återvinningsbart avfall, dvs matavfall, plast, tidningspapper, kartong, metall och glas.

TVÄTTSTUGA
Det finns ingen gemensam tvättstuga i föreningen. Alla lägenheter är utrustade med tvättmaskin och torktumlare.

OMGIVNING

OMRÅDESBESKRIVNING
Nordvästra Kungsholmen har under senaste åren genomgått en dramatisk förvandling. Helt nya gator, kvarter och bostäder har vuxit fram intill Mälaren. Det fantastiska läget erbjuder närhet till strandpark, solterrasser, badbryggor, båtplatser och en trevlig strandpromenad. Det finns ett brett utbud av restauranger i området, många intill vattnet. Med cykel eller till fots tar man sig lätt in till Stockholm city eller runt Kungsholmen. Tunnelbanestation och flera busshållplatser ligger i nära anslutning till lägenheten. Här kan man uppleva lugn och harmoni men samtidigt ha stadslivet inom räckhåll. Om kvällen kan ni njuta av en oslagbar och vacker solnedgång som är mycket omtalad.

NÄRSERVICE
Omfattande serviceutbud med banker, småbutiker, frisörer och St Görans sjukhus inom gångavstånd, barnbutiker, Lindhagensgallerian som bjuder på all tänkbar service i form av Apotek, systembolag, frisör, kemtvätt, blomsterbutik samt otroligt populära Ica Maxi med ett brett sortiment. Området är mycket barnvänligt och ni finner flertalet förskolor, lekplatser, MVC och BVC inom några minuters promenad.

KOMMUNIKATION
Genom det geografiska läget med T-banan på gångavstånd, busstrafik med linje 59, 56 och blå buss 50 via Sergels torg samt påfarten till Essingeleden har man som boende här stora tidsvinster vart man än behöver åka. Stenkast till tunnelbanans blå linje finns i Stadshagen och tunnelbanans gröna linjen finns en kort promenad bort på Thorildsplan eller Kristineberg.

Planskiss

Harry Martinsons gata 11

Bilder

Harry Martinsons gata 11

Harry Martinsons gata 11

Harry Martinsons gata 11

Harry Martinsons gata 11

Harry Martinsons gata 11

Harry Martinsons gata 11

Harry Martinsons gata 11

Harry Martinsons gata 11

Harry Martinsons gata 11

Harry Martinsons gata 11

Harry Martinsons gata 11

Harry Martinsons gata 11

Harry Martinsons gata 11

Harry Martinsons gata 11

Harry Martinsons gata 11

Harry Martinsons gata 11

Harry Martinsons gata 11

Harry Martinsons gata 11

Harry Martinsons gata 11

Harry Martinsons gata 11

Harry Martinsons gata 11

Harry Martinsons gata 11

Harry Martinsons gata 11