Sóller

Sóller - Mallorca - Sóller

Fantastisk utsikt - Terrass - Privat trädgård


Detta exeptionella hem är inrymt i en gammal textilfabrik mitt i hjärtat av Sóller. Fastigheten består av allrum, garage, vinkällare, vardagsrum, kök, 4 sovrum, två badrum varav ett en-suite. Från vardagsrummet nås den privata terrassen med fantastisk utsikt! Fastigheten har central värme, öppen spis och hiss. Mitt emot entrén finns den privata trädgården om 160 kvm. I trädgården finns ett pågående projekt för pool och gästhus. En riktig pärla i hjärtat av Sóller!

Antal rum: 5
Boarea: 470 KVM
Pris: SÅLD
Avgift 0 €/mån
Ansvarig mäklare

Calle Degefors

Extra kontakt

Thomas Bergstedt

INTERIÖR

Detta exeptionella hem är inrymt i en gammal textilfabrik mitt i hjärtat av Sóller på en lugn bakgata. Ett fantastiskt samspel mellan gammalt, modernt och industriellt skapar ett boende utöver det vanliga. Öppna ytor, naturligt ljus, fantastiska vyer, smart belysning och design genomsyrar denna fastighet.
Den pampiga entrén leder till ett allrum, ett garage och en vinkällare. Den privata hissen tar dig från allrummet upp till våningen högst upp i huset. Centralt i våningen är det stora vardagsrummet med öppen spis. Från detta rum nås kök, tre sovrum, ett badrum samt master bedroom med badrum en-suite. Från vardagsrummet nås även den privata terrassen med fantastisk utsikt! Fastigheten har central värme. Mitt emot entrén finns den privata trädgården om 160 kvm. I trädgården finns ett pågående projekt för pool och gästhus. En riktig pärla i hjärtat av Sóller!

OMGIVNING

I en lummig dal omgiven av apelsinträd finner man den mycket populära byn Soller. Hit kommer många dagsturister med det antika tåget från Palma och är en utgångspunkt för många vandrare och cyklister.
Soller ligger ca 30 kilometer norr om huvudstaden Palma och förutom det gamla tåget, så går det även bussar från Placa Espana. Från flygplatsen till Soller tar det ca 40 minuter med taxi och det kostar runt 55 Euro, lite beroende på antalet resväskor, tid på dagen och naturligtvis antal passagerare.
Mitt i Soller ligger ett gammalt torg med flera mysiga uteserveringar och tåget från Palma går precis förbi.
På lördagar är det marknad och stan blommar upp av liv och rörelse. Folk kommer då från hela ön för att göra sina inköp och socialisera.
Omgivningarna runt Soller är ljuvligt vackra med höga bergstoppar, oliv- och apelsinodlingar. Soller är en perfekt utgångspunkt för att utforska Mallorca till fots, cykel och med bil. Det finns vandringsleder och smala hisnande bilvägar, som bjuder på tuffa uppförsbackar och som belöning härliga nedförsåkningar.
Orten Port de Soller ligger bara nån kilometer ifrån Soller och har blivit en ort för sig själv. Från Soller tar man sig enklast till Port de Soller med den gamla spårvagnen som går regelbundet fram och tillbaka. I Port de Soller finns sandstränder, en livlig hamn och en ljuvlig strandpromenad kantad av restauranger, barer, caféer och butiker.

Bilder

Sóller

Sóller

Sóller

Sóller

Sóller

Sóller

Sóller

Sóller

Sóller

Sóller

Sóller

Sóller

Sóller

Sóller

Sóller

Sóller