Bendinat Golf

Palma - Mallorca - Bendinat Golf

Penthouse - Fantastisk utsikt - Stora terrasser


Penthouse i populära Bendinat Golf med fantastisk utsikt. Total byggnadsyta 115 kvm varav terrasser om totalt 25 kvm. Gemensam inomhus- och utomhus saltvattenspool i Mallorcas vackraste poolområde. Ett förråd och en parkeringsplats ingår i köpet. Välskött förening.

Antal rum: 3
Boarea: 115 KVM
Pris: SÅLD
Avgift 185 €/mån
Våning: 4 av 4 , Hiss finns
Ansvarig mäklare

Calle Degefors

Extra kontakt

Thomas Bergstedt

INTERIÖR

Mysigt penthouse i populära Bendinat Golf med fantastisk utsikt, över fairway och trädgård, från terrasser om totalt 25 kvm.

Öppen planlösning mellan vardagsrum och modernt kök. Två terrasser varav den ena på 15 kvm och den andra på 10 kvm. Två stora dubbelrum. Master bedroom har direkt access till terrass medan gästrummet har fransk balkong dubbeldörrar i glas. Helkaklat fräscht badrum med golvvärme. Nya AC aggregat och element i våningen. Gemensam inomhus- och utomhus saltvattenspool i Mallorcas vackraste poolområde. Ett förråd och en parkeringsplats ingår i köpet. Våningen säljes med terrassmöbler inkluderat i priset. Välskött förening.

OMGIVNING

Bendinat är en kustby i kommunen Calvià på västra kusten av Mallorca 8 minuter från Palma med bil. En stor del av Bendinat är ett bostadsområde, och det ligger bredvid staden Portals Nous. I Bendinat finns också 18-håls golfbanan Bendinat Royal. Klubbhuset har fantastisk service och faciliteter och en vacker utsikt över havet och slottet Bendinat.

Bilder

Bendinat Golf

Bendinat Golf

Bendinat Golf

Bendinat Golf

Bendinat Golf

Bendinat Golf

Bendinat Golf

Bendinat Golf

Bendinat Golf

Bendinat Golf