Cas Catala

Palma - Mallorca - Cas Catala

Penthouse - Hänförande utsikt - Stora terrasser


Penthouse i eftertraktade Cas Catala med hänförande utsikt över medelhavet! Total byggnadsyta 174 kvm varav terrasser om totalt 90 kvm. Gemensam utomhuspool. Två förråd och två parkeringsplatser i garage ingår i köpet. Välskött förening.

Antal rum: 4
Boarea: 174 KVM
Pris: 1.850.000 €
Avgift 0 €/mån
Ansvarig mäklare

Calle Degefors

Extra kontakt

Thomas Bergstedt

INTERIÖR

Rymligt, ljust och soligt penthouse i Cas Catala!

Detta rymliga, ljusa och städigt solkyssta penthouse ligger uppe i de attraktiva bergssluttningarna i Cas Catala, endast 8 minuter från Palma. Underbar utsikt över medelhavet och frodig grönska från både terrasser och våningen. I våningen återfinns ett stort vardagsrum och stor matsal med direkt access till en terrass om hela 45 kvm! Utöver detta finns en privat takterrass om ytterligare 45 kvm med utsikt över havet och området. Våningen består av 3 stora dubbelrum alla med badrum en suite. Våningen har utrustats med platsbyggda garderober samt ett lyxigt kök med bland annat en stor vinkyl.

OMGIVNING

Detta är ett unikt tillfälle att förvärva ett fantastiskt penthouse i det populära området Cas Catala. Det lugna och trivsamma samhället Cas Catala ligger mitt emellan San Agustin och Illetas. Breda gator med lyxiga villor delar plats med ståtliga lägenhetshus. Det tar endast 5 minuter till fots ner till den kända lilla stranden, där man kan sola och bada eller avnjuta en lunch på den mysiga restaurangen. 10 minuters gångavstånd till otaliga restauranger, shopping, samt Cala Nova hamnen. Runt hörnet finner ni dessutom flera golfbanor samt det populära området Puerto Portals. Kommunikationen här är väl utbyggd och det är lätt att ta sig både in till Palma och ut till flygplatsen. Palma stad nås med bil på endast 8 min.

Bilder

Cas Catala

Cas Catala

Cas Catala

Cas Catala

Cas Catala

Cas Catala

Cas Catala

Cas Catala

Cas Catala

Cas Catala

Cas Catala

Cas Catala

Cas Catala

Cas Catala

Cas Catala