Polhemsgatan 34, 8 tr

Kungsholmen - Polhemsgatan 34, 8 tr

Terrass om ca 13 kvm - Soligt sydväst läge - Invid Kronobergsparken - Högst upp


Högst upp med terrass om ca 13 kvm i soligt sydväst läge mot grönskande Kronobergsparken. Genomgående öppen luftig planlösning med stora fönsterpartier och härligt ljusinsläpp. Topprenoverad med påkostade smakfulla materialval. Möjlig 3:a.

Antal rum: 2
Boarea: 64 KVM
Pris: RING FÖR PRIS
Avgift 3.775 kr/mån
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Andelstal 2,17545%
I avgiften ingår

Vatten och kabel-tv

Ansvarig mäklare

Lena Reistam

INTERIÖR

Attraktivt läge invid grönskande Kronobergsparken. Högst upp med vidsträckt fri utsikt. Genomgående öppen planlösning med stora fönsterpartier med härligt ljusinsläpp. Välplanerad 2:a som kan göras om till en 3:a.

Generöst vardagsrum med stora höga fönsterpartier längs hela vardagsrummet och glasad dörr ut mot terrass om ca 13 kvm i soligt sydväst läge. Högt fritt insynsskyddat läge med fri vidsträckt utsikt mot grönskande Kronobergsparken och himlen som tak. Lättmöblerat med plats för stor soffa, förvaring och matbord för stora sällskap. Ljust putsade väggar och rökt antikbehandlat ekgolv. Infällda spotlights och ljusramp i taket. Ljus öppen planlösning.

Topprenoverat kök med mörka köksluckor med beslag i mässing, bänkskiva i Carrara marmor, diskho och blandare i mässing. Kyl och frys med ismaskin, induktionshäll, inbyggnadsugn, fläktkåpa, integrerad diskmaskin och vinkyl. Specialdesignad köksö på hjul, bänkskiva i Carrara marmor och barhäng. Vita målade väggar och ljust klinkergolv. Infällda spotlight i taket och under överskåpen. Stort fönsterparti mot innergården med fri utsikt.

Sovrum med stort fönsterparti mot tyst innergård. Högt fritt insynsskyddat läge och härligt ljusinsläpp. Plats för dubbelsäng. Platsbyggd förvaring runt om och över sängen. Stor välinredd klädkammare. Nymålade grönblå väggar och ljusgrå heltäckningsmatta. Infällda spotlights i taket.

Påkostat exklusivt helkaklat badrum med brunt kakel på väggarna samt en fondvägg i guldbrun mosaik och brunt klinkergolv med golvvärme. Badkar i koppar, designad handfatskommod med handfat i koppar, spegelskåp ovanför handfatet och blandare i mässing. Förberett för tvättmaskin och handduksvärmare. Infällda spotlights i taket. Vacker skjutdörr i brunt trä.

Öppen välkomnande ljus entréhall med vägg i glas och smide. Avhängningsmöjlighet och garderob med spegelskjutdörrar. Infällda spotlights i taket.

ÖVRIG INFORMATION

Trevlig innergård med grönska och utemöbler.

Föreningslokal som kan bokas för privat bruk.

Till lägenheten hör ett rymligt källarförråd.

Ett bränsletillägg tillkommer om 320 kr/mån.

Kabel-tv från ComHem, basutbudet ingår i avgiften och bredband/fiber från IP Only.

Modern tvättstuga med 3 tvättmaskiner, 2 torktumlare, torkskåp samt mangel, belägen i källaren.

Porttelefon finns i fastigheten.

Rymlig modern hiss som går ända ner i källaren.

Boendeparkering kan ansökas via Gatu-och Fastighetskontoret för den som är mantalsskriven i stadsdelen. Kan betalas månadsvis för en kostnad av 1.100 kr/mån alternativt per dygn för en kostnad av 75 kr/dygn.

Budgivning:
Vi tillämpar s k öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt vilket innebär att de avgör när de vill sälja och till vem. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommit till den som köper lägenheten.

Köparens undersökningsplikt:
Uppgifterna i objektsbeskrivningen härrör från säljaren. Köparen uppmanas att noga undersöka lägenheten innan köp, samt att noga läsa igenom föreningens årsredovisning. Dessutom rekommenderar vi köpare, innan påskrivet köpekontrakt, att kontakta föreningens styrelse för att höra sig för ytterligare om lägenheten och/eller föreningen

Byggnad

Byggnadsår 1997

Fastighet anno 1997 i mycket gott skick.

Genomfört underhåll:
- Stamspolning, 2018
- Renovering av hiss, 2018
- Nya brytskydd av dörrar, 2018/2017
- Godkänd OVK, Obligatorisk ventilationskontroll, 2017
- Ny tvättmaskin och torktumlare, 2015
- Brandbesiktning, 2014
- Stamspolning, 2013
- Ny undercentral, 2013

Inga större planerade renoveringar.

Ombyggnader i lägenheten får utföras om de görs på ett fackmannamässigt sätt. Ombyggnader som berör bärande konstruktioner, el, vatten och ventilation eller lägenhetens disposition kräver styrelsens godkännande och i vissa fall bygganmälan/bygglov.

FÖRENING

Föreningen upplåter 23 lägenheter om totalt 1.672 kvm med bostadsrätt och 2 lokaler om totalt 754,5 kvm med bostadsrätt.

Föreningens lån uppgår till 21,3 Mkr (8.776 kr/kvm bostadsrättyta) med ett taxeringsvärde på 72,9 Mkr i slutet av 2018.

Föreningen amorterade 500 tkr på lånen 2018.

Föreningens räntekostnad uppgick till 289 tkr med intäkter på 2.230 tkr, varav intäkterna på enbart lokalerna uppgick till 973 tkr under 2018.

Inga planerade avgiftsändringar.

Vid ev frågor maila styrelsen på brf.jordgubben9@gmail.com

Den ekonomiska förvaltningen sköts av Fastighetsägarna.

OMGIVNING

Invid grönskande Kronobergsparken - en oas mitt i centrala Stockholm. Attraktivt läge med närhet till härliga promenanadstråk längs vattnet vid Norr Mälarstrand och Kungsholms strand. I närområdet finns ett stort utbud av restauranger, barer, caféer, butiker och affärer.

Nära Kungsholms torg med tex mataffärer, småbutiker, restauranger, caféer, t-banestationen Rådhuset samt innerstadsbussar. En kort promenad till Fridhemsplan och Västermalmsgallerian med all tänkbar service såsom affärer, butiker, restauranger, caféer, bageri och bra kommunikationer med både t-bana (grön och blå linje) och ett stort antal innerstadsbussar.

Gångavstånd till Stockholm City - ca 5 min till Centralen och Cityterminalen, ca 10 min tilll Sergels Torg, ca 20 min till Stureplan samt ca 15 min från Vasastan och Rörstrandsgatan där ytterligare restauranger och trevliga pubar trängs med varandra.

Bilder

Polhemsgatan 34, 8 tr