Finnboda Kajväg 10, 3 tr

Finnboda Hamn - Finnboda Kajväg 10, 3 tr

Frontläge - Fri sjöutsikt - Terrass 10 kvm - Fönster i 3 vädersträck!


Frontläge med oslagbar fri vidsträckt sjöutsikt. Terrass om 10 kvm med bästa läget rakt mot Saltsjön med stora fönsterpartier i tre väderstreck. Huset längst ut på kajen närmast marinan utan hus framför, bara vatten. Ljus öppen planlösning. Påkostade exklusiva sobra materialval. 3 bra sovrum & 2 badrum.

Antal rum: 4
Boarea: 99 KVM
Pris: RING FÖR PRIS
Avgift 4.989 kr/mån
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 3 av 10 , Hiss finns
Andelstal 1,18581%
I avgiften ingår

Värme och kallvatten

Ansvarig mäklare

Lena Reistam

INTERIÖR

Med ett fantastiskt läge direkt vid Saltsjön och Stockholms inlopp lligger denna nyproducerade lägenheten som är belägen i huset längst ut på kajen närmast marinan och har därmed ingen insyn och sjöutsikt i fritt läge, ett av projektets absolut bästa lägen. Med direkt havskontakt, terrass med fritt läge och vidsträckt sjöutsikt är detta en exklusiv lägenhet du inte får missa.

Frontläge med oslagbar fri vidsträckt sjöutsikt. Terrass om 10 kvm med bästa läget rakt mot Saltsjön med stora fönsterpartier i tre väderstreck. Huset längst ut på kajen närmast marinan utan hus framför utan bara vatten

Inredningsvalen är moderna med hög kvalitet. Yteffektiv och optimalt planerade 4:a med öppen planlösning mellan umgängesytor som vardagsrum, matplats och kök är placerade med utblick över Saltsjön. En av de bästa planlösningarna i huset med stora fönsterpartier i tre väderstreck, låg fönsterbröstning och öppen planlösning ger ett härligt ljus.

Genomgående kritvit pigmenterad och mattlackad enstavs ekparkett, Kährs Ek Nouveau Snow, vita platsmålade träsocklar, målade vita väggar, vita släta innerdörrar med handtag i rostfritt och fönsterbänkar i Carraramarmor. För samtliga inredningsval för denna lägenheten se bifogad fil.

Rymligt ljust unikt vardagsrum med stora fönsterpartier i tre väderstreck och utgång genom glasade pardörrar till terrass om 10 kvm med rak fri vidsträckt sjöutsikt. Frontläge utan hus framför så var man än tittar ser man vattnet. Luftigt med öppen planlösning mot kök och matplats med plats för stora sällskap. Gott om plats för stor soffa, fåtöljer, förvaring samt matbord.

Modernt och smakfullt inrett kök i vinkel med varmgrå luckor från Vedum, samtliga överskåp med push-funktion. Vitt blankt kakel från Höganäs som stänkskydd. Vit bänkskiva i laminat med inderlimmad diskho. Induktionshäll, inbyggnadsugn i rostfritt och inbyggnadsmikro i rostfritt. Helintegrerad spisfläkt. Helintegrerad hel kyl och hel frys samt helintregrerad diskmaskin. LED-belysning med dimmer under överskåp. Bra arbetsytor och förvaring genom flertalet kökskåp samt lådor. Ljust och luftigt med plats för matbord intill högt stort fönsterparti och öppen planlösning mot vardagsrum.

Sovrum 1, Master bedroom - Generöst härligt sovrum med stort fönsterparti med fri sjöutsikt. Gott om plats för dubbelsäng och förvaring. Hel garderobsvägg med vita skjutdörrar.

Sovrum 2 - Sovrum med plats för bred säng och förvaring. Garderob med vit slät lucka.

Sovrum 3 - Sovrum med plats för dubbelsäng och förvaring.

Badrum 1 - Lyxigt fräscht badrum med modernt stilrent badkar i mjuka former. Helkaklat med vitt blankt kakel från Höganäs på väggar och grått matt klinkergolv från Höganäs med golvvärme. Handfatskommod med vita utdragslådor, den övre lådan med eluttag samt spegel med LED-belysning ovanför. Vägghänd wc. Handdukstork i krom med fem armar. Tvättmaskin och torktumlare under praktisk bänk med bänkskiva i vitt och två vita skåp för förvaring ovanför.

Badrum 2 - Lyxig fräsch wc/dusch med dusch med takregn och duschskärmvägg i klarglas. Helkaklat med vitt blankt kakel från Höganäs på väggar och grått matt klinkergolv från Höganäs med golvvärme. Handfat med spegelskåp med LED-belysning ovanför. Vägghänd wc. Handdukstork i krom med fem armar.

Välkomnande öppen entréhall med avhängningsmöjlighet. Skjutdörrsgarderob med speglar och inredning från Elfa. Grått klinkergolv. Säkerhetsdörr. Öppet mot innerhall.

Unikt boende utöver det vanliga med moderna inredningsval av hög kvalitet. Med en magnifik utsikt över Saltsjön och Djurgården reser sig Brf Finnboda Terrass tre hus och likt fyrar sprider det sitt ljus över vattnet.

Ta SL:s pendelbåt som går mellan Finnboda in till Nybrokajen så slipper du alla köer och är inne i City på 15 minuter.

ÖVRIG INFORMATION


I föreningen finns det en föreningslokal med pentry och uteplats vilken också kan användas som styrelserum, en grovtvättstuga, cykelrum, lägenhetsförråd och utrymmen för förvaring av barnvagnar och rullstolar.

Föreningen har tillgång till 39 garageplatser i Finnboda Kajgarage varav 2 elbilsplatser och 42 p-platser på Finnboda Kajväg. Corepark tar hand om fördelning av platser. Parkeringsavgifter: Garage, 1.200 kr/månad. Markparkering, 600 kr/månad. Parkering förvaltas av Corepark (08-650 02 15). För närvarande finns det inga lediga platser.

Föreningen har två bilar i Sunfleets bilpool. HSB Bostad betalar den fasta kostnaden för samtliga lägenheter under de första två åren, du betalar för det du kör. Det enda du behöver göra är att anmäla dig på Sunfleets hemsida.

Till varje lägenhet finns ett förråd belägna på entréplan.

TV och bredband: Gruppabonnemang via ComHem som levererar grundutbud för tv/telefoni/ bredband. Anslutningen är obligatorisk för samtliga lägenheter i bostadsrättsföreningen. Kostnaden debiteras med 205 kr per månad och lägenhet. Samtalskostnaden för telefoni ingår inte i månadsavgiften utan betalas av bostadsrättshavaren mot separat faktura från leverantören.

I lägenheten sitter ett kombinerat el- och multimediaskåp. I skåpet finns Comhems modem inkopplat, vilket också fungerar som trådlös router.

Fastigheten har undermätning av el och föreningen har ett gemensamt elavtal för hela fasigheten. Därför behövs inget eget el-abonnemang och HSB administrerar elkostnaden till bostaden via månadsavin.

Varmvattenförbrukningen ingår ej i månadsavgiften. Den mäts individuellt och förbrukningen debiteras per lägenhet. Förbrukningen av varmvatten registreras digitalt via samma mätinsamlingssystem som för elförbrukningen. Varmvatten mäts per lägenhet och HSB administrerar varmvattenkostnaden till bostaden via månadsavin.

I varje trapphusentré finns postboxar samt anslagstavla.

Bra kommunikationer. Pendelbåt: SLs nya kollektivtrafik i Stockholms inre farvatten "SjöVägen", ger dig möjlighet att pendla över Saltsjö-Mälarsnittet, mellan Nacka, Djurgården och Stockholms City samt Lidingö. Från Finnboda Hamn tar det ca 15 minuter till Nybroplan, båten lägger även till på Djurgården. Bussar: 53, 402 och 469: 469 Nacka sjukhus-Finnberget. 402 Slussen-Kvarnholmen-Nacka Forum 53 Finnberget - Fridhemsplan Saltsjöbanan: Hållplats vid Danvikstull. Cykel: Ca 10 minuter in till stan.

Servicen i området har succesivt utökats och idag finns både restaurang, gym, möbelbutik och till hösten öppnar en matbutik i området. Finnboda Hamn har förvandlats från varvsområde till ett attraktivt och modernt bostadsområde.

Budgivning:
Vi tillämpar s k öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt vilket innebär att de avgör när de vill sälja och till vem. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommit till den som köper lägenheten.

Köparens undersökningsplikt:
Uppgifterna i objektsbeskrivningen härrör från säljaren. Köparen uppmanas att noga undersöka lägenheten innan köp, samt att noga läsa igenom föreningens årsredovisning. Dessutom rekommenderar vi köpare, innan påskrivet köpekontrakt, att kontakta föreningens styrelse för att höra sig för ytterligare om lägenheten och/eller föreningen.

Byggnad

Byggnadsår 2017

HSB Brf Finnboda Terrass ligger i ett härligt läge intill vattnet i Stockholms inlopp mitt emot Djurgården. Föreningen är den sista som HSB uppför i området. Lägenheterna får ett underbart läge direkt vid vattnet, ute på kajen i Finnboda Hamn. Det är 3 stycken punkthus om totalt 10 våningar med "Fyrkänsla" innehållande sammanlagt 93 bostadslägenheter med en bostadsarea på 8.005 kvm. Fastigheten innehas med äganderätt.

HSB Brf Finnboda Terrass associerar till den industriarkitektur och tidigare varvsverksamhet som har varit på platsen. Punkthusen är formade med en trekantig planfigur som utgångspunkt och erbjuder lägenheter med flexibla och spännande planlösningar. Byggnadernas reslighet gör att de syns väl från farleden och från omgivande områden. Här får de boende en vidsträckt utsikt över Saltsjön och inloppet till Stockholm.

HSB bygger enligt certifieringen Miljöbyggnad. Det innebär skärpta miljökrav för energiförbrukning, inomhusmiljö, material och kemikalier.

Slut- och garantibesiktningar:

I samband med färdigställande av entreprenaden utförs ett antal besiktningar av opartiska fristående besiktningsmän som kontrollerar att det som utförts uppfyller de krav som är föreskrivna av HSB och myndigheter. Anmärkningar som framkommer vid en slutbesiktning protokollförs av besiktningsmännen i besiktningsbilagor. Vid inflyttning ska samtliga protokollförda besiktningsanmärkningar vara åtgärdade av entreprenören.

Ca 1-2 månader efter inflyttning hålls en brukandebesiktning. Vid denna synas anmärkningar som boende lämnat in i förväg.

Efter 2 år kallar HSB Bostad till en tvåårsbesiktning för att följa upp entreprenaden. Sprickor av mindre kosmetisk karaktär och som inte inverkar på konstruktionen är exempel på åtgärder som man ofta väntar med tills tvåårsbesiktningen. Garantitiden är normalt 5 år på ett lägenhetsprojekt. Garantin omfattar inte skador som uppkommit genom normalt brukande och slitage, normal åldersförändring, vanvård, bristfälligt underhåll eller liknande.

Akuta funktionsfel åtgärdas omgående.

FÖRENING

Bostadsrättsföreningen HSB Brf Finnboda Terrass består av 93 lägenheter och ligger i Finnboda Hamn, mitt emot Djurgården. Här vid Stockholms inlopp blickar du ut över Djurgården och Stockholms vackra skärgård.

Föreningen består av tre punkhus om 10 våningar vardera. Lägenheterna varierar mellan tvårummare och femrummare. Samtliga lägenheter har balkong.

Bostadsrättsföreningens adresser är Finnboda Kajväg 6-10.

Föreningen bildar tillsammans med grannföreningarna flera gemensamhetsanläggningar som äger gårdar och vägar i Finnbod.

Brf Finnboda Terrass är medlem i HSB Stockholm. För att bli medlem betalar man en andel på 500 kr. Den får man tillbaka när man begära utträde ur HSB. Den årliga medlemsavgiften är 300 kr.

OMGIVNING


Finnboda och närliggande Kvarnholmen, präglas av ett rikt kulturliv, bra närservice och goda kommunikationer. Från Finnbodas höjder har du utsikt över Stockholms inlopp, Djurgården, Fjäderholmarna, Lidingö och ända ut till Vaxholm. Finnboda omges av Saltsjön på norra sidan och Svindersviken på södra sidan. Den norra sidan vänder sig mot livliga och öppna Saltsjön och farlederna in mot Slussen. Det är här som SL:s pendelbåt som går från Finnboda in till Nybrokajen och andra båtar lägger till. Det är också här du kan se de gigantiska kryssningsfartygen passera på sin väg till och från Stockholm.

Nybyggd ICA butik i direkt närhet till hamnen. Två olika köpcentrum på nära håll, Sickla köpkvarter samt Nacka Forum som nås via den nybyggda bron över Svindersvik. Det finns även ett antal förskolor och grundskolor i närområdet. Nacka Gymnasium nås också enkelt via Kvarnholmsbron. Ett flertal trevliga restauranger finns redan representerade inom strandpromenadens sträckning. Allt från J i Nacka Strand, Mat & Vy på Kvarnholmen, Docklands i Finnboda och Elit Hotel Marina Tower med Sturebadet spa, vid Saltsjöqvarn.

Söder om Finnboda vid lugna och skyddade Svindersviken kommer en ny småbåtshamn att skapas. Här kommer gäster att kunna lägga till och som boende har du möjlighet till egen båtplats nära hemmet. Framöver kommer det att finnas många marina aktiviteter runt om i området så som kajakuthyrning, seglarskola och bad. Det kommer dock att dröja några år innan småbåtshamnen öppnar. I väntan på det har det skapats nya båtplatser vid Kvarnholmens nordvästra udde, Hästholmens Båtsällskap. Möjlighet till båtplats finns även vid Svindersviks Båtklubb och Gäddvikens Segelsällskap.

Planskiss

Finnboda Kajväg 10, 3 tr

Planskiss

Finnboda Kajväg 10, 3 tr

Planritning

Bilder

Finnboda Kajväg 10, 3 tr

Fantastisk sjöutsikt

Finnboda Kajväg 10, 3 tr

Terrass om 10 kvm med fri sjöutsikt

Finnboda Kajväg 10, 3 tr

Helglasad dörrar ut mot terrassen

Finnboda Kajväg 10, 3 tr

Fri sjöutsikt

Finnboda Kajväg 10, 3 tr

Fantastisk fri sjöutsikt

Finnboda Kajväg 10, 3 tr

Fri sjöutsikt

Finnboda Kajväg 10, 3 tr

Underbar fri sjöutsikt

Finnboda Kajväg 10, 3 tr

10 kvm terrass med rak sjöutsikt

Finnboda Kajväg 10, 3 tr

Inglasad terrass

Finnboda Kajväg 10, 3 tr

Vardagsrum med fri sjöutsikt

Finnboda Kajväg 10, 3 tr

Vardagsrum med utgång till terrass

Finnboda Kajväg 10, 3 tr

Vardagsrum mot kök

Finnboda Kajväg 10, 3 tr

Stora fönsterpartier med utsikt i tre väderstreck

Finnboda Kajväg 10, 3 tr

Kök mot matplats

Finnboda Kajväg 10, 3 tr

Påkostat kök

Finnboda Kajväg 10, 3 tr

Detaljbild kök

Finnboda Kajväg 10, 3 tr

Påkostat kök

Finnboda Kajväg 10, 3 tr

Innerhall mot kök

Finnboda Kajväg 10, 3 tr

Sovrum 1 med fri utsikt

Finnboda Kajväg 10, 3 tr

Sovrum 1 med hel garderobsvägg

Finnboda Kajväg 10, 3 tr

Innerhall

Finnboda Kajväg 10, 3 tr

Sovrum 3, plats för bred säng

Finnboda Kajväg 10, 3 tr

Badrum 1 med badkar, TM & TT

Finnboda Kajväg 10, 3 tr

Badrum 2 med dusch

Finnboda Kajväg 10, 3 tr

Entréhall från

Finnboda Kajväg 10, 3 tr

Entréhall med garderobsvägg

Finnboda Kajväg 10, 3 tr

Fönsterbrädor i marmor

Finnboda Kajväg 10, 3 tr

Mattlackad enstavs ekparkett, Kährs Ek Nouveau Snow

Finnboda Kajväg 10, 3 tr

Finnboda Kajväg 10, 3 tr

Sjöutsikt med båtar som går förbi

Finnboda Kajväg 10, 3 tr

Sjöutsikt från terrassen

Finnboda Kajväg 10, 3 tr

Fastigheten med terrasser med rak fri utsikt

Finnboda Kajväg 10, 3 tr

Fastigheten med stora terrasser

Finnboda Kajväg 10, 3 tr

Fastigheten terrassen markerad

Finnboda Kajväg 10, 3 tr

Kajen utanför porten

Finnboda Kajväg 10, 3 tr

Finnboda Hamn - båt mellan Finnboda & Nybrokajen

Finnboda Kajväg 10, 3 tr

Sjövägen - båt mellan Finnboda & Nybrokajen

Finnboda Kajväg 10, 3 tr

Finnboda Terrass - 3 fyrliknande hus

Finnboda Kajväg 10, 3 tr

Balkong & många fönster med fri sjöutsikt

Finnboda Kajväg 10, 3 tr

Huset längst ut med balkong i hörnet med fri sjöutsikt

Finnboda Kajväg 10, 3 tr

Finnboda översikt