Valhallavägen 152B

Östermalm - Valhallavägen 152B

Uteplats i söder - Låg avgift - Obelånad förening


Accepterat pris. Välplanerad, lyxig och sober lägenhet med radhuskänsla på Karlaplan. Stor uteplats i bästa söderläge mot föreningens vackra och lugna gård till vilken endast föreningens medlemmar har tillträde. Påkostade och gedigna materialval. Genomgående vitpigmenterade ekgolv. Väggar och tak målade i en vacker dimgrå kulör. Platsbyggt kök i dimgrå kulör. Bänkskiva och stänkskydd i stenkomposit, induktionshäll, ugn, fläkt och kyl/frys från Smeg. Blandare från Tapwell. Klädkammare som är förberedd för tvättmaskin. Stilrent badrum i ljusgrå kalkstensklinker. Badrumsskåp med spegelluckor längs hela väggen och tvättställskommod med lådor ger bra med förvaring. Badrumsporslin från Duravit och takdusch från Tapwell. Handdukstork och elgolvvärme. Brf Fältöversten har mycket god ekonomi och är skuldfri. Föreningen har en mycket låg avgift där kabel-tv 27 st kanaler samt bredband 250/100 Mb är inkluderat. Via rulltrappa eller hiss nås Fältöverstens köpcentrum med ett brett utbud av matbutiker, shopping och restauranger. Ta rulltrappan ner till tunnelbana eller välj bland flertalet busslinjer. Du bor på en avskild vacker terrass med grönska och trevliga sittgrupper. Välkommen till ett kvalitetsboende på ett av Östermalms mest eftertraktade lägen vid Karlaplan med gångavstånd till Stureplan, Djurgården, Tessinparken samt Gärdet.

Antal rum: 2
Boarea: 48 KVM
Pris: SÅLD
Avgift 1.928 kr/mån
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Andelstal 0,1199%
I avgiften ingår

Värme, vatten, tripple play Telia med 27 kanaler, telefoni och bredband 250/100 Mb

Ansvarig mäklare

Thomas Bergstedt

Extra kontakt

Calle Degefors

INTERIÖR

ENTRÉ
Rymlig hall som öppnar upp mot sällskapsdelen, där det även finns tre garderober. I anslutning till hallen finns även lägenhetens kombinerade förråd/minitvättstuga (förberett för tvättmaskin).

KÖK/SÄLLSKAPSDEL
Generös sällskapsdel med plats för både soffgrupp och matsalsdel. Stort fönsterparti, längs en hel vägg. Platsbyggt kök i en stilren dimgrå kulör. Bänkskiva och stänskydd i stenkomposit även den i dimgrått. Köket är utrustat med induktionshäll, ugn, fläkt, diskmaskin och kyl/frys från Smeg samt blandare från Tapwell.

TERRASS
Härlig stor terrass i bästa söderläge. Lugnt och ostört läge med stor planteringsbädd mot föreningens trädgård.

SOVRUM
Rymligt sovrum med fönster mot terrassen. Tre garderober i vacker dimgrå kulör. Här finns plats för både 180 cm säng och om man behöver mer förvaring.

BADRUM
Stilrent badrum i ljusgrå kalkstensklinker. Badrumsskåp med spegelluckor längs hela väggen och tvättställskommod med lådor ger bra med förvaring. Badrumsporslin från Duravit och takdusch från Tapwell. Handdukstork och elgolvvärme.

ÖVRIG INFORMATION

BUDGIVNING
Vi tillämpar s k öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt vilket innebär att de avgör när de vill sälja och till vem. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommit till den som köper lägenheten.

KÖPARENS UNDERSÖKNINGSPLIKT
Uppgifterna i objektsbeskrivningen härrör från säljaren. Köparen uppmanas att noga undersöka lägenheten innan köp, samt att noga läsa igenom föreningens årsredovisning. Dessutom rekommenderar vi köpare, innan påskrivet köpekontrakt, att kontakta föreningens styrelse för att höra sig för ytterligare om lägenheten och/eller föreningen.

Byggnad

Byggnadsår 1973

GENOMFÖRDA RENOVERINGAR
2020 Ventilationsarbeten samt byte/relining av dagvattenstammar på taket
2016-19 Nybyggnad av 32 lgh
2017-18 Stamspolning
2014-16 Reparation och isolering av yttertak
2013 Nya kodlås
2013 Renovering fönsterkarmar, ommålning fönster/balkonger sydsidan
2012-13 Byte rulltrappor
2010-11 Nya frånluftsfläktar
2003-06 Samtliga hissar renoverade

PLANERADE RENOVERINGAR
Föreningen har upprättat en underhållsplan.

FÖRENING

Välskött och obelånad förening i fastighet byggd 1973. Föreningen består av 537 lägenheter med bostadsrätt och ca 33 lägenheter med hyresrätt (jan 2019).

EKONOMI
Välskött och obelånad förening. De 36 lägenheterna med hyresrätt är en dold tillgång i förening.

FASTIGHET OCH MARK
Fastigheten är en 3 dimensionell fastighetsbildning.

ÄGANDE
Juridisk person godkänns inte av föreningen. Delat ägande med t.ex förälder godkänns med minst 10 %.

MÅNADSAVGIFT
Värme, vatten och triple play tjänster från Telia, bredband 250/100, 27 Tv-kanaler samt telefoni.

FÖRRÅD
Förråd i lägenheten. Extra förråd kan hyras av föreningen, fn kö.

TVÄTTSTUGA
Tvättstuga finns på garageplanet. Hiss 31 vid uppgång Valhallavägen 148B.

GÄSTLÄGENHET
En gästlägenhet för uthyrning till medlemmar och hyresgäster finns på Karlaplan 15C. Kan hyras max 4 dygn åt gången. Hyra 500 kr/dygn.

PARKERING
I Fältöversten 8 finns garage där platser kan hyras. Det finns 290 platser och administreras av Q-Park, telefon 0771-96 90 00, www.q-park.se.

TV OCH BREDBAND
Triple play tjänster från Telia, bredband 250/100, 27 Tv-kanaler samt telefoni, ingår i avgiften.

CYKELRUM
Cykelställ på gården vid varje port.

Planskiss

Valhallavägen 152B

Bilder

Valhallavägen 152B

Valhallavägen 152B

Valhallavägen 152B

Valhallavägen 152B

Valhallavägen 152B

Valhallavägen 152B

Valhallavägen 152B

Valhallavägen 152B

Valhallavägen 152B

Valhallavägen 152B

Valhallavägen 152B

Valhallavägen 152B

Valhallavägen 152B

Valhallavägen 152B

Valhallavägen 152B

Valhallavägen 152B

Valhallavägen 152B