Teodolitvägen 20

Huddinge - Högmora - Teodolitvägen 20

Arkitektritad - Optimalt planerad - Fyra sovrum


Arkitektritat och optimalt planerat kedjehus. Stort och ljust boende med fyra sovrum samt massvis med förvaring. Genomgående och öppen planlösning. De sociala ytorna med öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum bjuder in till umgänge. De stora fönsterpartierna tillåter ett rikligt ljusinsläpp och ger en härlig inne-ute känsla. Plats för att parkera två bilar. Stockholms innerstad nås på ca 15 minuter med bil och bussen till Huddinge centrum tar ca tio minuter.

Antal rum: 5
Boarea: 117 KVM
Pris: SÅLD
Avgift 4.840 kr/mån
Byggnadstyp: Kedjehus
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Andelstal 2,115%
I avgiften ingår

Inkl. VA samt sophämtning. Uppvärmning och hushållsel ingår ej.

Ansvarig mäklare

Calle Degefors

Extra kontakt

Thomas Bergstedt

INTERIÖR

ENTRÉPLAN
Från entrén möts man av en genomgående och öppen planlösning. Här nere återfinns de sociala ytorna med öppen planlösning mellan kök, matplats och vardagsrum. De stora fönsterpartierna tillåter ett rikligt ljusinsläpp och ger en härlig inne-ute känsla. Vitvaxade ekplank från Rappgo på alla golv utom badrum och entré. Golvvärme i alla rum. Genomgående vitmålade väggar.

ENTRÉ
Praktisk entré med ett stilfullt grått keramiskt stengolv, fullhöga garderober och infällda, dimbara spotlights i taket.

KÖK/MATPLATS
Matplatsens placering på ena sidan av den stora köksön, med vardagsrummet på den andra, skapar ett socialt utrymme som inbjuder till flexibelt nyttjande. Det påkostade och välutrustade köket i antracitgrått, från LESS, är speciellt framtaget för projektet när det byggdes. Grå bänkskivor i komposit från Silestone. Alla vitvaror såsom induktionshäll, varmluftsugn, mikro, integrerad diskmaskin och dubbla integrerade kylar/frysar från Miele. Ovanför köksön sitter den specialritade köksfläkten och bistrohyllan där man med fördel kan förvara kryddor, oljor och annat matnyttigt som man vill ha nära till hands.

VARDAGSRUM
Vardagsrummet karaktäriseras av ett stort glasparti som öppnar upp hela huset mot terrassen och grönskan. Här finns plats för avkoppling, sociala tillställningar eller bara mys tillsammans med familjen.

BADRUM
Golv samt väggar är klädda med stilfulla grå keramiska plattor. Här finns vit kommod med integrerat handfat, samt spegel med inbyggd belysning från Swoon. I taket sitter mässingslampa i design av Per Söderberg.

FÖRRÅD/STÄD
Förråd under trapp med plats för förvaring samt städartiklar. Här finns även elcentral samt golvvärmecentral.

ÖVERVÅNING
På övervåningen är den privata delen samlad med fyra sovrum samt ett badrum och minitvättstuga. Vitvaxade ekplank från Rappgo på alla golv utom badrum. Golvvärme i alla rum. Genomgående vitmålade väggar.

MASTER
Luftigt master bedroom med gott om förvaring i form av garderobsvägg. Underbart ljusinsläpp från fönstret som går från golv till tak.

SOVRUM 1
Rymligt sovrum med gott om förvaring i form av dubbelgarderob. Även här härligt ljusinsläpp från fönstret som går från golv till tak.

SOVRUM 2
Ljust sovrum med en garderob, och med plats för fler.

SOVRUM 3
Ljust sovrum med gott om förvaring i form av garderobsvägg.

BADRUM/TVÄTTSTUGA
Golv samt väggar är klädda med stilfulla grå keramiska plattor. Badkar med dusch. Här finns vit kommod med integrerat handfat, samt spegel med inbyggd belysning från Swoon. I taket sitter mässingslampa i design av Per Söderberg. Tvättmaskin och torktumlare är praktiskt placerade här, i en minitvättstuga, där du har nära till sovrum och förvaring. Tvättmaskin och torktumlare från Miele.

UTOMHUS
Förråd som nås både från fram och baksida samt en carport/pergola. På framsidan av huset finns plats för två bilar. Man finner även en gräsmatta och uteplats. På baksidan av huset finns en stor veranda med fri vy ut över grönskan.

Fasaden i granpanel, i varierad bredd, är behandlad med järnvitriol för att få en fin silvrig nyans. Naturliga material som stål och trä samspelar fint med uteplatser och grönska.

ÖVRIG INFORMATION

BUDGIVNING
Vi tillämpar s k öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt vilket innebär att de avgör när de vill sälja och till vem. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommit till den som köper lägenheten.

KÖPARENS UNDERSÖKNINGSPLIKT
Uppgifterna i objektsbeskrivningen härrör från säljaren. Köparen uppmanas att noga undersöka lägenheten innan köp, samt att noga läsa igenom föreningens årsredovisning. Dessutom rekommenderar vi köpare, innan påskrivet köpekontrakt, att kontakta föreningens styrelse för att höra sig för ytterligare om lägenheten och/eller föreningen.

FÖRENING

Bostadsrättsföreningen Högmora 2:24 består av 44 stycken bostadsrätter inom fastigheten Högmora 2:24 i Huddinge. Dessa är fördelade på 12 friliggande villor, 17 radhus samt 15 kedjehus. Föreningen äger marken.

AVGIFT
Sophämtning och VA är gemensamt och ingår i årsavgiften. Inga planerade höjningar.

ÄGANDE
Föreningen tillåter inte juridisk person men delat ägande mellan privatpersoner.

UPPVÄRMNING
Varje hus har eget el-abonnemang för uppvärmning. Uppvärmning sker via vattenburen golvvärme som drivs av en fråluftsvärmepump.

PARKERING
Bilplatser finns framför varje hus.

TV OCH BREDBAND
Uppkoppling via öppen Fiber som ger tillgång till ett supersnabbt bredband och digital-TV med ett brett utbud av TV-kanaler samt telefoni.

UNDERHÅLLSPLAN
Styrelsen jobbar på att ta fram en underhållsplan men i dagsläget finns det ingen då området är så pass nybyggt.

OMGIVNING

Granne med naturreservat och sjö ligger Högmora 2:24, omgivet av grönska. Stockholms innerstad finns dryga kvartens bilfärd bort och bussen till Huddinge centrum tar tio minuter.
Bara ett par hundra meter från sjön Trehörningen där det finns flera klippbad. Granne med Högmora breder välbesökta Orlångens naturreservat ut sig. Området bjuder på fina promenadstigar och picknickställen, liksom skidspår under snörika vintrar. Naturreservatet rymmer betande djur, orörd skog, ett rikt fågelliv, en 1700-tals herrgård och berg med storslagen utsikt. Någon halvmil bort finns ridklubb, golfklubb och populära Ågesta friluftsområde med badplats sommartid, elljusspår för löpare och preparerade skidspår vintertid.

Från hållplatsen på Ågestavägen tar buss 742 till Huddinge centrum med pendeltågsstation knappa tio minuter. Bussen går en gång i halvtimmen och varje kvart i rusningstid. Den fortsätter sedan mot Södertörns högskola och Huddinge sjukhus. Med samma busslinje åt andra hållet når du smidigt pendeltåg och tunnelbana i Farsta strand, Trångsund och Skogås. Att färdas med bil in till centrala Stockholm tar drygt 15 minuter.

I Huddinge centrum finns ett stort och varierat utbud av service samt föreningsaktiviteter såsom simhall och ishall. Det finns ett flertal förskolor i Stuvsta, på vägen mot Huddinge centrum. Bland dem finns både fristående förskolor, föräldrakooperativ och en Ur och skur-förskola. Myrängsskolan i Stuvsta är en privat friskola för åk F-3 och närbelägna Stenängsskolan drivs kommunalt för åk F-5. Kungsklippeskolan har elever från förskoleklass upp till åk 9. Fler grundskolor finns i Snättringe och Huddinge, som också har gymnasium.

Planskiss

Teodolitvägen 20

Teodolitvägen 20

Bilder

Teodolitvägen 20

Teodolitvägen 20

Teodolitvägen 20

Teodolitvägen 20

Teodolitvägen 20

Teodolitvägen 20

Teodolitvägen 20

Teodolitvägen 20

Teodolitvägen 20

Teodolitvägen 20

Teodolitvägen 20

Teodolitvägen 20

Teodolitvägen 20

Teodolitvägen 20

Teodolitvägen 20

Teodolitvägen 20

Teodolitvägen 20

Teodolitvägen 20

Teodolitvägen 20

Teodolitvägen 20

Teodolitvägen 20

Teodolitvägen 20

Teodolitvägen 20

Teodolitvägen 20

Teodolitvägen 20

Teodolitvägen 20

Teodolitvägen 20

Teodolitvägen 20