Pilgatan 19C, 5 tr - vind

Kungsholmen - Pilgatan 19C, 5 tr - vind

Vindsvåning - Takåsvy - Stor terrass


INTE TILL SALU - MEN TILL RÄTT PRIS - Vissa hem har det där lilla extra eller att säljaren inte har bråttom men säljer till rätt pris. Under INTE TILL SALU annonserar vi dessa hem. Lyxig och ljus vindsvåning om 37 kvm total golvyta. Härlig terrass om ca 12 kvm. Magnifikt boende med smakfulla materialval och som dessutom är optimalt planerad. Här får du känslan av att bo i en hotellsuite med vy över takåsarna men som samtidigt är ett fungerande hem. Helt enkelt en toppenvåning som måste ses!

Antal rum: 2
Boarea: 34 KVM
Biarea: 3 KVM
Pris: SÅLD
Avgift 1.887 kr/mån
Upplåtelseform: Bostadsrätt
Våning: 5 av 5 , Hiss finns
Andelstal 0,7972%
I avgiften ingår

Värme, vatten & Comhem basutbud. Tillkommer bredband 69 kr/mån.

Ansvarig mäklare

Thomas Bergstedt

Extra kontakt

Calle Degefors

INTERIÖR

ENTRÉ
Välkomnande entré där du genast möts av en härlig takåsvy genom det stora glaspartiet. Bra med förvaring. Fyra platsbyggda garderober med ramluckor i varmgrått och läderlindade mässingshandtag. Väggar målade i en varmt ljusgrå kulör. Brett ekplankgolv som är handtäljt och oljevaxat med en underbar struktur. Infällda spotlights i tak.

KÖK/MATPLATS
Platsbyggt och välplanerat kök med matplats. Stilrena vita ramluckor med läderlindade mässingshandtag samt en rå smideshylla som ger en härlig brytning. Bänkskiva och stänkskydd med kalkstenskänsla. Köket är utrustat med induktionshäll, ugn, fläkt med utsug, helintegrerad diskmaskin samt kyl/frys. Samtliga vitvaror från Siemens. Väggar målade i en varmt ljusgrå kulör. Brett ekplankgolv som är handtäljt och oljevaxat. Infällda spotlights samt spotlightskena i tak.

SÄLLSKAPSDEL
En härlig loungedel invid det stora glaspartiet som öppnar upp mot terrassen. Skjutdörr skiljer av in mot sovrumsdel. Väggar målade i en varmt ljusgrå kulör. Brett ekplankgolv som är handtäljt och oljevaxat. Infällda spotlights samt spotlightskena i tak.

TERRASS
Generös terrass om ca 12 kvm som är som gjord för härliga grillkvällar i goda vänners lag. Elektrisk markis, eluttag samt klinkers på golv.

SOVRUM
Sovrummet har en lyxig och härlig hotellkänsla med badrum en suite och en tjock silkeslen champagnefärgad heltäckningsmatta. Platsbyggda garderober med vita ramluckor och läderlindade mässingshandtag. Väggar målade i en varmt ljusgrå kulör, synlig takbjälke och en fönsterkupa. Infällda spotlights i tak.

BADRUM
Elegant badrum med väggar i sandstensfärgad tadelakt samt golv i granitkeramik. Platsbyggd kommod med två lådor, nedfällt handfat och dold kombitvättmaskin. Spegel med ram i rått smide med bakomliggande belysning. Hängande taklampor i glas, infällda spotlights i tak, vägghängd wc, takdusch, infälld hylla i vägg, vikbara glasdörrar, handdukstork samt elgolvvärme.

GENERELLT OM VÅNINGEN
- Sonos med högtalare i sällskapsdel och badrum.
- Vattenburen golvvärme.
- Byggd 2017

ÖVRIG INFORMATION

BUDGIVNING
Vi tillämpar s k öppen budgivning. Detta innebär att alla kan få information om vilka bud som inkommit. Säljarna har fri prövningsrätt vilket innebär att de avgör när de vill sälja och till vem. Samtliga som deltar i budgivningen accepterar att fastighetsmäklaren lämnar ut budgivarnas namn och telefonnummer samt information om de bud som inkommit till den som köper lägenheten.

KÖPARENS UNDERSÖKNINGSPLIKT
Uppgifterna i objektsbeskrivningen härrör från säljaren. Köparen uppmanas att noga undersöka lägenheten innan köp, samt att noga läsa igenom föreningens årsredovisning. Dessutom rekommenderar vi köpare, innan påskrivet köpekontrakt, att kontakta föreningens styrelse för att höra sig för ytterligare om lägenheten och/eller föreningen.

Byggnad

RENOVERINGAR
2018-19 - Stambyte.

PLANERADE RENOVERINGAR
Fönster

FÖRENING

Brf Morellpilen tillträdde fastigheten juni 2016. Föreningen består av 72 lägenheter med bostadsrätt, 12 lägenheter med hyresrätt samt 10 lokaler med hyresrätt. Hantverkargatan 42-46 och Pilgatan 19A-C.

EKONOMI
Föreningens 12 lägenheterna med hyresrätt är en dold tillgång. Föreningen har även mycket bra intäkter från lokalhyresgästerna.

FASTIGHET OCH MARK
Föreningen äger marken.

ÄGANDE
Juridisk person godkänns inte av föreningen. Delat ägande med t.ex förälder godkänns.

MÅNADSAVGIFT
Värme, vatten och Comhem basutbud ingår. Obligatoriskt tillägga för bredband 69 kr/mån.

FÖRRÅD
Förråd i källaren.

TVÄTTSTUGA
Tvättstuga i källaren.

TV OCH BREDBAND
Tv via Comhem, basutbud ingår. Bredband obligatoriskt tillägg på 69 kr/mån.

CYKELFÖRVARING
Cykelställ på gården.

Planskiss

Pilgatan 19C, 5 tr - vind

Bilder

Pilgatan 19C, 5 tr - vind

Pilgatan 19C, 5 tr - vind

Pilgatan 19C, 5 tr - vind

Pilgatan 19C, 5 tr - vind

Pilgatan 19C, 5 tr - vind

Pilgatan 19C, 5 tr - vind

Pilgatan 19C, 5 tr - vind

Pilgatan 19C, 5 tr - vind

Pilgatan 19C, 5 tr - vind

Pilgatan 19C, 5 tr - vind

Pilgatan 19C, 5 tr - vind

Pilgatan 19C, 5 tr - vind

Pilgatan 19C, 5 tr - vind

Pilgatan 19C, 5 tr - vind

Pilgatan 19C, 5 tr - vind

Pilgatan 19C, 5 tr - vind

Pilgatan 19C, 5 tr - vind

Pilgatan 19C, 5 tr - vind